В гості до Ірини
 Рецепти фаворити форуму - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » Рецепти фаворити форуму
Рецепти фаворити форуму
IraДата: Четвер, 17/01/2013, 18:18 | Сообщение # 121
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
masik, оперативно!! Але пиріг того вартий!!!!!!Pavluk, смачно!!!!!!!

 
LILEJAДата: Четвер, 17/01/2013, 18:47 | Сообщение # 122
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Дівчата, молодці. da-38 Це що, тільки я його не пробувала? Треба спробувати обовязково!!!

 
оксанкаДата: Четвер, 17/01/2013, 19:15 | Сообщение # 123
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
masikPavluk 
Ви  мене  чисто  завстидали, смакуйте  на  здоровя


 
Окса-70Дата: Четвер, 17/01/2013, 23:28 | Сообщение # 124
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Я щось не можу знайти рецепт того пирога Оксанчиного......

Аде ж того смачного пирога найти?
 
PavlukДата: П`ятниця, 18/01/2013, 00:10 | Сообщение # 125
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Окса-70тут - Ну але я не знаю чи ти побачиш, в тебе мало повідомлень

 
оксанкаДата: Неділя, 20/01/2013, 02:07 | Сообщение # 126
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Пекла  я пляцок  "Заливний  мак"  від Олі (poetka)  сподобався  нам  ,  але  чомусь  коржі в  мене  вийшли  солодкі  сильно,  ось  фото  ще  раз   вибачаюся за  якість

Прикрепления: 8509110.jpg (34.2 Kb)


 
PoetkaДата: Неділя, 20/01/2013, 14:05 | Сообщение # 127
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Оксанко розріз гарний, а ти скільки цукру давала?????Коржі в тебе такі пухкесенькі вийшли,ти певне давала амоній????. :da-38:Бо я давала порошок до випічки.....Цукор буває різний,буває такий солодкий, а буває що сипеш,сипеш...Мабудь через проби й помилки виробляється свій власний смак.

Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Неділя, 20/01/2013, 14:08
 
оксанкаДата: Неділя, 20/01/2013, 15:06 | Сообщение # 128
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Poetka)
а ти скільки цукру давала?????
так  я по  рецепту,  але  певно  так  і  є один  солодший другий   ні.

Quote (Poetka)
ти певне давала амоній???
так,  і пізно  прочитала  що ти  написала  як  додавати  сухі інгредієнти,  то вимішати  ложкою dumy-10 і я  все  взбила  міксером,  але  то зовсім Олю  не вплинуло  ні  нащо,  коржівийшли  високі  і пухкі.  Дяяяяяякую  за  рецепт,   obyatiya-87


 
PoetkaДата: Понеділок, 21/01/2013, 01:02 | Сообщение # 129
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Дяяяяяякую  за  рецепт,  

На здоров"я!!!
Дякую за дебют мого пляцочка,точніше він не зовсім мій,але всерівно... emocii-160 у цій темі.... obyatiya-87


Я ОЛЯ!
 
НаталонькаДата: Понеділок, 21/01/2013, 14:15 | Сообщение # 130
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дякую Ірині господині сайту, за рецепт сирника "На хмаринці", що став улюблений у нашій сімї , ї  має статус народного рецепту, також повністю виправдовує свою назву. І єдиний, що у мене вдається.
Прикрепления: 4379669.jpg (69.0 Kb)


Сообщение отредактировал Наталонька - Понеділок, 21/01/2013, 14:16
 
LILEJAДата: Понеділок, 21/01/2013, 14:19 | Сообщение # 131
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Наталонька, такі привабливі шматочки. Ням-ням! Я б не відмовилася від такого сирничка.

 
НаталонькаДата: Понеділок, 21/01/2013, 14:22 | Сообщение # 132
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
LILEJA,  ти пригощайся, дуже дуже смачний сирник, і обовязково спробуй спекти, якщо не пекла.
 
IraДата: Вівторок, 22/01/2013, 18:56 | Сообщение # 133
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
І я виставлю сюди "Заливний мак" в моєму виконанні.
Прикрепления: 4375707.jpg (62.0 Kb)


 
ОливкаДата: Вівторок, 22/01/2013, 19:42 | Сообщение # 134
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
Quote (Ira)
"Заливний мак" в моєму виконанні.
Іра, пляцок бомба, я рецепту не бачила, але  в розрізі дуже гарно відбиває мак і крем, візьму на замітку собі.   da-38 da-38 emocii-950


Я ОЛЯ!
 
оксанкаДата: Вівторок, 22/01/2013, 19:59 | Сообщение # 135
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ira)
"Заливний мак"
дуже   da-38 гарний  розріз,  в  мене  щось  тіста  більше  вийшло  а  в  тебе  що  маку,  що  тіста  однаково,певно  його  можна  було  на більшу  бритванку  пекти dumy-10




Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 22/01/2013, 20:00
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » Рецепти фаворити форуму
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024