В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » По наших рецептах (Страви,випічка по рецепту сайта)
По наших рецептах
ir71Дата: Вівторок, 13/04/2010, 15:08 | Сообщение # 46
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Росинка)
В рецепті "Сирника без сиру" додаємо звичайні 100г баночки "Живинки" чи питні "Живинки" ?

Приємно що у нас нова людина відгукнулася!В цей рецепт йде любий йогурт,я давала "Живинку" в коробочках,непитну.Маю надію що ви Росинко покажете нам свій витвір.Дуже чекаємо.


 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 00:39 | Сообщение # 47
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Я рада що рецепт пригодився.

Так,дуже смачно
 
ir71Дата: Середа, 14/04/2010, 16:20 | Сообщение # 48
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Мабуть мій рецепт не зовсім підходить до рецепту Яринчиного зеленого борщика,але суть ж та сама.То у мене сьогодні теж зелена смакота



 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 16:50 | Сообщение # 49
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
То у мене сьогодні теж зелена смакота

Дуже корисна зелена смакота
 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 20:44 | Сообщение # 50
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ірцю,лови кекс шоколадний.То така смакота я Вам всім скажу,що язик можн з"їсти.Я в начинку взяла сиркову масу ,2 яйця,та заварний лимоний крем "Еко"(крохмалю не було) та розлила в велику фому.Дуже,дуже тобі дякую.

Прикрепления: 2422080.jpg (260.6 Kb)
 
ir71Дата: Четвер, 15/04/2010, 09:50 | Сообщение # 51
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
лови кекс шоколадний

ДА! surprised У вас така смакота по фоту получилась що й слів бракує.Сир напевно жовтенький за рахунок лимонного крему.До речі це гарна ідея використати до сиру саме заварний крем.Вони ж бувають різні і смаки в сирі відповідно можна змінювати.
Яринко,тішуся що рецепт сподобався.


 
Яринка-1Дата: Четвер, 15/04/2010, 11:27 | Сообщение # 52
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
До речі це гарна ідея використати до сиру саме заварний крем.Вони ж бувають різні і смаки в сирі відповідно можна змінювати.

Так,Іринко,я про це теж подумала,як раз смаки будуть різні
 
orestaДата: Четвер, 15/04/2010, 15:58 | Сообщение # 53
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
але ж ви і smile господині,все печете та печете...

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
РосинкаДата: Четвер, 15/04/2010, 18:58 | Сообщение # 54
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (ir71)
Приємно що у нас нова людина відгукнулася!В цей рецепт йде любий йогурт,я давала "Живинку" в коробочках,непитну.Маю надію що ви Росинко покажете нам свій витвір.Дуже чекаємо.

На жаль, "Сирник без сиру" в мене не вийшов, чомусь не виріс і був трошки якби недопечений, хоча я дотримувалася рецепту. sad Але я сильно не розстроююся smile Кілька раз пекла "На хмаринці". Дуже сподобався цей сирник і рецепт в мене вже неодноразово брали


Я Оля!
 
ir71Дата: Четвер, 15/04/2010, 19:25 | Сообщение # 55
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Росинка, правильно робиш що не розстроюєшся.Я пекла лише раз сирник без сиру і у мене вийшло з першого разу.Причин багато може бути,і борошно,і розрихлювач ...але тільки практика помагає нам чогось навчитися.Ми тут саме зібралися для того щоб навчитися куховарити.Я впевнена що на наступний раз у тебе все получиться,треба тільки вірити у краще.

 
ir71Дата: Неділя, 18/04/2010, 16:06 | Сообщение # 56
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Готувала по свому рецепту "Зїш мене" кордон блю.Але цього разу використала як паніровку подроблені кукурудзяні пластівці.Вийшли жовтенькі і хрумкі котлетки.Смачні,не передати...

Прикрепления: 2584042.jpg (139.8 Kb)


 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 18/04/2010, 16:22 | Сообщение # 57
Группа: Видалені





Ням-ням як смачно!
 
AntaliaДата: Неділя, 18/04/2010, 16:38 | Сообщение # 58
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ух ти, я би зараз таке зїла. Іра, а сир потім застиває? А який соєвий соус добрий? Бо я ще його ніколи не купляла.
Прикрепления: 5116426.gif (32.7 Kb)
 
ir71Дата: Неділя, 18/04/2010, 17:19 | Сообщение # 59
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Так сир застиває але потім я коли підігріваю малим то ставлю у мікрохвильовку і знову сир мякий стає.А соус добрий той що без всяких добавок(є з грибами,з часником)бо все ароматизатори а я беру чистий

 
AntaliaДата: Неділя, 18/04/2010, 17:24 | Сообщение # 60
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
А скільки він коштує, щоб орієнтуватись?І до чого той соус ще дають?
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » По наших рецептах (Страви,випічка по рецепту сайта)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024