А що плануєте робити завтра?
| |
Ira | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 00:20 | Сообщение # 121 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Все завтра беруся до роботи буду щось їсти готувати, а на вечір маю презентацію продукції вдома.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 10:40 | Сообщение # 122 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| А я сьогодні мала йти до своєї дамочки працювати.пле перенесли на пятницю,бо захворіла дитина.то йду пекти заготовки на торти.а потім на свою роботу.Їсти є що.Може збацаю їм нині щось нове.маю каннелоні,хочу попробувати зробити.Зайшла 8 березня до дівчат які мають італійську продукцію,тож трохи у них взяла дещо.Буду скоро і я пробувати славнозвісний тірамісу,але то десь на понеділок напевно.бо у малаї днюха.Святкувати шикарно не будемо,бо напряг з валютою.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 12:26 | Сообщение # 123 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, роби сонце канелоні і рецепт в студію,бо теж мені таке захотілось,ще 2 неділі назад купила оті макарони,але ніяк руки не доходять до того,тай вони такі ламкі що привезла з магазину то вже 3 штуки поламались
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 12:32 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Леся, роби сонце канелоні і рецепт в студію, Сама риюся в неті в пошуках рецепту.І щось до мене не доходить чи треба їх відварювати чи фарширувати сирими?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 12:37 | Сообщение # 125 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) чи треба їх відварювати чи фарширувати сирими? я фарширувала сирими
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 12:46 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) я фарширувала сирими Зоряночко,моя ж ти дорогенька.Я якраз чекала на твою відповідь,бо памятаю що ти їх готувала.дякую!!!Лапай цьомчик
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 12:50 | Сообщение # 127 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) !Лапай цьомчик дякую....готуй вони дуже смачні..тільки не пересуши ( бо я забула за них і перетримала в духовці...)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 13:11 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, http://smak.ua/ru....ne.html щось знайшла
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 13/03/2012, 13:11 |
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 13:30 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| дякую,але я роблю по простішому,з фаршем.бо для мого чоловіка трава то не їжа.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 13:36 | Сообщение # 130 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, я теж буду з фаршем,але сама суть ,як воно має робитись,мені отой соус сподобався,і суть приготування,воно мені нагадує лазанью,бо лазанью я часто роблю http://gotovim-doma.ru/view.ph....chinkoi
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 13/03/2012, 13:49 |
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 13:48 | Сообщение # 131 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) лазанью я часто роблю Я взагалі роблю наші традиційні страви.З італійської сьогодні вперше будуть канелоні,крім пасти(та це ж звичайнісінький макарон,тільки називається по іншому). А про лазанью давай розказуй.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 13:54 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, я вже знайшла з мясним фаршем,там вверху є ссилка,а лазанью я купляю у нас я один раз купила пачку то мені її вистачило на 3 рази,але я все робила як написано на пачці,кинула киплячу солену воду оті пластини,мені на 1 порцію 6 штук вистачило,але до води треба капнути олії,щоб вони не злиплись,і кидати по одній штуці,тоді 3 хвилинки покипіли і шумовкою вибрала.В форму для запікання будь який соус на дно потім кладеш листи впритик,потім начинку знову листи,начинку і листи,зверху залити соусом я робила білий соус з сушеними помідорами,можна з такими,або томат пастою,зверху по ідеї сир пармезан,я один раз купила,але то дороге задоволення 200гривень за кілограм,то обходжусь нашим твердим сиром
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 13/03/2012, 13:55 |
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 14:08 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся,Code (та це ж звичайнісінький макарон,тільки називається по іншому). я не знаю чи то так як ти пишеш,то такі грубі трубочки,я у наших макаронах таких не зустрічала.Ось такі я купляла,лазанья і канелоне
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 13/03/2012, 14:09 |
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 14:25 | Сообщение # 134 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, Quote (Леся) крім пасти(та це ж звичайнісінький макарон,тільки називається по іншому). Я писала про пасту,а не про лазанью. в курсі що таке канелоні,що таке лазанья.і що таке паста.Мала на увазі що всі зараз по модному називють макарони пастою
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 13/03/2012, 15:42 | Сообщение # 135 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, а я не дочитала,так у нас тепер модно вермішель пастою називати,а я колись думала що паста,що то має бути якийсь соус,аж потім дійшло,так само,і нині не дочитала, а взгалі то вермішель люблю тільки з молоком і маслом у гарячому виді,а всі оті примочки не дуже.Лесуня я не хотіла тебе обідити,я просто показала які я купляю,а про пасту я сліпе не почитала.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|