Розмови про все
| | | |
Antalia | Дата: Неділя, 03/04/2011, 15:14 | Сообщение # 183 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчата, який добре купляти шоколад на крем? Бачила і розвесний, і плитки, і чіпси...
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 03/04/2011, 16:00 | Сообщение # 184 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Дівчата, який добре купляти шоколад на крем? Я брала і розвисний і плитки і чіпси,здається ніякої різниці.Хіба що у ціні.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 03/04/2011, 17:28 | Сообщение # 185 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А для мене є,знаю точно що не Світоч,бо погано топиться,а Міленіум то взагалі крупинки утворюються.Я беру лише Рошен.Ще не підвів ніколи,хоч і дороговатий,зате в торті смачний завжди
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 03/04/2011, 19:38 | Сообщение # 186 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчатка, я думаю моє прохання буде доречним не тільки для мене , а й для молодих господиньок. Я прошу в рецептах писати, наприклад: маргарин мякий чи розтоплений, амоняк розчиняється...іт. д. Все розписано так, щоб потім не задавати багато запитань.. Дякую.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 07/04/2011, 10:47 | Сообщение # 187 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) добре купляти шоколад на крем я брала білий пористий від Корона, мені сподобався
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 07/04/2011, 12:08 | Сообщение # 188 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Шоколаду ше не обрала. Пробувала і Світоч, і Корону, і Рошен, і розвісну глазур та шоколад. А ще батьки передавали мені з Італії спеціальний кондитерський шоколад в кілограмових плитах - ото справжня насолода з ним працювати. Ну і їсти теж А з "наших" поки найбільше сподобався від Рошену і Світоч але Особливий в синій обгортці. Глазур в дисках погано плавиться і звертається.
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 07/04/2011, 13:24 | Сообщение # 189 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) . Глазур в дисках погано плавиться і звертається. Я брала білу глазур в дисках і він мене ще ніразу не підводив.Тьху-тьху-тьху,аби не наврочити. І розвісний у плитках теж мені підійшов.Кому що подобається,скільки людей стільки думок.
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 09/04/2011, 20:13 | Сообщение # 190 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Є в мене цікава історія з життя!!! Питаю Вас як правильно на горілці фарби розвести... чому? Та бо вже маю трохи досвід що буває коли переборщити з горілкою... І так були ми в Карпатах, варили уху( повне відро), ну компанія "маленька" була. Ну я ходила коло вогню, дивилася як мужики то варять, і в кінці запхали розкалене поліно і влили на відро десь 100гр.горілки. Уха тут же стала чиста як сльоза, смак чудовий. І тут минає час я вдома варю уху( кастрюля приблизно 4 л) і вкінці, ну поліна горящого небуло додаю тих же 100 гр.горілки. Пробую та ніби нічого...Прийшов час вечеряти...я поналивала тої ухи в миски, їмо... Малий їсть .їсть так смакує недоївши встав і пішов в кімнату,ліг спати ми обоє далі їмо... Мій каже:" Слухай якись присмак в тої ухи непонятний???" Кажу :"Та уха, як уха..." Короче чуємо малий в кімнаті храпить як має бути Аж тоді я доперла в чому справа...що 100гр. горілки на відро, а що 100гр. на таку каструлю... Тому питаю, бо як ще так фарби розведу, то щоби ми за столом не позасинали
|
|
| |
Рося | Дата: Субота, 09/04/2011, 20:42 | Сообщение # 191 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Але,Оксанка, насміялися ми вволю з цієї історії.Чуть животи не надірвали. Ото хохма. Навмисно не придумаєш. Отак і створюються анекдоти!
|
|
| | |
Pavluk | Дата: Субота, 09/04/2011, 20:58 | Сообщение # 193 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (Леся) Я брала білу глазур в дисках і він мене ще ніразу не підводив Мені тоді певно стара попалася, та і в магазині брала солодкому, не думала шо так може бути. А в середу на базарі купила в дисках білу то небо і земля. Так добре розплавилась як ніколи.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 09/04/2011, 21:21 | Сообщение # 194 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) то щоби ми за столом не позасинали Оксанко ти наша приколістка і наша гумористка.Що б ми без тебе тут робили?А то настрій і вранці і у вечірі піднімеш. Quote (Pavluk) Quote (Леся) Я брала білу глазур в дисках і він мене ще ніразу не підводив У мене вони не плавляться а кришаться.Тому більше того не купляю.Мабуть попадаю на імітацію білого шоколаду
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 10/04/2011, 21:47 | Сообщение # 195 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата, може не сюди попала, то тоді поправте мене. Хочу собі замовити барвників з російського Венчика. Моя свекруха їде до родичів на свята, а я користуюся нагодою. Подивіться може комусь щось потрібно, тільки діяти треба оперативно, бо десь в середу четвер замовлятиму. Венчик.ру Єдине, що треба буде почекати, до початку травня, як приїде свекруха додому.
|
|
| |
|