Розмови про все
| |
Леся | Дата: Середа, 24/08/2011, 22:01 | Сообщение # 436 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Таню!!!!!!!!!!! Вітаю з покупкою.Це потрібна річ.А у мене запитання до тебе.У хлібобічці виходить один хліб чи декулька??? Може і дивне,але я не в курсі.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 24/08/2011, 22:40 | Сообщение # 437 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) купули собі хлібопічку Вітаю з гарною покупкою!!!!Я теж хочу але боюся що ще більше поправлюся,якщо почну хліб випікати.То краще вже обійдуся
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 24/08/2011, 22:54 | Сообщение # 438 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Та я тоже так боялася поправитися, але як купила кілька останніх разів хліб такий, що годі в руку взяти ще і гірчив. І то білий, а не чорний. Вирішила що буду пекти свій, баба і собі захотіла то ми до спілки придбали. Лесю в моїй пічці лише одне відерко, але є моделі де їх два. Але то задоволення коштує набагато більше. Мені було важливо щоб пекла хліб, а решта програм мене не цікавили. То має пічка аж 12 програм, і навіть повинна варити джем. Тісто місить чудово. Піца так скоро зникла, що навіть не встигла фото зробити.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 24/08/2011, 22:55 | Сообщение # 439 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Заходжу сюди,розслабляюся пару хвилин і знову як "нова копійка" до роботи я згідна з тобою в кожній написаній букві. я теж тільки є вільна хвилинка я зразу сюди заходжу.Quote (LILEJA) а зайдеш на сайт і аж краще на душі, і втома проходить. Quote (ir71) ДЯКУЮ дівчата!!!! це Тобі дякую що створила такий хороший сайт. Quote (Pavluk) купули собі хлібопічку Танювітаю з покупкою, я теж давно мучу чоловіка щохочу таку чудопіч, але кажуть що ми не влізимось усі в двері.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 24/08/2011, 22:58 | Сообщение # 440 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ой, забула вам всім подякувати за вітання
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/08/2011, 09:33 | Сообщение # 441 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Доброго ранку і смачної запашної вам кавусі до сніданку!
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 25/08/2011, 11:57 | Сообщение # 442 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Доброго ранку і вдалогодня!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 25/08/2011, 12:25 | Сообщение # 443 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ой як доречна ваша кава дівчатка.Смакую нею і біжу на роботу.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 25/08/2011, 18:02 | Сообщение # 444 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дывчата розрадьте!! Робила окомастиу все як книжка пише, а вона взяла ы подробилася, в чому проблема може бути???
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 25/08/2011, 19:59 | Сообщение # 445 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряна9810, Особисто я тобі нічого не пораджу.Теж хотіла спробувати шокомастику на суботній торт,але щось побоялася.Тож буду робити перевірену - зефірну.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/08/2011, 21:06 | Сообщение # 446 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Робила окомастиу все як книжка пише В шоколаді!Я перепробувала багато виробників і мені підійшла саме Рошен.Не дробиться і не тягнеться.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 25/08/2011, 22:30 | Сообщение # 447 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Цілком згідна З Ірою. Вся проблема в шоколаді. Мені крім Рошену, ще подобається від Амур чорний без добавок. А найкращий був італійський спеціальний кондитерський. Але що добре то скоро закінчується. Треба знов хрещену просити щоб купила шоколаду
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 25/08/2011, 22:31 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 25/08/2011, 23:05 | Сообщение # 448 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Та я беру тільки Рошен, і був з тим самим більшим вмістом какао....мені в принципі здається що я перегріла на цей раз,бо все таки я вже робила шокомастику, але ....на цей раз не пішло чомусь.
|
|
| |
kcюшka | Дата: Неділя, 28/08/2011, 16:29 | Сообщение # 449 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дівчата, а мені цікаво хто з чого починав, що надихнуло вас на таке і як з хоббі перейшли на бізнес. бо я печу для рідних, знайомих а той кум, а той брат а ще інший - сват, ну як я візьму гроші...................
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 28/08/2011, 19:51 | Сообщение # 450 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (vovk) Дівчата, а мені цікаво хто з чого починав, що надихнуло вас на таке і як з хоббі перейшли на бізнес. Бізнесом це назвати не можу. Колись я побачила такі тортики на якомусь сайті.Попробувала зробити мастику,у мене вона не вийшла.А потім моя добра знайома на однокласниках виставила тортик який вона робила сама.Я запитала як,і вона мені дала ссилку на Іруськин сайт.І тут мене понесло.Так зрозуміло ніхто не пояснював.Перший тортик я спекла собі на 35 ліття,потім куму на подарок жартівливий тортик з варениками.А так знайома попросила,теж був торт тільки за продукти,а їм так сподобалося,що дали більше.Ось тут я і зрозуміла що треба брати платню.Я ж звичайні пляцки пекла вже дано,і заробляла на цьому. Звичайно що є люди яким задорого,але за дешево нехай купують у магазині(нехай знайдуть таку ціну).Я живу у місті і всі продукти купую на базарі.Та я взагалі не розумію тих людей що живуть у селі і не беруть за це гроші.Вониж коло цього дужеееееееее важко працюють!!!
|
|
| |
|