Розмови про все
| |
Леся | Дата: Субота, 23/07/2011, 21:52 | Сообщение # 346 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Скажу тобі чесно.Коли я вперше пробувала замісити мастику то немала жодних інструментів.Я роблю поки що лише мастику з жувального зефіру(мармишки).Для цого треба оцей зефір,пудру,миску щоб можна було запхати в мікрохвильову ,сік з лимону і ложка.О,ще я мала формочки щоб вирізати печево.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 23/07/2011, 21:53 | Сообщение # 347 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| З першого разу у мене не вийшло,бо я перегріла зефір,і це пішло спати у мусор.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 23/07/2011, 21:55 | Сообщение # 348 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) .Що я маю мати найперше ( які інструменти?) Аню найперше навчися замішувати мастику.Відчуй її,добре помни,попрацюй і спробуй щось з неї вирізувати хоча би формочками для печива або ножичками.А далі сама зрозумієш що тобі потрібно.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 23/07/2011, 22:01 | Сообщение # 349 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) відпустку за власний рахунок то відпадає....нема кому робити. Дякую, дівчата, за пораду. На цей зефірчик я вже давго око кинула...і ніяк не зберусь попробувати...Але мушу показати...що тоже щось вмію.( я надіюсь що навчуся).
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 23/07/2011, 22:03 | Сообщение # 350 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| З підримкою всіх дівчат ти обовязково нас перевершиш!!!Удачі тобі.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 23/07/2011, 22:18 | Сообщение # 351 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дякую, Лесічка, я попробую...
|
|
| |
Pocя | Дата: Субота, 23/07/2011, 23:23 | Сообщение # 352 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Antalia) А мій чоловік....здурів...тягне мене на море...а я не хочу.
Ще такого чуда не бачила!!! Треба їхати всюди де чоловік тягне! Молодець чоловік! От смішна!!! Леся правильно каже на рахунок поїздок і відпочинку-золоті слова!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 23/07/2011, 23:39 | Сообщение # 353 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Antalia, Аню їдь і не видумуй. А робота не втече. А на морі класно , сама б поїхала...
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 23/07/2011, 23:52 | Сообщение # 354 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) А робота не втече нема кому робити...а на початку вересня вже пізно...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 24/07/2011, 00:22 | Сообщение # 355 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Antalia) а на початку вересня вже пізно. пізно що? якщо на море , то не пізно, в мене одна знайома тільки на початку вересня і їздить в крим, каже що навіть дельфінів бачить...
|
|
| |
Наталія | Дата: Неділя, 24/07/2011, 01:56 | Сообщение # 356 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
| Quote (Antalia) а на початку вересня вже пізно... От смішна, та то ж сам клас!!! Якраз оксамитовий сезон, навіть не думай а їдь!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 24/07/2011, 11:31 | Сообщение # 357 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Antalia) нема кому робити Ти шо, начальство все каже , що незамінимих людей нема!!!!!!!!!!!! Їдь відпочивати і не думай, пам’ятники нам всерівно ніхто не поставить.... а відпочивати треба , хоч трохи обстановку змінити, і щось приємнє перед очима взимку буде, як будеш з чоловіком на ліжку лежати
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 24/07/2011, 11:52 | Сообщение # 358 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ірусь А кліп СУПЕР!!!!!!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 24/07/2011, 13:45 | Сообщение # 359 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата повертаючись до розмови про пудру. Я в п'ятницю була на закупах в Ашані. Там пудра АТА - ось така. Коштує 4,07 грн. Antalia, Аню, їдь на море віддихай. А як приїдеш, то нам розкажеш. Здивуєш якимось новим рецептом, а там і свого красивого тортика створиш
|
|
| | |
|