В гості до Ірини
 Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки - Сторінка 49 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 49 з 49
  • «
  • 1
  • 2
  • 47
  • 48
  • 49
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
ir71Дата: П`ятниця, 11/03/2011, 16:56 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
smile

Каталог


 
TalochkaДата: Субота, 23/07/2016, 00:20 | Сообщение # 721
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Доброго дня, дівчатонька! Якщо би за все літо я змогла б викласти лише один рецепт, вгадайте, з чим би він був? Звичайно з румбарбаром! podmigivaniya-118

Пиріг з ревенем та пудингом



Тісто:
200 г м'якого вершкового масла
110 г цукру
2 яйця
185 г борошна
1 / 2 чайної ложки соди
3 / 4 чайної ложки порошку до печива


Змішати всі інгредієнти та приготувати тісто. Розділити його на 2 частини.

Крем:
1 пачка (40 г) ванільного пудингу
2 - 3 столові ложки цукру
250 мл молока
1 столова ложка вершкового маслa


За інструкцією на упаковці зварити пудинг, додати масло, перемішати і охолодити.

350 г очищеного і порізаного на шматочки ревеню
кілька столових ложок цукру


Форму діаметром 21 см викласти папером, змазати жиром і підсипати трішки борошном.
Викласти частину тіста, далі охолоджений крем (пудинг), зверху розподілити ревінь і вкрити рештою тіста. Пекти 1 годину при температурі 170 градусів.
Виключити духовку і залишити до вистигання. Верх присипати пудрою.



Смачного!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Субота, 23/07/2016, 20:01 | Сообщение # 722
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, не перестаєш дивувати,знову новий смаколик.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Субота, 23/07/2016, 23:37 | Сообщение # 723
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, дякую! Рецепт насправді досить простий. А взагалі я уже не раз писала, що ревінь - один з моїх улюблених інгредієнтів літньої випічки. І мені відповідно хочеться випробовувати все нові і нові рецепти з ним.

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
blackcat83houseДата: Вівторок, 13/03/2018, 21:00 | Сообщение # 724
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Які чудові фото! da-38
 
ulialuhmenevaДата: Понеділок, 14/09/2020, 09:55 | Сообщение # 725
ulialuhmeneva
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
иииииииииииии
 
figovyjrabotnikДата: Понеділок, 28/06/2021, 13:11 | Сообщение # 726
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
ок
 
olgu2105Дата: П`ятниця, 09/07/2021, 09:59 | Сообщение # 727
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
Супер, посмотрела один восторг
 
xerberbellaДата: Неділя, 27/02/2022, 13:48 | Сообщение # 728
xerberbella
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Ти молодчина, нехай у тебе завжди буде затишно та так emocii-1833 смачно!
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
  • Сторінка 49 з 49
  • «
  • 1
  • 2
  • 47
  • 48
  • 49
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024