В гості до Ірини
 Готуємо з Дарією Цвек - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Готуємо з Дарією Цвек (Страви приготовані за рецептами Дарії Цвек)
Готуємо з Дарією Цвек
КсюшаДата: Середа, 03/10/2012, 10:49 | Сообщение # 16
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Pavluk, Таня дякую що згадала в мене теж є книги з рецептами Дарії Квек.Дійсно все смачно виглядає дивлячись на твої фото

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PavlukДата: П`ятниця, 18/01/2013, 13:23 | Сообщение # 17
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Пригадала я про Д.Цвек вчора, вирішила дитині насмажити пампухів без начинки. Ну не любить мій син всякого "смаку" - так він каже на різні креми та начинки net-18
Пропоную вам попробувати [l][/l]Пампушки без начинки
Склад: [color=#ff0000][/color]500 г борошна, 2 яєць, 3 жовтки, 100 г маргарину або масла, 100 г цукру, 1 склянка молока, 50 г дріжджів.
Дріжджі розпустити в молоці з 1ст. ложкою цукру і 1 ст. ложкою борошна. Поставити в тепле місце щоб підійшло. Коли розчина почне підходити, додати яйця, жовтки розтерті з цукром, розтоплений жир і вимішати ложкою. Всипати борошно і вимішувати, доки тісто почне відставати від ложки. Припинити вимішування і поставити, щоб тісто підійшло. Тоді змастити руки жиром, виробити пампушки і смажити їх на олії.
пампухи до смаження 
та після 
П.с. Тісто получилось трохи рідкувате, тому я додала ще десь 150г борошна, але забула про цукор. Можна ще додати пудри щоб були солодші. Пампухи получились дуже смачні та м'якенькі, навіть наступного дня не стверділи.
Прикрепления: 8351671.jpg (58.5 Kb) · 3534206.jpg (48.8 Kb)




Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 18/01/2013, 13:27
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 18/01/2013, 13:48 | Сообщение # 18
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Пампушки без начинки
смачні пампушки мають бути. але на жаль без начинки ми не робимо, бо в нас не люблять діти.


 
PavlukДата: Вівторок, 05/02/2013, 21:46 | Сообщение # 19
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Пропоную вам приготувати таку випічку:
Корж пісочний з сиром.
Тісто: 250 г борошна, 50 г цукру, 100 г маргарину або масла, 1 яйце, 1\2 склянки сметани, на кінець ножа соди.
Начинка: 300 г сиру, 50 г цукру, 50 г ізюму, 2 яйця, 2 ст.л. манки. Замість сиру та ізюму можна використати 400 г сиркової маси.
Жир посікти з просіяним борошном  та содою, додати цукор, яйце і, при необхідності, замісити тісто сметаною. Поділити його на дві частини. Одну частину розкачати за розмірами тортівниці, покласти тісто у форму і поколоти виделкою.  Накласти на корж сирну масу, накрити другим коржем, нарізаним на сегменти, поколоти його виделкою, змастити яйцем, посипати цукром та пекти в гарячій духовці (210-240 гр) протягом 45 хвилин. Витягти з тортівниці як повністтю охолоне.
Начинку приготувати так: жовтки розтерти з цукром, сиром, додати ізюм та збиті в піну білки, 2 ст.л. манки і добре вимішати. Якщо використовуєте сиркову масу, то до неї додати тільки 2 яйця.
 

П.С. Вийшло дуже смачно, хоч я не дала ізюму. Така вже і особливість, що за першим разом як читала рецепт не побачила і не посипала зверху цукром. Ну від того смак не змінився. Пекла на форму 21см, і сметани до тіста не давала, так гарно замісилося.
Смачного!!!!!!!!!!!

Прикрепления: 6879281.jpg (68.8 Kb) · 7589992.jpg (80.3 Kb)




Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 05/02/2013, 21:47
 
PavlukДата: Середа, 20/02/2013, 19:18 | Сообщение # 20
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Останні кілька днів хочеться постійно чогось смачненького. Щось шукаю сама не знаю чого. А тут на очі попадає книжечка улюблена. Пропоную вашій увазі наступну випічку від Дарії Цвек у моєму виконанні.
Пиріг з ягодами.

Склад: 300г борошна, 200г жиру, 250г цукру, 3 яйця, 0,5 ч.ложки соди, склянка малини (полуниць).
Приготування.
Жир посікти з борошном, просіяним з содою, додати 50г цукру, жовтки і сметаною замісити тісто. Винести його на 2 години в холодне місце. Тоді розкачати корж за розміром тортівниці. Поколоти його виделкою і пекти в розігрітій духовці (220 градусів) до напівготовності.
З білків збити густу піну, тоді поступово додаючи цукор (200г), весь час збивати поки цукор не розчиниться. Цю піну вимішати з перебраними ягодам, накласти на корж і поставити в гарячу духовку. Випікати, поки піна не набере золотистого кольору. Спечений пиріг викласти на тортову тарілку і подавати як гарячим, так і холодним.
Смачного!!!

П.С. В мене ягід було більше, десь 2 стакани точно. Брала заморожені вишні та смородину. Вийшло дуже смачно.
Прикрепления: 8039670.jpg (69.5 Kb) · 3378056.jpg (49.9 Kb)




Сообщение отредактировал Pavluk - Середа, 20/02/2013, 19:35
 
НаталонькаДата: Середа, 20/02/2013, 20:26 | Сообщение # 21
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Pavluk, Такий смачний соковитий пиріг. Так і пахне духмяним літом. Дякую за рецепт.Таня пригощуся шматочком до вечірнього чаю.
 
ir71Дата: Середа, 20/02/2013, 20:43 | Сообщение # 22
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (Pavluk)
Пиріг з ягодами.
Класний рецепт.Можливо і я скористаюся цим рецептом,бо щось цього року наморозила багато чорниць і треба щось з ними робити.Дякую!


 
PavlukДата: Четвер, 21/02/2013, 03:23 | Сообщение # 23
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Наталонька, пригощайся всім вистачить, я великого спекла smehs-260
ir71, от і в мене купа заморожених ягід треба щось робити. Легко і смачно, так ніби літо наступило podmigivaniya-118


 
ТаньчикДата: Четвер, 21/02/2013, 17:21 | Сообщение # 24
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Pavluk, гарний пиріг!!! апетитно виглядає

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
symesaДата: Четвер, 03/10/2019, 00:09 | Сообщение # 25
symesa
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
Самое честное и удобное казино в СНГ. Сервис, которым не могу нарадоваться уже который год! https://vulcan-deluxe-777.com/ - место, где можно не только поиграть,отвлечься , но и заработать денег.
 
snegana-0307Дата: Субота, 12/10/2019, 13:49 | Сообщение # 26
snegana-0307
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
ням ням
 
maldonadoshonnaДата: Вівторок, 17/12/2019, 20:11 | Сообщение # 27
maldonadoshonna
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
а что с пирогом, он как-то выглядит)
 
irinakkovalenikoДата: Вівторок, 02/03/2021, 16:10 | Сообщение # 28
irinakkovaleniko
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
гомілку залити холодною водою,та ставити га плиту.Закипить ,зняти
барму,добавити цибулю та моркву.Хай кипить на меленькому вогні 2
години.Додаємо свині ніжки,знову на 2 години.Потім куряче мясо.Хай
кипить ( париться)3 години .Посолити,дати спеції.Відцідити на друшляк
бульйон.Хай відстоїтся,зібра
 
prostomail6969Дата: Понеділок, 28/06/2021, 13:09 | Сообщение # 29
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
не дуже
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Готуємо з Дарією Цвек (Страви приготовані за рецептами Дарії Цвек)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024