В гості до Ірини
 Готуємо з Дарією Цвек - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Talochka 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Готуємо з Дарією Цвек (Страви приготовані за рецептами Дарії Цвек)
Готуємо з Дарією Цвек
PavlukДата: Четвер, 20/09/2012, 01:09 | Сообщение # 1
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Добрий день.
Напевно в кожної з нас, в бібліотеці кулінарних книжок, є хоч одна цієї видатної господині нашого краю. В мене також найшлося аж дві книжки. Вже давно я заглядала, та мріяла кожної неділі готувати нові страви з цих книжок. Нарешті я почала здійснювати цю ідею.
Тож запрошую вас в кулінарний світ Дарії Цвек, разом зі мною)))





Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 20/09/2012, 01:10
 
PavlukДата: Четвер, 20/09/2012, 01:24 | Сообщение # 2
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Почну напевно з омлету. Омлет можна приготувати і на сніданок, і на вечерю. Мій чоловік оцінив, сподіваюся вам також припаде до душі така страва.
Омлет з грудинкою і помідорами

склад:
6 яєць,
1ст.л. сметани,
0,5ч.л. борошна,
100г копченої грудинки (я брала шпондер),
50г вершкового масла,
3 помідори,
50г твердого сиру.
Приготування:
Грудинку нарізати дрібними кубиками і підсмажити на маслі на широкій сковороді. Яйця легко збити зі сметаною, посипати борошном і залити грудинку. Не мішати, а тільки піднімати краї ножем чи лопаткою, щоб рідина спливала на дно. Як тільки яйця почнуть гуснути, покласти нарізані кружальцями помідори без шкірочки, посолити, посипати дрібкою цукру і сиром натертим на грубій терці. Поставити на 10-15хв у духовку. Гарячий омлет відразу подавати на стіл, бо він швидко осідає.



П.С. Щоб легко очистити помідор від шкірки, треба на кілька секунд занурити його в киплячу воду.
Омлет получився дуже смачним. Навіть мій синок їв, хоча для нього все що має начинку не добре. А той омлет наминав, аж за вухами хрящало biggrin

Смачного!!!




Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 20/09/2012, 01:25
 
PoetkaДата: Четвер, 20/09/2012, 12:35 | Сообщение # 3
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую Танюшка за гарну тему!!!!!!!!!
Я теж іноді готую за її рецептами а саме піццу роблю тільки її......виходить смачка тоненька і хрумка,буду мати нагоду то напишу, або сфоткаю той рецепт....


Я ОЛЯ!
 
PavlukДата: Четвер, 20/09/2012, 14:10 | Сообщение # 4
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Poetka, на здоров'я. Чекаю на смачну піцу happy А тим часом пропоную наступний рецепт. Готувала я повноцінний обід цієї неділі. Він складався з салату, основної страви, гарніру, та десерту. Почну з салату та основної страви.
Салат з моркви та селери
Склад:
4 морквини,
селера - 1корінь невеликий,
лимон,
2-3ст.л. сметани або майонезу,
зелений салат,
зелень петрушки, сіль, цукор.
Приготування:
Моркву та селеру почистити, помити і натерти на грубій терці. Скропити соком з лимона, або лимонною кислотою розведеною у воді. Посолити, додати цукор за смаком і добре вимішати. На плоскій салатниці розкласти листки салату і на кожний викласти по 1ст. ложці приготовленої маси. Полити сметаною, чи майонезом, і посипати нарізаною зеленню петрушки.
Смачного!!!
П.С. в мене не було салату, тож я просто вимішала все разом з заправкою. Получився досить смачний та вітамінний салат.


 
PavlukДата: Четвер, 20/09/2012, 14:23 | Сообщение # 5
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Яловичина смажена.
Склад:
яловичина (вирізка) - 1кг,
3-4 зубці часнику.
200г сметани,
сіль, перець.
Приготування:
Помите м'ясо замочити в часниковому соусі, не солити. Після чого щільно скласти в тісну посудину, накрити і зберігати в холодному місці протягом доби. Тоді трохи відбити, посолити, посипати грубо розтовченим перцем і смажити з обох боків на гарячому жирі до утворення рум'яної скоринки. Тоді залити сметаною, закип'ятити і поставити в розігріту духовку, щоб м'ясо дійшло. Перед подачею на стіл нарізати тонкими шматочками впоперек волокон. Викласти на таріль і полити соусом, який утворився під час запікання м'яса. Зверху потерти хріном, натертим на дрібній терці. На гарнір подати макарони і овочевий салат.
П.С. Хроном я не посипала, бо не було в холодильнику ні крихти. Але впевнена, що смак від того не постраждав. М'ясо натирала часником роздешеним часникодавкою, от і весь соус. Таким самим способом приготувала ще і куряче філе. Також получилося дуже смачно. На гарнір були макарони помащені рештою соусу з печені. Смачного!!!

Зверху - яловичина, знизу - курятина.


 
ir71Дата: Четвер, 20/09/2012, 14:58 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
ВАУ!Таня!Вітаю з відкриттям смачної темки.Я все десь літаю і нічого не бачу,що у мене під носом.Зато знаю,що тут завжди буде смачно і апетитно.
Дякую за смачні рецепти!!!


 
оксанкаДата: Четвер, 20/09/2012, 22:59 | Сообщение # 7
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Pavluk, Дуже гарна темка!!! Завдяки тобі я теж заглянула в неї(правда довго шукати на полиці не довелося wink ) biggrin

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 20/09/2012, 23:31 | Сообщение # 8
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Pavluk, я теж дякую....в мене лежить її книжка, а заглядати немає часу..в інтернеті швидше щось знайдеш напевно....

 
PavlukДата: П`ятниця, 21/09/2012, 00:37 | Сообщение # 9
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
оксанка, Зоряна9810, ir71, дякую дівчата. Я вже давненько збиралася відкрити таку темку, от нарешті відважилася. От і вмене на полиці першими лежать аж дві книжки "У будні і свята", і "Солоде печиво". Ще якщо я з мамою як була мала з другої книги пекла якісь рогалики та коржики, то до першої навіть не заглядала. Певно я вже подорослішала, хочеться все випробувати smile Вже завтра напишу рецепти крему та пирога.

 
PavlukДата: Вівторок, 25/09/2012, 15:25 | Сообщение # 10
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Пиріг з яблуками
Тісто: 500г борошна, 2 яйця, 50г вершкового масла або маргарину, 1\2 ст. кефіру або рідкої сметани, 50г цукру, 1\2ч.л. соди, 1\2ч.л. лимонної кислоти.
Начинка: 1кг яблук, 1\2ст. білих мелених сухарів, 50г цукру, кориця до смаку.
Жир посікти з борошном, содою і лимонною кислотою. Додати жовтки, цукор, кефір. Замісити тісто і поділити його на дві частини. Розкачати з них коржі. Один з коржів покласти на змащений жиром лист, поколоти виделкою, посипати сухарями, накласти нашатковані яблука, посипати їх цукром, корицею і знову сухарями. Накрити другим коржем, поколоти виделкою.ю змастити білками, збитими з 2ст.л. цукру. Пекти в гарячій духовці (210- 240гр) протягом 35хв. Спечений пиріг порізати.
До цього тіста можна додати 20г свіжих дріжджів і спекти дріжджовий пиріг.


П.С. Дуже смачний пиріг. Як спекла в суботу вечером, то до ночі мало шо лишилось. Мій чоловік як почав пробувати, то лишилось на неділю раптом, кусочків 10 da-38 da-38 da-38

Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!




Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 25/09/2012, 15:27
 
PavlukДата: Вівторок, 25/09/2012, 15:35 | Сообщение # 11
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Бабка сирна з ізюмом
500г сиру, 4 яйця, 100г цукру, 2ст.л. манної крупи, 50г ізюму, 1ст.л. вершкового масла, ванілін.
Масло розтерти з цукром і жовтками, додати ванілін. Змолоти сир і додати до жовткової маси. Розтирати все це до утворення пухкої маси. Цю масу вимішати з промитим ізюмом, піною зі збитих білків та манною крупою. Викласти і змащену та посипану сухарями форму. Випікати в гарячій духовці 200гр протягом години. Коли спечена бабка охолоне, викласти її на тарілку та посипати цукровою пудрою.


П.С. Я не додавала ізюму, лише тому, що Павлик на любить його. А хотілось, щоби і він поїв смачненьку випічку. Буду ще однозначно повторювати цю бабку. Ну ДУЖЖЖЖЖЖЖЕ смачна!!!!!!!!!!!!!


 
LILEJAДата: Вівторок, 25/09/2012, 15:43 | Сообщение # 12
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Pavluk, вітаю з відкриттям смачної темки. jesti-336
По рецептах Дарії Цвек, мабуть, несмачно приготувати неможливо. net-36
Тягну кусочок твого смачного пирога, бо дуже люблю випічку з яблуками.


 
PavlukДата: Вівторок, 25/09/2012, 15:45 | Сообщение # 13
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
А такий кекс помандрував до чоловіка на роботу в якості десерту jesti-336
Кекс бісквітний лимонний.
Склад:
200г борошна, 4 жовтки, 200г вершкового масла або маргарину, 100г ізюму, цедра та сік з 1-го лимона.
Приготування:
Жир збити з цукром до утворення піни, додаючи по одному жовтку, цедру та лимонний сік. Вимішуючи, всипати по столовій ложці борошно та ізюм. Цією масою наповнити змащену та посипану борошном форму. Пекти у гарячій духовці 190-200гр протягом 45хв. Спечений кекс відразу витягти з форми, посипати пудрою.
Смачного!!!!!!!!!!!!!


 
PavlukДата: Вівторок, 02/10/2012, 00:12 | Сообщение # 14
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Пропоную приготувати такий смачний кекс. Мій Павлик так наминав, що годі було його від нього забрати. da-38
Кекс Мармуровий

Склад: 500г борошна,
250г вершкового масла чи маргарину,
500г цукру,
6 яєць,
1ст сметани чи молока,
10г амоняку,
50г какао, ванілін
Масло збити з цуком, додаючи по одному жовтку, по ложці сметани та борошна з потовченим амонієм, весь час розтираючи. Під кінець вимішати з піною збитих білків. Одержане тісто поділити на дві частини. До однієї додати 50г какао, ванілін і вимішати. У підговлену форму викладати тісто чегргуючи біле та коричневе. Пекти в гарячій духовці 190-200гр протягом 45хв.


Смачного!!!!!!!!!!!


 
ir71Дата: Вівторок, 02/10/2012, 08:48 | Сообщение # 15
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Боже!!!Які тут смакойлики!!!!Таню,дякую за смакоту та прості доступні рецепти,якими ти з нами ділишся! lubov-204 lubov-204 lubov-204

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Готуємо з Дарією Цвек (Страви приготовані за рецептами Дарії Цвек)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016