В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 11/05/2010, 20:41 | Сообщение # 151
Группа: Видалені





Яринко це получається як закуска.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:55 | Сообщение # 152
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Яринко це получається як закуска.

Таню,більше,як підгарнір
 
ir71Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:04 | Сообщение # 153
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,я вже скучила за вашими смакойликами.Забула коли ви востаннє ними ділилися.І рада що знову з нами



 
Яринка-1Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:16 | Сообщение # 154
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
я вже скучила за вашими смакойликами

Іринко,все впереді,тепер не дам скучати biggrin
 
Яринка-1Дата: Середа, 12/05/2010, 13:50 | Сообщение # 155
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Харчо

Яловичина ребра- 1 кг
Рис-200гр
Цибуля- 300 гр
Морква-200 гр
Часник-1 головка
Хмелі сунелі-1 ч.л
Кінза або петрушка
Ткемалі соус- 3 ст.л або 2 ст.л томату.

Зварити ребра,вкинути рис,хай вариться до готовності.Спасерувати цибулю з морквою та заправити ткемалі,якщо ткемалі немає то томатом.Заправити суп,добавити хмелі,часник та кінзу.Посолити .Смачного

 
ir71Дата: Середа, 12/05/2010, 15:09 | Сообщение # 156
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Апетитно на фото і смачно по рецепту.Дякую за рецепт!


 
AntaliaДата: Середа, 12/05/2010, 17:07 | Сообщение # 157
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, дякую за рецепт!!!
 
цукеро4каДата: Середа, 12/05/2010, 17:17 | Сообщение # 158
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Яринка-1, класний вкусний.

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
нeмаєтакоїДата: Середа, 12/05/2010, 17:21 | Сообщение # 159
Группа: Видалені





Ніколи таку смакоту не готувала. Добре що поділилися з нами рецептом.
 
Яринка-1Дата: Середа, 12/05/2010, 20:28 | Сообщение # 160
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дякую за рецепт

Quote (Antalia)
Яринко, дякую за рецепт

Quote (цукеро4ка)
класний вкусний.

Quote (котяра)
Добре що поділилися з нами рецептом.

Дякую,дівчата.Дуже добре,що Вам сподобався рецепт
 
Яринка-1Дата: Середа, 12/05/2010, 22:10 | Сообщение # 161
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пиріг " Гість на порозі"

Яйце- 3 шт
Цукор-1 ст
Мука-1 ст
Яблука-500 гр

Яйце взбити с цукром до білого,потім ввести обережно муку.Форму змастити жиром,насипати порізані без шкірки яблука та залити тістом.Смачного

 
Яринка-1Дата: Середа, 12/05/2010, 22:14 | Сообщение # 162
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Млинці з кабачків

Кабачки молоді- 2 шт середніх
Сир тв-100 гр
Яйце- 3 шт
Цибуля зелена-1 пуч
Зелень-1 пуч
Перець
Сіль
Мука- 1.5 ст.л

Кабачки,сир потерти,зелень порізати,вбити яйця,посолити,поперчити,всипати муку.Смажити млинці на олії.Смачного

 
нeмаєтакоїДата: Середа, 12/05/2010, 22:38 | Сообщение # 163
Группа: Видалені





Дуже гарні рецепти. Швидше вже би кабачки, обожнюю страви з них. Ще ти такі млинці виклала.Дякую.
 
Яринка-1Дата: Середа, 12/05/2010, 22:40 | Сообщение # 164
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Дякую.

Таню,на здоров"я
 
AntaliaДата: Середа, 12/05/2010, 22:50 | Сообщение # 165
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
І пляцок гарний такий жовтенький і кабачки. Дякую, Яринко.
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024