Яринка запрошує до столу
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 13/05/2010, 09:41 | Сообщение # 166 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) І пляцок гарний такий жовтенький і кабачки. Дякую, Яринко Аню,частуйся,дуже смачно
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 13/05/2010, 10:19 | Сообщение # 167 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Пиріг " Гість на порозі" Це тобто на швидку руку.Гарний рецепт а головне практичний і смачний.Гарно дякую,Яринко що поділилися з нами рецептом.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 13/05/2010, 16:38 | Сообщение # 168 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Яринко що поділилися з нами рецептом Дуже буду рада,якщо пиріг стане в пригоді,як мені вчора
|
|
| |
Оливка | Дата: Четвер, 13/05/2010, 22:22 | Сообщение # 169 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
| Гарний пиріг, Яринко.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 14/05/2010, 09:54 | Сообщение # 170 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Оливка) Гарний пиріг, Яринко. Олю,дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 14/05/2010, 22:21 | Сообщение # 171 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Кабачки з сиром Кабачки- 3 шт середні Сир.тв-200 шт Сливки 20%-200 мг Перець,часник,сіль. Кабачки порізати кружечками.Сир потерти на крупно.Форму змазати маслом вершковим.Покласти в форму перший шар кабачків,посолити ,поперчити,дати часник,насипати сиром.Знову покласти кабачок і т.д.Верхній шар має бути сир.Залити сливками та пекти в духовці до готовності.Смачного
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 14/05/2010, 22:35 | Сообщение # 172 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, кабачки люблю, особливо жарені.Дякую за вечерю.
Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 14/05/2010, 22:37 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 00:54 | Сообщение # 173 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Яринко, кабачки люблю, особливо жарені.Дякую за вечерю Анічко,спробуй ,дуже смачна страва.Додано (18.05.2010, 00:52) --------------------------------------------- Начинка з сушених яблук Беремо яблука сушені,заливаємо їх окропом,хай постоють не менше години.Звичайно я то на ніч роблю.Потім відцідити узвар,який ми вип"ємо.А яблука перекрутити на м"ясорубці,та змішати з любим джемом.Дуже гарна начинка для пирогів.Ще можна додати гороіхи.Смачного Додано (18.05.2010, 00:54) --------------------------------------------- Оладки з сушених яблук Замочені та перекручені яблука- 5 ст.л Кефір- 0.5 л Яйця-3 шт Цукор -1\3 ст Мука стільки візьме Сода 0.5 ч.л Смажити на олії
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 09:54 | Сообщение # 174 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Кабаноссі Куряче м"ясо,побільше шкірки- 500 гр ( краще мілко порізати.)Філе не беріть,дуже пісне Часник Паприка Чілі Вода Сіль Начинити кишку,зробити сардельки,та смажити на сковорідці.Смачного
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 10:36 | Сообщение # 175 |
Группа: Видалені
| О я би цим поласувала. Дякую за смакоту.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 10:38 | Сообщение # 176 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) О я би цим поласувала. Дякую за смакоту. Таню,пргощайся
|
|
| |
мамця | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 11:30 | Сообщение # 177 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| О, яку смакоту показала Яринка, я так люблю м'яско,що їла би його щодня.
Оксана Я.
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 11:45 | Сообщение # 178 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Які кабаноссі !!! Яринко, яку смакоту ти приготувала !!! Дякую за рецепт.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 20:00 | Сообщение # 179 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (мамця) О, яку смакоту показала Яринка Quote (Antalia) Яринко, яку смакоту ти приготувала Дякую,мої любі
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 18/05/2010, 22:07 | Сообщение # 180 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Кабаноссі ВАУ!!!!яка ж то цікава страва!!!Скористаюся рецептом.Дякую!!!!!!
|
|
| |
|