Яринка запрошує до столу
| |
stina | Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:11 | Сообщение # 211 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| У вас кожного дня все нові і смачні рецепти . Мені сподобався рулет з кабачків треба спробувати бо дуже люблю кабачки.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:15 | Сообщение # 212 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Рулетики ніжні Свинина- 4 отбивних - 400 гр Грибні оладки ,рецепт вище див. Яйця-2 шт Мука для паніровки Олія для фритюра Свинину відбитимолоточком,на отбивну покласти дві грибні оладки.Завернути в рулет.Закріпити зубочисткой.Паніровати в муці,потім макати в яйце,та смажити у фритюрі.Смачного Додано (27.05.2010, 14:15) --------------------------------------------- Quote (stina) У вас кожного дня все нові і смачні рецепти Дуже дякую Quote (stina) Мені сподобався рулет з кабачків треба спробувати бо дуже люблю кабачки Я теж дуже дюблю кабачки,на днях дам ще один рецепт миачний,маю його на вихідні готувати
|
|
| | |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:49 | Сообщение # 214 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Може не завжди виходить відразу приготовити по ним але вони всі зберігаються і заслоговують на те щоб бути випробуваними. Ой ,Іринко,і не кажи,стільки є у мене смачних рецептів,але ж їх не переготуєш всі.У мене також вони чекають своєї черги Quote (ir71) Я ще раз вам дякую за чудові рецепти Іриночко,на здоров"я
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 27/05/2010, 16:09 | Сообщение # 215 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Яринко, пробую зробити рулет з кабачків, але в мене щось паляничка не відстає від фольги, в чому може бути справа?
Оксана Я.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 27/05/2010, 17:00 | Сообщение # 216 |
Группа: Видалені
| Тут як завжди смачно!!!!! Рецепти СУПЕР!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 27/05/2010, 17:18 | Сообщение # 217 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (мамця) але в мене щось паляничка не відстає від фольги, в чому може бути справа? Треба щоб рулет вистиг на фольгі трохи,він підпарится і тоді перевертаєш паляничкою на стіл та здираєш фольгу.Я так роблю. Quote (котяра) Рецепти СУПЕР Таню,дякую
|
|
| |
oresta | Дата: Неділя, 30/05/2010, 19:04 | Сообщение # 218 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
|
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:39 | Сообщение # 219 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ореста,дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:44 | Сообщение # 220 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Башні з овочів Кабачки Помідори Маса: Сир твердий потерти на мілкій терці,та добавити майонез та часник. Кабачки порізати кільцями,я їх смажила в олії. Складаємо башню: кабачки-масса-помідор- маса-кабачки-маса- помідор.Смачного
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:51 | Сообщение # 221 |
Группа: Видалені
| Ну і смакота. І я такі готую тільки прошаровую майонезом з часником. Спробую і ваші. Дякую.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:56 | Сообщение # 222 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Гриби по східному Печериці змастити білком ,обсипати кунжутом та смажити в олії. Смажені гриби кидаємо в маринад( 0.5 ст.води,соєвий соус,меду трохи,перцю,та 1 ст.л оцту).Тримати не мене півгодини,а якщо більше,то краще.Смачного Додано (01.06.2010, 14:56) --------------------------------------------- Quote (котяра) І я такі готую тільки прошаровую майонезом з часником Я теж так роблю,але з сиром мені більше подобається
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 15:14 | Сообщение # 223 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой-йо-йой!!!!!!Яка ж тут смакота,Яринко.Мені не дивно що у вас гості на все літо При таких стравах і я в гостях сиділа. Quote (Яринка-1) Гриби по східному Я щось таке схоже пробувала,але тепер ще рецепт маю.Дякую вам гарно за таку смакоту і що ділитися з нами вашими смакойликами.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 20:59 | Сообщение # 224 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) При таких стравах і я в гостях сиділа. Іринко,то я також думаю,що напевно гарно зустрічаю,але інакше не можу,ото і їдуть Quote (ir71) Дякую вам гарно за таку смакоту Іринко,на здоров"я
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:39 | Сообщение # 225 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Оладки кабачкові з секретом У моєї подруги є кафе,то вона там готує ось таку страву Тісто- Кабачок-200 гр потерти на мілкій терці Яйце- 1-2 шт Сир твердий- 50 гр потерти Зелена цибуля-1 пуч Сіль,перець Мука- 4 ст.л Все змішати Начинка: Сир твердий порезать пластинками Помідор порізати тонко(шкірку зняти) На сковорідку кладемо ложку тіста,пластинку посідора,пластинку сира та накриваємо тістом.Смажити с обох сторін.Смачного
|
|
| |
|