В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 15 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
stinaДата: Четвер, 27/05/2010, 14:11 | Сообщение # 211
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
У вас кожного дня все нові і смачні рецепти . Мені сподобався рулет з кабачків треба спробувати бо дуже люблю кабачки.

Мене звати Людмила!
 
Яринка-1Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:15 | Сообщение # 212
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Рулетики ніжні

Свинина- 4 отбивних - 400 гр
Грибні оладки ,рецепт вище див.

Яйця-2 шт
Мука для паніровки
Олія для фритюра
Свинину відбитимолоточком,на отбивну покласти дві грибні оладки.Завернути в рулет.Закріпити зубочисткой.Паніровати в муці,потім макати в яйце,та смажити у фритюрі.Смачного

Додано (27.05.2010, 14:15)
---------------------------------------------

Quote (stina)
У вас кожного дня все нові і смачні рецепти

Дуже дякую
Quote (stina)
Мені сподобався рулет з кабачків треба спробувати бо дуже люблю кабачки

Я теж дуже дюблю кабачки,на днях дам ще один рецепт миачний,маю його на вихідні готувати
 
ir71Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:25 | Сообщение # 213
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко hands clap clap clap мене ваші рецепти надихають творити.Як гляну на ваші фото то відразу хочеться щось смачненького.Я дуже гарно вам дякую що балуєте нас своїми рецептами.Може не завжди виходить відразу приготовити по ним але вони всі зберігаються і заслоговують на те щоб бути випробуваними.Я ще раз вам дякую за чудові рецепти!!!

 
Яринка-1Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:49 | Сообщение # 214
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Може не завжди виходить відразу приготовити по ним але вони всі зберігаються і заслоговують на те щоб бути випробуваними.

Ой ,Іринко,і не кажи,стільки є у мене смачних рецептів,але ж їх не переготуєш всі.У мене також вони чекають своєї черги biggrin
Quote (ir71)
Я ще раз вам дякую за чудові рецепти

Іриночко,на здоров"я
 
мамцяДата: Четвер, 27/05/2010, 16:09 | Сообщение # 215
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Яринко, пробую зробити рулет з кабачків, але в мене щось паляничка не відстає від фольги, в чому може бути справа?

Оксана Я.
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 27/05/2010, 17:00 | Сообщение # 216
Группа: Видалені





Тут як завжди смачно!!!!! Рецепти СУПЕР!!!
 
Яринка-1Дата: Четвер, 27/05/2010, 17:18 | Сообщение # 217
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (мамця)
але в мене щось паляничка не відстає від фольги, в чому може бути справа?

Треба щоб рулет вистиг на фольгі трохи,він підпарится і тоді перевертаєш паляничкою на стіл та здираєш фольгу.Я так роблю.
Quote (котяра)
Рецепти СУПЕР

Таню,дякую

 
orestaДата: Неділя, 30/05/2010, 19:04 | Сообщение # 218
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:39 | Сообщение # 219
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ореста,дякую
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:44 | Сообщение # 220
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Башні з овочів


Кабачки
Помідори

Маса:

Сир твердий потерти на мілкій терці,та добавити майонез та часник.
Кабачки порізати кільцями,я їх смажила в олії.

Складаємо башню:
кабачки-масса-помідор- маса-кабачки-маса- помідор.Смачного

 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 01/06/2010, 14:51 | Сообщение # 221
Группа: Видалені





Ну і смакота. І я такі готую тільки прошаровую майонезом з часником. Спробую і ваші. Дякую.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:56 | Сообщение # 222
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Гриби по східному

Печериці змастити білком ,обсипати кунжутом та смажити в олії.
Смажені гриби кидаємо в маринад( 0.5 ст.води,соєвий соус,меду трохи,перцю,та 1 ст.л оцту).Тримати не мене півгодини,а якщо більше,то краще.Смачного

Додано (01.06.2010, 14:56)
---------------------------------------------

Quote (котяра)
І я такі готую тільки прошаровую майонезом з часником

Я теж так роблю,але з сиром мені більше подобається
 
ir71Дата: Вівторок, 01/06/2010, 15:14 | Сообщение # 223
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой-йо-йой!!!!!!Яка ж тут смакота,Яринко.Мені не дивно що у вас гості на все літо wacko При таких стравах і я в гостях сиділа.

Quote (Яринка-1)
Гриби по східному

Я щось таке схоже пробувала,але тепер ще рецепт маю.Дякую вам гарно за таку смакоту і що ділитися з нами вашими смакойликами.


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 01/06/2010, 20:59 | Сообщение # 224
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
При таких стравах і я в гостях сиділа.

Іринко,то я також думаю,що напевно гарно зустрічаю,але інакше не можу,ото і їдуть
Quote (ir71)
Дякую вам гарно за таку смакоту

Іринко,на здоров"я
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:39 | Сообщение # 225
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Оладки кабачкові з секретом

У моєї подруги є кафе,то вона там готує ось таку страву
Тісто-
Кабачок-200 гр потерти на мілкій терці
Яйце- 1-2 шт
Сир твердий- 50 гр потерти
Зелена цибуля-1 пуч
Сіль,перець
Мука- 4 ст.л
Все змішати
Начинка:
Сир твердий порезать пластинками
Помідор порізати тонко(шкірку зняти)

На сковорідку кладемо ложку тіста,пластинку посідора,пластинку сира та накриваємо тістом.Смажити с обох сторін.Смачного

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024