В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 16 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
ir71Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:47 | Сообщение # 226
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Оладки кабачкові з секретом

Цікавинка!!!В принципі можна і кусочок шиночки або ковбаски туди поставити.Гарно дякую,буду експериментувати.


 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:49 | Сообщение # 227
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
В принципі можна і кусочок шиночки або ковбаски туди поставити.Гарно дякую,буду експериментувати.

Іринко,можна все ,що завгодно робити.Але вона ще корейську моркву замість помідора кладе.Також смачно,з грибами ,ще робить.
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:54 | Сообщение # 228
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Торт закусочний " Княжий"

Це моє найулюбленіше блюдо, і завжди з великим задоволенням його готую.

Тісто № 1
Фарш м'ясний (у мене курячий) -300 гр
Яйця-2 шт
вершки або молоко-1 ст
цибуля зелена -1 Пуч
Сіль, перець
Муки-скільки візьме, що б було млинцеве тісто
олія-2 ст.л
Все змішати Випікати млинці.У мене вийшло три млинця

Тісто № 2
Кабачок-200 гр потерти на дрібній терке
цибуля зелен-1 пуч
Яйця-2 шт
вершки або молоко-1 ст
Соль, перец
олія-2 ст.л
Муки стільки візьме
Спекти 3 млинця
Начинка:
Гриби 500 гр
цибуля-2 шт
Соль,
перец
Гриби смажити з цибулею на сковороді. Сир твердий-100 гр потерти на терці
Майонез

Збірка торта:
кабачковий млинець-гриби-сир.тв-м'ясний млинець-гриби-сир-кабачковий млинець іт.д
Верхній м'ясний млинець посипати сиром, змастити майонезом і запікати 10-15 хв в духовці.

Смачного!

 
ir71Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:03 | Сообщение # 229
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,я лише фото побачила то чуть не зомліла!!!!Таке апетитне і так святково дивиться.Як пляцок.Супер-рецепт!Дякую що ділитися з нами такою красою та смакотою.Цей рецепт перекочував до моєї кулінарної книги.

 
ir71Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:13 | Сообщение # 230
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Верхній м'ясний млинець посипати сиром, змастити майонезом і запікати 10-15 хв в духовці.

А це лише один млинець запікати чи весь складений торт?


 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:16 | Сообщение # 231
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
А це лише один млинець запікати чи весь складений торт?

Ірочко,весь складений торт,щоб сир розплавився

Додано (04.06.2010, 15:16)
---------------------------------------------
Дякую,що перевела,бо в щоденику виставляю на російській,а зараз переволити нема часу

 
ir71Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:28 | Сообщение # 232
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дякую за відповідь!

 
AntaliaДата: П`ятниця, 04/06/2010, 17:24 | Сообщение # 233
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, рецепт переписала і обовязково попробую, бо дуже вже той торт гарно виглядає. Яринко, а кожен корж не треба посипати сиром і мастити майонезом?Вони будуть добре приставати один до другого?
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 18:22 | Сообщение # 234
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Antalia)
а кожен корж не треба посипати сиром

Аню, на кожен корж кладу гриби та посипаю сиром.Майонез тільки на верхній корж мажемо

 
оксанкаДата: П`ятниця, 04/06/2010, 18:34 | Сообщение # 235
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринко!!! Це щось неймовірне!!! СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР! Ти просто молодчина!!!


 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 04/06/2010, 22:21 | Сообщение # 236
Группа: Видалені





Яринка-1, Ну ти молодчинка, такі смаколики приготувала. А торт то взагалі неперевершенний.
 
мамцяДата: П`ятниця, 04/06/2010, 22:39 | Сообщение # 237
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Просто супер смакотно виглядає, рецепт вже переписала.Дякую велике.

Оксана Я.
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 23:05 | Сообщение # 238
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Ти просто молодчина!!!

Quote (котяра)
А торт то взагалі неперевершенний.

Quote (мамця)
Просто супер смакотно виглядає

Дякую,мої любі дівчата за добрі слова
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 11/06/2010, 22:07 | Сообщение # 239
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Квас апельсиновий

Апельсин -1 шт (200 гр)
Цукор-300 гр
Лимона кислота-1\4 ч.л
Дріжді -10 гр (пресовані)
Вода тепоа-3 л

В слоїк вкинути порізаний апельсин,насипати лимону к-ту.Цукор змішати з дріждями та всипати до слоїка.Залити водою,розмішати.Накрити марлею та сутки має стояти в теплому місці.Потім процідити та поставити в холодильник.Через сутки квас готовий.Смачного

 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 14/06/2010, 11:16 | Сообщение # 240
Группа: Видалені





Цей напиток якраз на теперішню погоду, втамує спрагу.
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024