Яринка запрошує до столу
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 14/06/2010, 12:12 | Сообщение # 241 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Цей напиток якраз на теперішню погоду, втамує спрагу Таню,квас дуже суперовий,спрагу дуже втамовує
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 14/06/2010, 14:58 | Сообщение # 242 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Крабові палочки в слойкі Слойоне тісто-1 кг Крабові палочки -200 гр Сир твердий - 100 гр Томатний соус гострий-2-3 ст.л Тісто розморозити,змазати його соусом,потім покласти порізані крабові палочки та посипати потертим сиром.Звернути рулетом ,порізати на куски та випікати.Смачного
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 14/06/2010, 15:07 | Сообщение # 243 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Окрошка на мінеральній воді Мінеральна вода сильно газована-1.5 л Сметана-200 гр Картопля- 0.5 кг-відварити Яйця -4 шт-відварити Огірки-500 гр Цибуля- 1 шт Філе курине-500 гр-відварити Лимона кислота -за смаком( я добавила 1\3 ст.л) Все порізати кубиками,добавити сметану,посолити ,поперчити.Залити мінеральною водою,дати лимону кислоту.Розмішати та поставити в холодильник. Смачного
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 14/06/2010, 15:43 | Сообщение # 244 |
Группа: Видалені
| Таке все апетитне. Від такого обіду я б невідмовилася.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 01:29 | Сообщение # 245 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Яринка-1, давно я тут не була ,а тут стільки всякої вкуснятини молодець.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 10:11 | Сообщение # 246 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 10:19 | Сообщение # 247 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринка-1, Ну івсе смачне!!! Дякую за ідейки!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 12:10 | Сообщение # 248 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| ir71, Дякую ,Іринко Quote (котяра) Від такого обіду я б невідмовилася. То забігай Quote (цукеро4ка) , давно я тут не була ,а тут стільки всякої вкуснятини молодець Ото,сонечко,бачиш,більше ніде не блукай Quote (оксанка) Дякую за ідейки!!! Оксаночко,на здоров"я
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 12:25 | Сообщение # 249 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Cирник " Вишенька" Тісто№1 Сир (бажано базарний)-500 гр Яйця-2 шт Цукор-0.5 ст Пудинг ванільний- 2 пач Все змішати Тісто№2 Жовтки-5 шт Цукор-1 ст Мука-1 ст Шоколад чорний-100 гр Сода-1\3 ч.л Жовтки вбити до біла,додати муку,соду ,та влити шоколад ( його треба розпустити на водяній бані) Все легенько перемішати Тісто№3 Білки - 5 шт Цукрова пудра-100 гр Кисіль вишневий-1 пач Білки вбити з пудрею до піни,дати кисіль Вишня без кісточок З тіста №1 зробити кульки та всередину покласти вишню.Кульки розмістити в один ряд в формі,зверху залити тістом№2 ,а потім вилити тісто № 3.Пекти в духовці при 160-40 хв.смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 13:59 | Сообщение # 250 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ну ось,я вже знаю що буду пекти наступного разу.Дякую,чудовий рецепт сирника.Такого у мене ще не має в записнику. А тепер питаннячко.Тісто №1 це ніби сирна маса,як я зрозуміла.То що її треба просто класти на дно без основи?а вона не пригоряє?Бо як правило сир топиться і рідне а як тоді в цьому випадку,невже пудинги так добре тримають цю масу?Будь-ласка поясніть,бо маю пеха на ваш сирник.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 14:26 | Сообщение # 251 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) То що її треба просто класти на дно без основи Іро,я форму вистилала пергаментом та змастила його.А коли сирник вистиг,то пергамент гарно знявся.А в мене Іро проблема з білками,завжди падають.Все роблю ,як треба.Може обдув( інвекцію) не треба вмикати.Бо раніше ,при старій духовці гарно виходило
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 15:43 | Сообщение # 252 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) .Бо раніше ,при старій духовці гарно виходило Ось саме тому я боюся нових духовок.Вже давно пора міняти бо все прогоріло а я не підаюся на прохання.В старій гарно все росте,печеться,проблем не маю з тістом.а хто зна як себе поведе нова...тоді "плакали" мої тортики Дякую.Яринко за відповідь,буду пробувати пекти,як до сиру дістануся
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 16:19 | Сообщение # 253 |
Группа: Видалені
| Обана який класний сирник, СУПЕР. Це моя любима випічка. Дякую за гарний рецепт.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 17:03 | Сообщение # 254 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дякую.Яринко за відповідь,буду пробувати пекти,як до сиру дістануся Quote (котяра) Дякую за гарний рецепт Дівчата,будь ласка
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 20:38 | Сообщение # 255 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринка-1, Я думала ,що вже всі сирники бачила і пробувала А тут на Тобі таке диво!!!!!!!!!! Дякую за рецепт!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 15/06/2010, 20:38 |
|
| |
|