В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 17 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Понеділок, 14/06/2010, 12:12 | Сообщение # 241
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Цей напиток якраз на теперішню погоду, втамує спрагу

Таню,квас дуже суперовий,спрагу дуже втамовує
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 14/06/2010, 14:58 | Сообщение # 242
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Крабові палочки в слойкі

Слойоне тісто-1 кг
Крабові палочки -200 гр
Сир твердий - 100 гр
Томатний соус гострий-2-3 ст.л

Тісто розморозити,змазати його соусом,потім покласти порізані крабові палочки та посипати потертим сиром.Звернути рулетом ,порізати на куски та випікати.Смачного

 
Яринка-1Дата: Понеділок, 14/06/2010, 15:07 | Сообщение # 243
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Окрошка на мінеральній воді

Мінеральна вода сильно газована-1.5 л
Сметана-200 гр
Картопля- 0.5 кг-відварити
Яйця -4 шт-відварити
Огірки-500 гр
Цибуля- 1 шт
Філе курине-500 гр-відварити
Лимона кислота -за смаком( я добавила 1\3 ст.л)
Все порізати кубиками,добавити сметану,посолити ,поперчити.Залити мінеральною водою,дати лимону кислоту.Розмішати та поставити в холодильник.
Смачного

 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 14/06/2010, 15:43 | Сообщение # 244
Группа: Видалені





Таке все апетитне. Від такого обіду я б невідмовилася.
 
цукеро4каДата: Вівторок, 15/06/2010, 01:29 | Сообщение # 245
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Яринка-1, давно я тут не була ,а тут стільки всякої вкуснятини молодець.

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: Вівторок, 15/06/2010, 10:11 | Сообщение # 246
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


 
оксанкаДата: Вівторок, 15/06/2010, 10:19 | Сообщение # 247
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка-1, Ну івсе смачне!!! Дякую за ідейки!!!

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 15/06/2010, 12:10 | Сообщение # 248
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
ir71,
Дякую ,Іринко
Quote (котяра)
Від такого обіду я б невідмовилася.

То забігай biggrin
Quote (цукеро4ка)
, давно я тут не була ,а тут стільки всякої вкуснятини молодець

Ото,сонечко,бачиш,більше ніде не блукай biggrin
Quote (оксанка)
Дякую за ідейки!!!

Оксаночко,на здоров"я
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 15/06/2010, 12:25 | Сообщение # 249
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Cирник " Вишенька"

Тісто№1
Сир (бажано базарний)-500 гр
Яйця-2 шт
Цукор-0.5 ст
Пудинг ванільний- 2 пач
Все змішати

Тісто№2
Жовтки-5 шт
Цукор-1 ст
Мука-1 ст
Шоколад чорний-100 гр
Сода-1\3 ч.л

Жовтки вбити до біла,додати муку,соду ,та влити шоколад ( його треба розпустити на водяній бані)
Все легенько перемішати
Тісто№3
Білки - 5 шт
Цукрова пудра-100 гр
Кисіль вишневий-1 пач
Білки вбити з пудрею до піни,дати кисіль

Вишня без кісточок

З тіста №1 зробити кульки та всередину покласти вишню.Кульки розмістити в один ряд в формі,зверху залити тістом№2 ,а потім вилити тісто № 3.Пекти в духовці при 160-40 хв.смачного

 
ir71Дата: Вівторок, 15/06/2010, 13:59 | Сообщение # 250
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ну ось,я вже знаю що буду пекти наступного разу.Дякую,чудовий рецепт сирника.Такого у мене ще не має в записнику.

А тепер питаннячко.Тісто №1 це ніби сирна маса,як я зрозуміла.То що її треба просто класти на дно без основи?а вона не пригоряє?Бо як правило сир топиться і рідне а як тоді в цьому випадку,невже пудинги так добре тримають цю масу?Будь-ласка поясніть,бо маю пеха на ваш сирник.


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 15/06/2010, 14:26 | Сообщение # 251
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
То що її треба просто класти на дно без основи

Іро,я форму вистилала пергаментом та змастила його.А коли сирник вистиг,то пергамент гарно знявся.А в мене Іро проблема з білками,завжди падають.Все роблю ,як треба.Може обдув( інвекцію) не треба вмикати.Бо раніше ,при старій духовці гарно виходило
 
ir71Дата: Вівторок, 15/06/2010, 15:43 | Сообщение # 252
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
.Бо раніше ,при старій духовці гарно виходило

Ось саме тому я боюся нових духовок.Вже давно пора міняти бо все прогоріло а я не підаюся на прохання.В старій гарно все росте,печеться,проблем не маю з тістом.а хто зна як себе поведе нова...тоді "плакали" мої тортики biggrin

Дякую.Яринко за відповідь,буду пробувати пекти,як до сиру дістануся


 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 15/06/2010, 16:19 | Сообщение # 253
Группа: Видалені





Обана який класний сирник, СУПЕР. Це моя любима випічка. Дякую за гарний рецепт.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 15/06/2010, 17:03 | Сообщение # 254
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дякую.Яринко за відповідь,буду пробувати пекти,як до сиру дістануся

Quote (котяра)
Дякую за гарний рецепт

Дівчата,будь ласка
 
оксанкаДата: Вівторок, 15/06/2010, 20:38 | Сообщение # 255
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка-1, Я думала ,що вже всі сирники бачила і пробувала А тут на Тобі таке диво!!!!!!!!!!
Дякую за рецепт!!!!!!!!!




Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 15/06/2010, 20:38
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024