Гарбуз з ананасами
Гарбуз-500 гр (вже очищений)
Вода-1 ст
Цукор-3 ст.л
Ванільний цукор за смаком
Ананаси свіжі-300 гр (можна і консервовані, але зі свіжих аромат сильніше)
Коричневий цукор-1 ст.л
Оливкова олія-1 ст.л
Гарбуз порізати на шматочки. У склянці води розмішати цукор і ванільний цукор і зварити сироп.Потім в сироп вкинути гарбуз і варити 5-7 хвилин.
Сироп злити. Гарбуз змішати з ананасами, викласти тонким шаром в формі, побризкати олією і поставити в духовку на 20 хв.Потім вийняти, зверху насипати коричневий цукор і поставити знову в духовку на 5 хв. Смачного