Яринка запрошує до столу
| |
ir71 | Дата: Неділя, 27/06/2010, 11:43 | Сообщение # 286 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко,важко підбрати слова щоб висловити подяку за ваші смачні рецепти.Я теж хотіла хлібопічку але зупинилася з покупкою.У нас і так випічки хватає,а як ось цю "помічницю" куплю то все пропали мої розвантажувальні дні
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 27/06/2010, 19:24 | Сообщение # 287 |
Группа: Видалені
| Quote (Яринка-1) Пастрома куряча Апетитно!!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 27/06/2010, 20:15 | Сообщение # 288 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) як ось цю "помічницю" куплю то все пропали мої розвантажувальні дні Ірочко,то точно.Тісто прямо вилітає з неї,руки не зайняті. Quote (котяра) Апетитно!!!!! Танюшко,дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 27/06/2010, 21:04 | Сообщение # 289 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Маковий рулет " Насолода" Тісто: Яйце-4 шт Цукор-1 ст Мак тертий-4 ст.л Крохмаль-3 ст.л з гіркою. Желе суниця- 1 пак(90 гр) вода -1 ст окропу Десертний сирок " Чудо"- 1 баночка-450 гр Яйце взбити з цукром до білого,потім добавити мак та крохмаль.Жаровню вистилити пергаментом,змазати його ,вилити тісто та спекти великий корж.Ще горячим з допомогою пергаменту звертути в рулет,хай стигне. В окропі розчинити желе,трохи охолоне та змішати з десертом.Поставити суміш в холодильник,трохи загусне.Змастити рулет та поставити в холодильник до повного застигання.смачного Додано (27.06.2010, 21:04) --------------------------------------------- Quote (Antalia) Яринко, напиши будь-ласка назву своєї помічниці.Як собі куплю, то попрошу бути моїм консультантом Аню,у мене не дорога ХП ,але абсолютно всі функції робе ,її назва West
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 28/06/2010, 12:47 | Сообщение # 290 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Аджапсадал Сині баклажани очистити від шкірки,порізати кубиками та посолити.Хай постоїть 20 хв. На сковорідці посмажити цибулю кубиками,туда кинути порізаний перець,потім добавити баклажани.ГОтувати 5 хв,потім налити потерті помідори.Дати часник,посолити ,поперчити,дати зелень.Смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 28/06/2010, 22:24 | Сообщение # 291 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ух ти,яка тут смакота!!!!Не даремно тут такі аромати гуляють,а тут Яринка приготувала мої любимі баклажани.Дякую за свіжий рецептик.Я щось таке схоже готую,але баклажани завжди смажу окремо а потім зєдную.Попробую разок по вашому рецепту. Quote (Яринка-1) Маковий рулет " Насолода" Оце вже справжня насолода!!!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 28/06/2010, 23:00 | Сообщение # 292 |
Группа: Видалені
| І знову смакота!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:21 | Сообщение # 293 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Оце вже справжня насолода!!!!! Quote (котяра) І знову смакота!!!! Дякую дівчата
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:27 | Сообщение # 294 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Вишневий пиріг " Ніжність" Тісто: Масло вершк-200 гр Яйце-3 шт Цукор-1 ст Мука-300 гр Замісити тісто ,охолодити 30 хв.Потім розплескати його в формі та поставити пекти майже до готовності. Потім насипати горіх та 500 гр. вишні. Поверх залити заливкою Заливка Жовтки-3 шт Цукор-150 гр сметана-300 мг Пудинг з вишневім смаком-2 шт по 40 гр Поставити пекти до готовності Потім 3 білка збити з 0.5 ст цукру до високих піків.Вийняти пиріг,намазати зверху білки,та поставити знову в духовку на 5-7 хв.щоб білки зарумянились. Смачного
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:32 | Сообщение # 295 |
Группа: Видалені
| Ну Яринко ти бджілка-трудівниця, коли незайдеш на сторінку завжди щось новеньке і смачненьке, як встигаєш все це робити.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:34 | Сообщение # 296 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко,я бачу що ви полюбляєте випічку з білками.У мене теж її люблять,бо ніжна і легко їсти,не нудно.Дякую за рецептики.Все гарно апетитно виглядає і впевнена що смачне!
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:40 | Сообщение # 297 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, і знову в тебе все смачне і гарне.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:43 | Сообщение # 298 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Ну Яринко ти бджілка-трудівниця, коли незайдеш на сторінку завжди щось новеньке і смачненьке, як встигаєш все це робити. Таню,та так уже звикла.У нас дуже часто люди бувають.Треба пригощати. Quote (ir71) Яринко,я бачу що ви полюбляєте випічку з білками.У мене теж її люблять,бо ніжна і легко їсти,не нудно Іринка,ти права.Така випічка легка ,не жирна.То більше ми отаке полюбляємо Quote (Antalia) Яринко, і знову в тебе все смачне і гарне. Аню,дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 01/07/2010, 11:07 | Сообщение # 299 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Чорнично-сирний торт (без випічки) Прошу вибачення за якість зйомки, знімала вночі.Дуже хотілося поділитися з Вами такою вкусняшкою.До того ж готувати це блюдо дуже швидко і легко. Печиво пісочне- 300 гр ( у мене із смаком груші) Масло вершкове-100 гр Сир-500 гр Сметана 30% - 500 гр( у мене домашня) Цукор-250 гр Сік чорниці- 5 ст.л(але для насиченості кольору можна більше) Молоко - 200 міліграм Желатин-2 ст.л Печиво подрібнити, масло розпустити і усе змішати.Знімну форму (у мене 28) застелити фольгою і змастити маслом.Висипати печиво у форму, утрамбувати і поставити в холодильник. Сир перекрутити на м'ясорубці, додати сметану і цукор .Міксером усе добре збити.Розділити на дві частини і в одну влити чорницю. Замочити желатин, нехай набубнявіє, потім влити молоко і нагрівати, що б желатин розчинився.Вилити порівну в суміші. Беремо форму і в ценр наливає по 3 ст.л кожної суміші .Потім поставити в холодильник.Смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 01/07/2010, 16:07 | Сообщение # 300 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко чудово!!!Гарний рецепт,дякую.Я часто саме так готую десерти для дітей без випічки,але і узори роблю рідко,а ви так гарно розмалювали.Господиня та художниця!!!!
|
|
| |
|