В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 20 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
ir71Дата: Неділя, 27/06/2010, 11:43 | Сообщение # 286
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,важко підбрати слова щоб висловити подяку за ваші смачні рецепти.Я теж хотіла хлібопічку але зупинилася з покупкою.У нас і так випічки хватає,а як ось цю "помічницю" куплю то все пропали мої розвантажувальні дні biggrin

 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 27/06/2010, 19:24 | Сообщение # 287
Группа: Видалені





Quote (Яринка-1)
Пастрома куряча

Апетитно!!!!!
 
Яринка-1Дата: Неділя, 27/06/2010, 20:15 | Сообщение # 288
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
як ось цю "помічницю" куплю то все пропали мої розвантажувальні дні

Ірочко,то точно.Тісто прямо вилітає з неї,руки не зайняті.
Quote (котяра)
Апетитно!!!!!

Танюшко,дякую
 
Яринка-1Дата: Неділя, 27/06/2010, 21:04 | Сообщение # 289
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Маковий рулет " Насолода"

Тісто:
Яйце-4 шт
Цукор-1 ст
Мак тертий-4 ст.л
Крохмаль-3 ст.л з гіркою.

Желе суниця- 1 пак(90 гр)
вода -1 ст окропу
Десертний сирок " Чудо"- 1 баночка-450 гр

Яйце взбити з цукром до білого,потім добавити мак та крохмаль.Жаровню вистилити пергаментом,змазати його ,вилити тісто та спекти великий корж.Ще горячим з допомогою пергаменту звертути в рулет,хай стигне.
В окропі розчинити желе,трохи охолоне та змішати з десертом.Поставити суміш в холодильник,трохи загусне.Змастити рулет та поставити в холодильник до повного застигання.смачного

Додано (27.06.2010, 21:04)
---------------------------------------------

Quote (Antalia)
Яринко, напиши будь-ласка назву своєї помічниці.Як собі куплю, то попрошу бути моїм консультантом

Аню,у мене не дорога ХП ,але абсолютно всі функції робе ,її назва West
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 28/06/2010, 12:47 | Сообщение # 290
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Аджапсадал

Сині баклажани очистити від шкірки,порізати кубиками та посолити.Хай постоїть 20 хв.
На сковорідці посмажити цибулю кубиками,туда кинути порізаний перець,потім добавити баклажани.ГОтувати 5 хв,потім налити потерті помідори.Дати часник,посолити ,поперчити,дати зелень.Смачного
 
ir71Дата: Понеділок, 28/06/2010, 22:24 | Сообщение # 291
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ух ти,яка тут смакота!!!!Не даремно тут такі аромати гуляють,а тут Яринка приготувала мої любимі баклажани.Дякую за свіжий рецептик.Я щось таке схоже готую,але баклажани завжди смажу окремо а потім зєдную.Попробую разок по вашому рецепту.

Quote (Яринка-1)
Маковий рулет " Насолода"

Оце вже справжня насолода!!!!!


 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 28/06/2010, 23:00 | Сообщение # 292
Группа: Видалені





І знову смакота!!!!
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:21 | Сообщение # 293
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Оце вже справжня насолода!!!!!

Quote (котяра)
І знову смакота!!!!

Дякую дівчата
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:27 | Сообщение # 294
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Вишневий пиріг " Ніжність"

Тісто:
Масло вершк-200 гр
Яйце-3 шт
Цукор-1 ст
Мука-300 гр
Замісити тісто ,охолодити 30 хв.Потім розплескати його в формі та поставити пекти майже до готовності.
Потім насипати горіх та 500 гр. вишні.
Поверх залити заливкою
Заливка
Жовтки-3 шт
Цукор-150 гр
сметана-300 мг
Пудинг з вишневім смаком-2 шт по 40 гр
Поставити пекти до готовності
Потім 3 білка збити з 0.5 ст цукру до високих піків.Вийняти пиріг,намазати зверху білки,та поставити знову в духовку на 5-7 хв.щоб білки зарумянились.
Смачного

 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 29/06/2010, 10:32 | Сообщение # 295
Группа: Видалені





Ну Яринко ти бджілка-трудівниця, коли незайдеш на сторінку завжди щось новеньке і смачненьке, як встигаєш все це робити.
 
ir71Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:34 | Сообщение # 296
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,я бачу що ви полюбляєте випічку з білками.У мене теж її люблять,бо ніжна і легко їсти,не нудно.Дякую за рецептики.Все гарно апетитно виглядає і впевнена що смачне!

 
AntaliaДата: Вівторок, 29/06/2010, 10:40 | Сообщение # 297
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, і знову в тебе все смачне і гарне.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 29/06/2010, 10:43 | Сообщение # 298
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Ну Яринко ти бджілка-трудівниця, коли незайдеш на сторінку завжди щось новеньке і смачненьке, як встигаєш все це робити.

Таню,та так уже звикла.У нас дуже часто люди бувають.Треба пригощати.
Quote (ir71)
Яринко,я бачу що ви полюбляєте випічку з білками.У мене теж її люблять,бо ніжна і легко їсти,не нудно

Іринка,ти права.Така випічка легка ,не жирна.То більше ми отаке полюбляємо
Quote (Antalia)
Яринко, і знову в тебе все смачне і гарне.

Аню,дякую
 
Яринка-1Дата: Четвер, 01/07/2010, 11:07 | Сообщение # 299
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Чорнично-сирний торт (без випічки)


Прошу вибачення за якість зйомки, знімала вночі.Дуже хотілося поділитися з Вами такою вкусняшкою.До того ж готувати це блюдо дуже швидко і легко.
Печиво пісочне- 300 гр ( у мене із смаком груші)
Масло вершкове-100 гр
Сир-500 гр
Сметана 30% - 500 гр( у мене домашня)
Цукор-250 гр
Сік чорниці- 5 ст.л(але для насиченості кольору можна більше)
Молоко - 200 міліграм
Желатин-2 ст.л
Печиво подрібнити, масло розпустити і усе змішати.Знімну форму (у мене 28) застелити фольгою і змастити маслом.Висипати печиво у форму, утрамбувати і поставити в холодильник.
Сир перекрутити на м'ясорубці, додати сметану і цукор .Міксером усе добре збити.Розділити на дві частини і в одну влити чорницю.
Замочити желатин, нехай набубнявіє, потім влити молоко і нагрівати, що б желатин розчинився.Вилити порівну в суміші.
Беремо форму і в ценр наливає по 3 ст.л кожної суміші .Потім поставити в холодильник.Смачного

 
ir71Дата: Четвер, 01/07/2010, 16:07 | Сообщение # 300
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко чудово!!!Гарний рецепт,дякую.Я часто саме так готую десерти для дітей без випічки,але і узори роблю рідко,а ви так гарно розмалювали.Господиня та художниця!!!!

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024