В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 22 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Субота, 17/07/2010, 16:24 | Сообщение # 316
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Димляма

Це блюдо дуже смачнюче,та ще гарно ,що в жару з ним не треба дуже возитися.Готується без води і в казанку( має бути товсте дно).Кількість овочів не даю,бо різна у кожного посуда.
На дно казанка наливаємо олію та кладемо мясо( в мене телятина на ребрі)
Посолити поперчити,насипати цибулю кубиками.
Зверху наиерти моркву,посолити трохи
На моркву нарізаємо помідорів шар.
На помідори кладемо перець
На перець-баклажани почищені від шкірки не дуже мілко різати
Трохи посолити,поперчити
На баклажани -картопля кусочками,посолити,поперчити
Картоплю шакриваємо посіченою капустою.Казанок має бути повний овочами.Накрити кришкою,та поставити томити 2 години.Коли буде готуватися не мішати,кришку не відкривати.
Коли пройде 2 години,димляиу перемішати,дати зелень.Страва готується в своєму соці,дуже смачно.Можете ще кабачки давати,цвітну капусту,взимку квасолю.
Потім

Прикрепления: 5364146.jpg (69.9 Kb)
 
ir71Дата: Субота, 17/07/2010, 16:33 | Сообщение # 317
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,зараз обід а я ще не обідала.Як глянула на вашу
Quote (Яринка-1)
Димляма
то чуть не вдавилася.Я дуже люблю того роду страви,з овочами.Але і справді зараз щось готувати на кухні просто невиносимо.Мені вдалося лише компот зварити.Та дякую за рецепт.Рано чи пізно жара спаде і корисний рецепт пригодиться.


 
Яринка-1Дата: Субота, 17/07/2010, 16:39 | Сообщение # 318
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Іринко,дякую.Цей рецепт як раз готувати добре в жару,все порізав ,поклав в казанок та й чекаєш
 
оксанкаДата: Субота, 17/07/2010, 17:05 | Сообщение # 319
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Це блюдо дуже смачнюче

Обговоренню не підлягає . Завтра готую!!! Як я розумію м"ясо може бути любе???


 
AntaliaДата: Субота, 17/07/2010, 17:39 | Сообщение # 320
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дякую, Яринко, дуже смачно виглядає.І мені пригодиться цей рецепт.
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 18/07/2010, 21:48 | Сообщение # 321
Группа: Видалені





Яринка-1, Дуже апетитна страва.
 
stinaДата: Понеділок, 19/07/2010, 18:18 | Сообщение # 322
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
У вас такі цікаві страви і назви дуже смачні.

Мене звати Людмила!
 
Яринка-1Дата: Середа, 21/07/2010, 13:48 | Сообщение # 323
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Як я розумію м"ясо може бути любе???

Так ,мясо можна брати любе
Quote (оксанка)
І мені пригодиться цей рецепт

Quote (котяра)
Дуже апетитна страва.

Quote (stina)
У вас такі цікаві страви і назви дуже смачні.

Дякую дівчатка,приготуйте,страва дуже смачна
 
Яринка-1Дата: Середа, 21/07/2010, 14:07 | Сообщение # 324
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Перекладанец "Бьедронка" (Сонечко)

Цей дуже смачний торт я побачила на польському сайте.На смак він кисло-солодкий і просто тане в роті.

Тісто № 1Маргарін-125 гр
Яйце-2 шт
Цукор-125 гр
Какао-1ст.л
Джем-2 ст.л (у мене з чорної смородини)
Сметана-0.5 ст (100 мг)
Борошно-300 гр
Сода-1 ч.л

Маргарин (м'який) розтерти з цукром і яйцамі.В сметані розчинити соду і вилити до суміші, додати какао, джем. Размешать.Всипать муку.Тесто повинно бути, як густа сметана.Виліть в змащені і посипання борошном форму і випікати при 175-30 мін.Форма 26 *

Тісто № 2
Яйце-3 шт
Цукор-0.2 ст (125 гр)
Борошно -3 \ 4 склянки 250 г

Яйце збити з цукром (обсяг у три рази збільшиться), додати муку.Виліть у форму і випекти бісквіт.

У бісквітному коржі склянкою вирізати кружки

Крем
Молоко-2 ст
Цукор-0.5 ст
Борошно-2 ст.л або 1 пак 40 гр пудинг вершковий
Олія злив-300 гр
Молоко закип'ятити з цукром, додати борошно. Вийде молочний кисіль, не густой.Охладіть.Взбіть масло, додаючи кисіль порціями.
Взяти корж № 1, помістити його у форму, намазати кремом

Зверху кладемо корж № 2 з дірками, трохи втопити в крем

Желе
Желе темне-1 пач (у мене желе з чорної смородини + додала 1 ст.л джему)
Желе червоне-1 пач (у мене червоного не було, взяла абрикосове жовте)
У дірки наливаємо темне желе (заливала, коли желе починало чуть чуть застигати), поставити в холодильник, нехай застигне

Потім залити весь торт желе, і знову в холодільнік.У мене простояв торт в холодильнику всю ніч.

Пробуйте і насолоджуйтеся

 
нeмаєтакоїДата: Середа, 21/07/2010, 14:16 | Сообщение # 325
Группа: Видалені





Ну і краса. Супер!!!!!!!
 
ir71Дата: Середа, 21/07/2010, 14:19 | Сообщение # 326
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринко,ну дуже оригінальний рецепт.З вашого дозволу,несу на головну

 
Яринка-1Дата: Середа, 21/07/2010, 14:27 | Сообщение # 327
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Ну і краса. Супер!!!!!!!

Quote (ir71)
Яринко,ну дуже оригінальний рецепт.З вашого дозволу,несу на головну

Дякую,мої любі
 
AntaliaДата: Середа, 21/07/2010, 15:14 | Сообщение # 328
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, дуже красивий торт!!! Дякую за рецепт.

Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 21/07/2010, 15:14
 
Мартуся1309Дата: Середа, 21/07/2010, 15:17 | Сообщение # 329
Мартуся1309
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
Оргигінальний тортик і напевно дуже смачний biggrin . Дуже люблю тортики зі всякими галаретками і желе.
 
stinaДата: Середа, 21/07/2010, 15:52 | Сообщение # 330
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Ого який оригінальний тортик! drool

Мене звати Людмила!
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024