В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
ir71Дата: Вівторок, 09/03/2010, 20:54 | Сообщение # 31
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Манка в яйці

Думаю такий рецепт сподобається моїй малечі.Дякую за рецепт!


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 20:56 | Сообщение # 32
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дякую за рецепт!

Іринку ,на здоровья.

Чомусь цей рецепт не можу в каталог вставити

 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 09/03/2010, 21:30 | Сообщение # 33
Группа: Видалені





Quote (Яринка-1)
Манка в яйці

Це напевно смачно, і моїй малій повинно сподобатися, дуже ж вона полюбляє манку.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 23:18 | Сообщение # 34
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
моїй малій повинно сподобатися

Мої,коли маленькі були,дуже цю страву полюбляли.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 23:27 | Сообщение # 35
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Булочки ванільні

Тісто:

Молоко-180 мг
Молоко сгущене-70 мг
Яйце-1 шт
Олія-3 ст.л
Вершк.масло-3 ст.л
Сметана-2 ст.л
Ваніль
Мука-500 гр
Сухі дріжді-11 гр

Для начинки:
Сир тв-150 гр потерти на терці мілкій

Тісто я місила в ХП (хлібопічка). А якщо не має,то як звичайне дріждьове тісто готовите.
Потім тісто ділимо на 24 кульки,розкачуємо в плесканчик,насипаємо сиром ,та сладаємо навпіл,потім ,ще раз навпіл.
Даємо отстойку.Потім змащуємо яйцем та в духовку пекти ставимо.Смачного

 
ОляДата: Середа, 10/03/2010, 04:42 | Сообщение # 36
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Яринко, з авторською темкою Вас! Знаю, що все у Вас тут буде найсмачніше! Успіхів Вам!

Прикрепления: 8212965.jpg (78.1 Kb)
 
Яринка-1Дата: Середа, 10/03/2010, 10:44 | Сообщение # 37
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Олічко,дуже дякую .Буду старатися радувати гарними рецептами
 
ir71Дата: Середа, 10/03/2010, 11:58 | Сообщение # 38
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Булочки ванільні

О!!!!Це точно "прощай талія"!!!Вони такі симпатичні,так гарно випечені.Супер булочки nyam nyam nyam


 
Яринка-1Дата: Середа, 10/03/2010, 17:42 | Сообщение # 39
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Це точно "прощай талія

Ой Ірусю і не кажи,от завжди даю слово нічого не пекти,а воно не виходить його держати.
 
ir71Дата: Середа, 10/03/2010, 21:29 | Сообщение # 40
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
от завжди даю слово нічого не пекти,а воно не виходить його держати.

В мене з точністю так само.Але зараз трохи "притормозила" бо вже у чоловіка почалися проблеми зі здоровям.Зараз потрібна дієта.


 
Яринка-1Дата: Середа, 10/03/2010, 21:33 | Сообщение # 41
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Зараз потрібна дієта.

Коли проблеме,то не є добре,але дуже сильно на дієту не сади,то теж не сильно для організма
 
Яринка-1Дата: Субота, 13/03/2010, 19:42 | Сообщение # 42
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Плов "Ферганський"

Мясо( жирненьке)-1 кг( краще баранина,але я свинину ще кладу)
Морква-1 кг
Цибуля-1 кг
Рис -2 ст( беремо парболайт,але можна й самим прожарити в олії)
Олія-1 ст
Приправа дло плова-1 шт( кращий де є в составі барбарис)
Ізюм-1 ст

1) Налити в казанок олія та вкинути кубиками цибулю
2)Потерти моркву на крупно та добавити до цибулі,хай трохи протушити
3)Насипати приправу та ізюм,перемішати
4) Добавити мясо ,порізане невеликими шматками, налити на палець більше води та хай кипить по троху до готовності
5) Насипати рис ,налити води на три пальця,посолити та хай потроху пріє,коли рис не готовий ,а води ще нема,то зробіть дирки до дна та налийте туди води.А всередину всуньте головку часнику.
Коли плов готовий,його перемішати та висипати на широке блюдо.Смачного

 
Яринка-1Дата: Субота, 13/03/2010, 19:58 | Сообщение # 43
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Чебуреки з бринзою

Замісити тісто як на вареники,тільки ще додати 1 ст.л водки та 3 ст.л олії
Розкачати плесканчики,покласти начинку ,защипати та смажити в великій кількості олії

Начинка:
Бринзу натерти.добавити яйце сире та укріп посічений.
Смачного

 
Яринка-1Дата: Субота, 13/03/2010, 20:06 | Сообщение # 44
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Вареники

Тісто:
Мука-3-3.5 ст
Вода підсолена- 1 ст
Яйце-1 шт
Олія-3 ст.л

Замісити круте тісто,та ліпити вареники

З сиром

Сир-300 гр
Яйце варене-1 шт
Яйце сире-1 шт
Цукор по бажанню

З картоплею та сиром

Картопля товчена
Сир твердий
Масло вершк

Вареники з вишнями

Вишню розморозити ,на плесканчик кладемо трохи цукру,потім вишню.

Варити вареники краще в підсоленій воді с 3-4 ст.л олії

Смачного

 
orestaДата: Субота, 13/03/2010, 22:19 | Сообщение # 45
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Але то вже наварили і напекли смакоти різної.Дякуємо що з нами ділитися.

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024