В гості до Ірини
 Десерти - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Десерти (Морозиво,цукерки,десерти вершкові,шоколадні)
Десерти
orestaДата: Четвер, 07/10/2010, 15:41 | Сообщение # 16
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Трюфельні пирожина

Тут і від назви обзизатися можна.Страшно люблю шоколад.Дякую Таню за рецепт


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
PavlukДата: Четвер, 07/10/2010, 15:56 | Сообщение # 17
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Смакуйте на здоров'ячко!!!

 
oxiДата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:16 | Сообщение # 18
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Я також хочу поділитися рецептом Шоколадних трюфелів.
Отже, для їхнього приготування потрібно:
200 г темного шоколаду
200 г вершків (30% жирності)
6 ст.л. цукру
4 ст.л. вершкового масла
цукор-пудра, какао, кокосова та вафельна стружка для обмокування.

Шоколад потрібно подрібнити та розтопити на водяній бані. Вершки збити разом з цукром і невеликими порціями вливати до розтопленого шоколаду, одночасно помішуючи. Коли вершки повністю поєднаються з шоколадом ( до однорідної маси), додавати по ложці масла, постійно помішуючи. Коли все масло розчинеться в шоколадній масі, знімаємо з вогню, охолоджуємо та ставимо в холодильник. З застиглої маси формуємо кульки та обмокуємо їх спочатку в цукровій пудрі, змішаній з какао, потім у вафельній або кокосовій стружці можна у подрібненому мигдалі.
СМАЧНОГО!!!

 
ОляДата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:22 | Сообщение # 19
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Уявляю, які смачні трюфельки! eat

Дівчата, чого ви тільки не виробляєте! Навіть цукерки. Ото господині! flowers

Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 08/10/2010, 20:23
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:26 | Сообщение # 20
Группа: Видалені





oxi,
 
ir71Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 20:50 | Сообщение # 21
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Але тут десерти!!!!!Дівчата ,ви СУПЕР!!!!!

 
оксанкаДата: П`ятниця, 08/10/2010, 21:42 | Сообщение # 22
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
oxi, Класний рецепт!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
PavlukДата: Субота, 16/10/2010, 01:59 | Сообщение # 23
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Пропоную всім приготувати відомі цукерки Баунті. Рецепт найшла на сайті povarenok.ru у Кулинара Mikiutza
Баунті
Вершки 20% - 200мл
Кокосова стружка – 200г
Молочний шоколад – 300г
Цукор – 85г
Масло вершкове – 50г
Приготування:

На слабкому вогні розтопити масло, цукор і вершки. Забрати з вогню і добавляємо кокосову стружку. Добре розмішати. Цю масу викласти у форму застелену пергаментом і покласти в холодильник на 1год.
Після цього витягнути з холодильника і порізати на батончики. Знову покласти на пергамент і поставити в холодильник на ніч. Якщо не терпиться то в морозилку на 3год.
Розтопити шоколад на водяній бані. Дістати батончики і обмакати їх в шоколаді. Покласти їх на папері щоб застиг шоколад. Смачного!!!
А фото моє, сьогодні приготовані цукерки. Вибачте за якість фото з мобільного та ще і серед ночі робила sad

Додано (16.10.2010, 01:59)
---------------------------------------------
oxi, твої трюфелі СУПЕР!!!

Прикрепления: 9970244.jpg (75.8 Kb)




Сообщение отредактировал Pavluk - Субота, 16/10/2010, 01:58
 
ir71Дата: Субота, 16/10/2010, 11:11 | Сообщение # 24
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
І чого я зранку сюди залізла?Вже хочу!!!!!!!!!!!!!!!!!!Таню,дякую.Супер рецепт і апетитне фото!

 
оксанкаДата: Субота, 16/10/2010, 15:40 | Сообщение # 25
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
wacko wacko wacko Pavluk, Кльові цукерки!!!



Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 16/10/2010, 15:40
 
PavlukДата: Неділя, 17/10/2010, 02:35 | Сообщение # 26
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Pavluk, Кльові цукерки!!!

А які смачнііііі!!! То я всім наганяю апетиту biggrin


 
ксеніяДата: Вівторок, 26/10/2010, 16:01 | Сообщение # 27
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Цукати
2 апельсина і 1 світі ( приблизно 1,5 л банка шкірок) . Краще використовувати товсті шкіри.Їх треба залити холодною водою і вимочувати 3-5 суток, промивати і міняти воду кожен день,щоб вийшла гіркота.В мене були шкірки з 1.200кг апельсин і вимочувала я їх 3 сутки. Тоді відварити їх у воді 20 хв і відкинути на сито щоб стекли. Нарізати по бажанню і зварити густий сироп: 100гр води
3 стакани цукру( я давала 2)
Закинути в сироп шкірки, необовязково щоб сироп їх накривав і варити на слабому вогні поки невипариться рідина. Тарілку посипати пудрою, готові цукати викласти і зверху ще присипати пудрою щоб незлипались. На наступний день підсохлі цукати скласти в сухі банки і пересипати ще пудрою. Накрити банки фольгою.
Спробуйте непожалкуєте .
 
ОляДата: Четвер, 28/10/2010, 10:00 | Сообщение # 28
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (ксенія)
2 апельсина і 1 світі

Ксеню, цукати робляться тільки зі шкірок, чи і з м"якоті? І що таке "світі"? sad

 
ксеніяДата: Четвер, 28/10/2010, 15:23 | Сообщение # 29
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Оля, цукати робляться тільки зі шкірок.Світі то такий фрукт.
(Свити. Гибрид белого грейпфрута и помелло. Толстая, но мягкая кожура, по вкусу похоже на грейпфрут, но вкус, на мой взгляд, нежнее)
http://bolknote.ru/eat/~338#02


Сообщение отредактировал ксенія - Четвер, 28/10/2010, 15:25
 
ОляДата: Четвер, 28/10/2010, 20:56 | Сообщение # 30
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Ксеню, дякую за відповідь. smile
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Десерти (Морозиво,цукерки,десерти вершкові,шоколадні)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024