В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Консервування
LILEJAДата: Понеділок, 04/04/2011, 22:19 | Сообщение # 76
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Салат із помідорів
3,5 кг помідорів
1,5 кг цибулі
100 г солі
100 г цукру.
Помідори порізати невеликими дольками або кусочками, цибулю - соломкою, змішати всі інгредієнти і дати постояти півгодини.
На 1 півлітрову банку давати на дно: 3 ст л кип'яченої олії, 1 лавровий листок, 3 горошинки перцю. Зверху дати 1 ст л оцту. Стерилізувати 30 хв.
Салат простий, але смачний!


 
НалинкаДата: Четвер, 14/04/2011, 21:38 | Сообщение # 77
Налинка
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
ВАРЕНЬКА-АБРИКОСОВА.
1 кг абрикосів;
2 лимони;
2 апельсини;
Все перекрутити на мясорубку додати 2 кг цукру і нехай постїть декілька годин потім в стерилізовані баночки.Варити не потрібно!А ще можна розкласти по пакетам і морозильну камеру і використовувати для приготування рулетів.Спробуйте, думаю сподобається.
 
НалинкаДата: Четвер, 14/04/2011, 21:45 | Сообщение # 78
Налинка
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
Солянка з огірками.
Капуста 6 кг;
Огірки-2 кг;
1 кг цибулі;
1 кг моркви трем;
0,5л. соусу томатного;
0.5 л олії;
1 ст.цукру;
2 ст.ложки солі;
Варити більше години за 15 хв.до закінчення варки додати оцет 150 гр.
 
PavlukДата: П`ятниця, 15/04/2011, 09:00 | Сообщение # 79
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Налинка, абрикосове варення - ням-ням-ням!!! Я обожнюю це варення. Завжди згадую як в дитинстві в бабці наминала налисники з вареннячком. Досі смак пам'ятаю. Десь би взяти зараз відро абрикос, і наварити смачнючки happy happy happy

 
Зоряна9810Дата: Неділя, 01/05/2011, 20:44 | Сообщение # 80
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Додам ще свій рецепт консервованого перцю
4 кг перцю
0,5 л оцту
0,5 л олії
200 гр цукру
1 л води
100 грам солі
спеції, ларвушка
Маринад: все крім оцту варити 15 хв. потім + оцет і закипятити
Почищений перець кидають в маринад і кипятять 3-5 хв.
Розкласти в банки і залити маринадом Стерелізувати 15-20 хв.





Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Неділя, 01/05/2011, 21:18
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 01/05/2011, 20:48 | Сообщение # 81
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ікра з опеньок.
1 кг моркви
1 кг цибулі
0,5 л олії
3 кг мелених опеньок (відро цілих)
Моркву потерти дрібно на терці, потушити.Цибулю порізати дрібно і обсмажити
Опеньки відварити і перемолоти і підсушити на пательні.
Сіль і перець до смаку.
Стерелізувати 0,5 л банки- 2год
Добре до налисників, вареників
Огірки консервовані " Пальчики оближеш"
4 кг. огірків
1 ст. оцту
1 ст. цукру
1 ст.олії
1 ст. л душеного часнику
2 ст. л. солі
зелень
Огірки порізати на 4 частини. Вимішати зі всіма спеціями Залишити на 2 год.
Розкласти в банки
Стерелізувати 25 хв.
Вихід 8 банок по 0,5 л

.Баклажани гострі.
2,5 кг баклажанів порізати кружочками , посолити нехай 2 год постоять. потім обсмажити
0,5 кг цибулі
1 кг помідорів
0,5 ст часнику
3 шт гіркої паприки
0,5 ст олії
0,5 ст цукру
2 ст. л. солі
0,5 ст оцту
Помідори,Ю перець, цибулю
мелемо на мясорубці
Доводимо до кипіння додаємо олію, цукор, сіль, оцет, часник. Кипятимо ще 10 хв.
Баклажани складаємо в банки і заливаємо сиропо.
Стерелізувати 15 хв.Вихід 8 банок по 0,5 л




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Неділя, 01/05/2011, 21:26
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 01/05/2011, 20:59 | Сообщение # 82
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Пікантна закуска
2 кг помідорів помолоти ч/з мясорубку, прокипятити 20 хв
3 мелені гіркі перчини
1 ст цукру
1 ст олії
1 ст оцту
1 ст. л. солі
4 зубці часнику
2 кг солодкого перцю порізати соломкою
1 кг моркви потерти на корейській терці
Вимішати , кипятити 20 хв
Розложити в банки і стерелізувати 20 хв. Вихід 8 банок по 0,5 л


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:16 | Сообщение # 83
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Аджика
3 кг помідорів
300грам часнику
500 грам грецьких горіхів
500 грам солодкого перцю
500 грам яблук
2 ст. л. цукру
1 ст. л. солі
20 шу. гіркого перцю
2 ст. л меленого коріандру, змеленого кропу
чорного перцю
0,5 л олії
Все перемолоти варити на малому вогні. стерелізуємо.
Аджика
3 кг помідорів
300грам часнику
1кг солодкого перцю
600 грам яблук
600 грам моркви
2 ст. л. цукру
10 шт. гіркого перцю
сіль перець за смаком Варимо приблизно 1 год
Стерелізувати 20-30 хв.


 
ЛесяДата: Неділя, 01/05/2011, 21:18 | Сообщение # 84
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
4 ст. огірків

Зоряна,я щось тут не зрозуміла???Може 4 кг.огірків???


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:26 | Сообщение # 85
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
4 кг.огірків???

дякую, вже виправила...


 
ЛесяДата: Неділя, 01/05/2011, 21:31 | Сообщение # 86
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Огірки консервовані " Пальчики оближеш"

Я теж роблю такі огірочки,але з зелені даю лише кріп 2 ст. ложки.Закусон люксовий!!!


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:32 | Сообщение # 87
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Закусон люксовий!!!

під чарочку те що треба


 
Оленка14Дата: Вівторок, 12/07/2011, 09:52 | Сообщение # 88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дівчатка найшла в неті такий собі рецепт і вже спробувала: Смачно! Закрила 2 порції!
Ягідне асорті
6 склянок чорної смородини
2 склянки порічок
2 склянки малини
2 апельсина ( апельсин попередньо ошпарити кипятком, щоб чуть побув в
кипятку, щоб стала шкірка мякша).
10 склянок цукру
Все на блендері перемолоти.
Закипятити , 5 хвилин щоб кипіло і в гарячі стерильні банки.
Але я прокипятила 10хв, чогось побоялася і в мене з порції вийшло 6 банок. Варила не в кастрюлі а в широкій мисці (емалірованій) може через це, незнаю . Але смачно!
 
PocяДата: Вівторок, 12/07/2011, 11:45 | Сообщение # 89
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Оленочко, дуже дякую за рецепт!!! А я збиралася в блендері все окремо заготовити як завжди, а тут така смакота! І я собі приготую smile smile smile

 
НаталонькаДата: Вівторок, 12/07/2011, 13:02 | Сообщение # 90
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата справді надзвичайно смачне і ароматне Ягідне асорті від Оленка14. Я готувала його уже разів зо три, але замість порічок додавала порцію чорниці. З чорницями виходить мякший смак, а з порічками у варенні присутня кислинка. Але рецепт такий, що дає можливіть експерентувати.
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024