В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 12 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Консервування
PavlukДата: Вівторок, 30/08/2011, 19:46 | Сообщение # 166
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (Antalia)
де ти раніше була

Та я думала шо такі огірочки всі роблять pray


 
PavlukДата: Вівторок, 30/08/2011, 19:49 | Сообщение # 167
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (Леся)
не будуть вони стояти у теплі

В нас то теж провірений варіант. Ми мали частині банок в підвалі під кухнею. А минулого літа переробили трохи опалення і пустили труби підвалом. Там стало на кілька градусів тепліше, а огірки того не "злюбили". І всі пішли на корм для хробаків happy happy happy


 
ОляДата: Вівторок, 30/08/2011, 20:10 | Сообщение # 168
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Квашені огірки.


А ми, коли ще жили в Україні, на зиму огірки квашені робили трошки інакше. Все так само складали в 10 літрові бутлі (огірки, спеції), а тоді зверху ложили 10 таблеток аспирину , заливали кип"яченою солоною водою і закривали капроновою кришку. Як все остигло, ставили до льоху (пивниці) і воно там стояло, поки не з"їлося. Огірки були дуже смачні, хрумкі , ніколи не перекисали.
 
ОляДата: Вівторок, 30/08/2011, 20:12 | Сообщение # 169
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Antalia)
АджикаРоблю кожен рік.


Аню, в мене той самий рецепт. Дуже смачна аджика виходить.
good
 
оксанкаДата: Вівторок, 30/08/2011, 20:29 | Сообщение # 170
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
в півниці на дворі, стоять там постійно

Рецепт справді файний хто має півницю на селі, ми також так робимо, я ще цілий корінь хрону даю і половинку гіркого перцю(паприки) бо огірки тоді таааааааааааааакі хрумкі happy , а ось вдома в мене такі не виходять, бо в підвалі затепло tongue


 
НаталіяДата: Вівторок, 30/08/2011, 20:39 | Сообщение # 171
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Танюшо. дуже ддякую!!! То якраз то що я шукала!!! flower flower rah rah Я ж казала, що наші господиньки знають все!!!!!

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:22 | Сообщение # 172
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата ділюся рецептами якими два дні бавлюся.
Баклажани з перцем.
3 кг баклажанів
2 кг болгарського перцю
Все порізати на 8 частин ( я різала меншими)
Баклажани порізати , посолити ( десь 2,5 ст. л. солі) нехай годину стоять
Поки баклажани стоять, порізати перць і заварити маринад
Маринад:
0,5 л. томатної пасти ( в мене Чумак)
1,5 л води
200 гр оцту (якщо любите гостріше то 250)
400 гр олії
2-3 ст. л. солі (можна і менше якщо не любите соленого, краще досолити потім)
Як закипить маринад кидаємо баклажани і варимо 10 хв.
Додати потім перець і варити ще хвилин 30-40
На дно банок кладемо, духмяний та чорний горошком перець, лавровий листок. Розкладаємо баклажани, і стерелізуємо 15 хв. Вихід 10-11 банок по 0,5 л.

Перець в томатах.
1,5 кг помідорів перемолоти через мясорубку, ддодати 1 головку часнику.
200 грам оцту, 100 грам олії
200 грам цукру
2 ст.л. солі
3 кг болгарського перцю порізати на 4-6 частин залити гарячим соусом і варити 15 хв. розкласти в банки і стерелізувати 20 хв. вихід 7 банок по 0,5 л.

А ще робила баклажани в аджиці від нашої Іри, помідори теж від неї, перець в яблучному соці з медом.і від Росі половинками. Компоти зі слив покрутила.
А ще аджику по провіреному рецепті . короче всіх разом за вчора і сьогодні було 67 банок різних




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 31/08/2011, 00:06
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:38 | Сообщение # 173
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
а ще така аджика
5 кг помідорів
1кг яблук
1 кг перцю
0,5 л олії
250 грам цукру
250 грам оцту
1, ст. л. солі
300 грам паприки
300 грам часнику\Все перемолоти і варити 1,5 год від моменту закипання. Потім додати олію, цукор, оцет, сіль, ще має кипіти 30 хв.
Перемолоти паприку і додати до маси за 15 хв до кінця кипіння і гарячою розлити в банки вихід 12 банок по 0,5 л


 
AntaliaДата: Вівторок, 30/08/2011, 23:39 | Сообщение # 174
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
А я би ще закрила аджику і солянку( але опеньків ще нема).
 
оксанкаДата: Вівторок, 30/08/2011, 23:42 | Сообщение # 175
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зоряночко, дякую за гарні рецепти!!!!!! Усе поїхало в блокнот!!!! happy happy happy biggrin biggrin biggrin Я вже поки замучиласявід закруток, мушу зробити перерву happy

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:43 | Сообщение # 176
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Antalia, я коли це все поскладала то лишилось місце тільки під опеньки, і то якщо не буде то не дуже сумуватиму бо маю з минулого року ще 11 півлітрових банок маринованих.
А ще моя мама крутить цілий буряк маленький в 3-х літрові банки, а потім взимку і бурячки можна зварити і борщ, і салат....Якщо треба комусь рецепт то випитаю.


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:44 | Сообщение # 177
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (оксанка)
мушу зробити перерву

і я роблюдо завтра.
завтра буду кетчуп варити, дала кума рецепт попробую, як буде добрий то виставлю пізніше


 
AntaliaДата: Вівторок, 30/08/2011, 23:46 | Сообщение # 178
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Зоряна, я виставляла рецепт таких буряків, подивись. А я опеньки ніколи ще не закривала, все сушу...Якщо маєш , Зорянко, гарний рецепт то вистав.
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:48 | Сообщение # 179
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Antalia)
таких буряків, подивись

десь пропустила wacko wacko
Quote (Antalia)
арний рецепт то вистав.

якщо маєш на увазі опеньок то треба подивитись ....


 
AntaliaДата: Вівторок, 30/08/2011, 23:48 | Сообщение # 180
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Леся, вроді хотіла кетчуп.
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024