В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 14 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Консервування
ir71Дата: Субота, 10/09/2011, 15:31 | Сообщение # 196
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ну й господиня,можна в гості приїжати,точно голодною від тебе не піду


Накрутила,намаринувала,все таке яскраве.Зимою,як найдеш.


 
ЛесяДата: Субота, 10/09/2011, 15:50 | Сообщение # 197
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
,можна в гості приїжати,точно голодною від тебе не піду

Приїзжай звичайно.Але консервація це вже в крайньому випадку.Таких гостей таким не зустрічають.Це хіба ти без попередження приїдеш.


 
ir71Дата: Субота, 10/09/2011, 17:17 | Сообщение # 198
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
Таких гостей таким не зустрічають.

А закусити після 100грам?Саме закрутка в тему! biggrin


 
ЛесяДата: Субота, 10/09/2011, 17:37 | Сообщение # 199
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
good good good

 
LILEJAДата: Неділя, 11/09/2011, 00:23 | Сообщение # 200
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Леся, які апетитні фото. Стільки закруток наробила. Зима тепер не страшна. happy

 
НаталонькаДата: Неділя, 11/09/2011, 11:14 | Сообщение # 201
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Леся, о, це я розумію стратегічний запас на зиму. Смакота і красота. Лесю ти справжній трудоголік і великий молодець.
 
AntaliaДата: Неділя, 11/09/2011, 11:57 | Сообщение # 202
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Леся)
фотки своїх закруток
Леся, зима вам не страшна точно!!!!!Ще до того добра бульбочки, свиню зарізати, самогонки наварити...і шо біда зробить!!! happy happy happy
 
stinaДата: Неділя, 11/09/2011, 12:29 | Сообщение # 203
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Ну і Леся молодець , такий запас на зиму і все таке смачненьке.

Мене звати Людмила!
 
оксанкаДата: Неділя, 11/09/2011, 13:46 | Сообщение # 204
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Antalia)
добра бульбочки, свиню зарізати, самогонки наварити

Лесіні закрутки, а ми то всьо решту що ти написала happy happy happy happy happy і їдемо в гості!!!!!!!!!!!!!!!!!! happy happy happy happy happy happy happy happy


 
PocяДата: Неділя, 11/09/2011, 14:27 | Сообщение # 205
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (оксанка)
а ми то всьо решту що ти написала


Я також згідна на таку пропозицію!!!!

Прикрепления: 3928597.jpg (34.6 Kb)


 
ЛесяДата: Неділя, 11/09/2011, 19:57 | Сообщение # 206
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
А коли приїдете ???Хочаб попередьте,я візьму відпустку для таких гостей.

 
AntaliaДата: Неділя, 11/09/2011, 20:02 | Сообщение # 207
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Леся)
відпустку для таких гостей
Як свиню заріжеш...зразу їдемо... happy happy happy
 
ЛесяДата: Неділя, 11/09/2011, 20:07 | Сообщение # 208
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я буду чекати!!!

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 23/09/2011, 18:27 | Сообщение # 209
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Велике дякую Antalia, за рецепт Борщової заправи. Смачно пальчики оближеш. Уявляю яким буде борщ.
 
PocяДата: П`ятниця, 30/09/2011, 18:17 | Сообщение # 210
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Гриби мариновані

На 1кг грибів:
Підготовлені гриби варити в суміші ( 1л води, 50г солі, 2г лимонної к-ти ). Відварені гриби відкинути на друшлак, розкласти в банки і залити маринадом:
400мл води
10г солі
10г цукру
6горошин духмяного перцю
2шт гвоздики
1г кориці(на любителя)
3г лимонної к-ти
5-6ст.л оцту

Стерилізувати: 0,5л банки - 30хв
1л - 40хв.


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024