Консервування
| |
ir71 | Дата: Субота, 10/09/2011, 15:31 | Сообщение # 196 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ну й господиня,можна в гості приїжати,точно голодною від тебе не піду
Накрутила,намаринувала,все таке яскраве.Зимою,як найдеш.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 10/09/2011, 15:50 | Сообщение # 197 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) ,можна в гості приїжати,точно голодною від тебе не піду Приїзжай звичайно.Але консервація це вже в крайньому випадку.Таких гостей таким не зустрічають.Це хіба ти без попередження приїдеш.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 10/09/2011, 17:17 | Сообщение # 198 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) Таких гостей таким не зустрічають. А закусити після 100грам?Саме закрутка в тему!
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 10/09/2011, 17:37 | Сообщение # 199 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
|
|
|
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 11/09/2011, 00:23 | Сообщение # 200 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Леся, які апетитні фото. Стільки закруток наробила. Зима тепер не страшна.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Неділя, 11/09/2011, 11:14 | Сообщение # 201 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Леся, о, це я розумію стратегічний запас на зиму. Смакота і красота. Лесю ти справжній трудоголік і великий молодець.
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 11/09/2011, 11:57 | Сообщение # 202 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) фотки своїх закруток Леся, зима вам не страшна точно!!!!!Ще до того добра бульбочки, свиню зарізати, самогонки наварити...і шо біда зробить!!!
|
|
| |
stina | Дата: Неділя, 11/09/2011, 12:29 | Сообщение # 203 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Ну і Леся молодець , такий запас на зиму і все таке смачненьке.
Мене звати Людмила!
|
|
| | |
Pocя | Дата: Неділя, 11/09/2011, 14:27 | Сообщение # 205 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (оксанка) а ми то всьо решту що ти написала
Я також згідна на таку пропозицію!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/09/2011, 19:57 | Сообщение # 206 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| А коли приїдете ???Хочаб попередьте,я візьму відпустку для таких гостей.
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 11/09/2011, 20:02 | Сообщение # 207 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) відпустку для таких гостей Як свиню заріжеш...зразу їдемо...
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/09/2011, 20:07 | Сообщение # 208 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я буду чекати!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 23/09/2011, 18:27 | Сообщение # 209 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Велике дякую Antalia, за рецепт Борщової заправи. Смачно пальчики оближеш. Уявляю яким буде борщ.
|
|
| |
Pocя | Дата: П`ятниця, 30/09/2011, 18:17 | Сообщение # 210 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Гриби мариновані
На 1кг грибів: Підготовлені гриби варити в суміші ( 1л води, 50г солі, 2г лимонної к-ти ). Відварені гриби відкинути на друшлак, розкласти в банки і залити маринадом: 400мл води 10г солі 10г цукру 6горошин духмяного перцю 2шт гвоздики 1г кориці(на любителя) 3г лимонної к-ти 5-6ст.л оцту
Стерилізувати: 0,5л банки - 30хв 1л - 40хв.
|
|
| |
|