В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 15 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Консервування
IraДата: Понеділок, 03/10/2011, 12:12 | Сообщение # 211
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Грибна солянка
3кг капусти
750гр моркви
750гр цибулі
250гр оцту
500гр олії
75гр цукру
1літра варених опеньок
сіль до смаку, перець, лавровий листок.
Капусту посікти та вимнути з сіллю,цибулю ріжемо соломкою морку тремо на тертушці ,все разом вимішуємо ітушкуємо 2 години.
Додаємо ватені опеньки і тушимо ще годину, викладаємо в банки старелізуємо 30хв.


 
AntaliaДата: Понеділок, 03/10/2011, 12:31 | Сообщение # 212
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Ira)
Грибна солянка

Іра, дякую. А ти не даєш пасту або соус?
 
IraДата: Понеділок, 03/10/2011, 12:49 | Сообщение # 213
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ні , але я думаю якщо додати страшного нічого не буде може навіть і смачнішше.
Бо закручую опеньки з томатом то виходять смачні.


 
НаталонькаДата: Четвер, 13/10/2011, 20:14 | Сообщение # 214
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата черговий раз приготувала капусту "Пелюстка", Ви напевно вже всі знаєте, та готували, але у нас на сайті я цього рецепту не бачила. (якщо такий рецепт видаліть цей)

КАПУСТА МАРИНОВАНА "ПЕЛЮСТКА"

Капуста 1,5 кг.
1 головка часнику
1 маленька цибулина
1 середній буряк сирий
1 перець чилі
1 стакан цукру
200 гр. оцту
150 гр. олії
2 ст. л. солі

Головку капусти розрізаємо крупними кусками, буряк ріжемо тонкими кільцями, цибулину розрізаємо на 4 частина зубчики часнику розрізаємо навпіл, перець чілі з насінням крупно нарізаємо.
Маринад: 1,5 л. води закип’ятити додати цукор, сіль - мішаємо до повного розчинення, додаємо підігріту олію.
В посуду (бажано з кришкою) викладаємо буряк, часник, перець (частину) капусту заливаємо оцтом, зверху на капусту викладаємо буряк, часник, перець і заливаємо гарячим маринадом.
Бажано капусту притиснути тягарем, накриваємо кришкою і ставимо в холодне місце для застигання. Капуста готова до споживання через добу.

Смачний перевірений неодноразово рецепт. Спробуйте. СМАЧНОГО!!!


Uploaded with ImageShack.us
 
КсюшаДата: Четвер, 13/10/2011, 20:34 | Сообщение # 215
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Наталонька, Так дуже смачна капуста,теж її готую,але у мене капуста розрізається на 8 частин і поміж листя вкладаю буряк,а решту все так само,мабуть у кожної господині свій рецепт.Дійсно смачно.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
НаталонькаДата: Четвер, 13/10/2011, 21:04 | Сообщение # 216
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ксюша, спробую на наступний раз зробити за твоєю рекомендацією -повкладати буряк поміж листки капусти, мабудь буде насиченіший колір. Дякую за пораду.
 
LILEJAДата: Четвер, 13/10/2011, 21:06 | Сообщение # 217
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Наталонька, цікавий рецепт. Ще такої капусти не їла.

 
НаталонькаДата: Четвер, 13/10/2011, 21:24 | Сообщение # 218
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
LILEJA, спробуй приготувати, залишишся задоволеною результатом своїх старань. У зимовий період незамінна закуска до горілочки. А ще як полити смачною заправкою, виходить дуже смачно.
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 09:50 | Сообщение # 219
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Наталонька, а я дуже люблю такі крижавки, правда сама ще ніколи їх не робила, а вже і пора б навитися. Дякую за детальний і смачний рецепт!

 
stinaДата: П`ятниця, 14/10/2011, 10:13 | Сообщение # 220
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
КАПУСТА МАРИНОВАНА "ПЕЛЮСТКА"

Я теж таку роблю. Смачно.


Мене звати Людмила!
 
kcюшkaДата: П`ятниця, 14/10/2011, 13:00 | Сообщение # 221
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Наталонька, дякую за рецепт - це для мене щось новеньке biggrin biggrin biggrin

 
УлянкаДата: Субота, 15/10/2011, 00:12 | Сообщение # 222
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Наталонька, я ще таке не пробувала, виглядає смачно happy Дякую!!! Буду пробувати! wink

s
 
НаталонькаДата: Субота, 15/10/2011, 14:16 | Сообщение # 223
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
vovk, Улянка, дівчата попробуйте 1 раз приготувати, і ця капуста стане улюбленою на вашому столі.
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 11:15 | Сообщение # 224
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Antalia, У мене теж є гарний перевірений рецепт для таких огірків як коні
Огірки в томаті
4кг.огірків
200гр цукру
200гр олії,
200гр оцту напів розведеного водою(тобто 100 гр оцту і 100гр води)
500гр тамату
3цибулі,3 головки часнику.
Огірки різати кружечками по 1-3 см цибулю кільцями,часник через часникодавку.
Все скласти у кструлю ,додати все по рецепту і на середньому вогні довести до кипіння
і варити 5хв.розлити в стерелізовані банки, додати 1-2 горошки чорного перцю на банку.
Стерелізувати 10хв,смакота неймовірна.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PavlukДата: Неділя, 23/10/2011, 10:08 | Сообщение # 225
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Рецепт від Олі
Варення грушеве по-польски.

1 кг грушок почистити від шкірки і розрізати на половинки. Видалити насіння, половинки грушок полокласти в воду з додаванням оцту. Довести до кипіння 0,5 л води, покласти в неї подготовані груші і варити приблизно 7 хвилин. Зварити цукровий сироп из 3/4 стакана води и 700-800 г цукру.
Додати в сироп 1 ст. ложку меду, трошки ванілі, сік половини лимона. В киплячий сироп покласти груші и довести до кипіння, відставити.
Через кілька годин знову довести до кипіння в варить до готовності приблизно 30 хвилин. Гарячим разложити в стерилізовані банки, закрити і перевернути вверх дном.


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024