В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 23 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 23 з 23«12212223
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Консервування
Зоряна9810Дата: Четвер, 01/10/2015, 20:43 | Сообщение # 331
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
А я принесла капусту,яку не потрібно закручувати а просто тримати у холодильнику
  В нас є такий салатик ( ну майже такий) ароматний, я його кожного року роблю на порцію. Він дуже смачний.але це не квашена капусточка...


 
КсюшаДата: П`ятниця, 02/10/2015, 21:51 | Сообщение # 332
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, я не бачила,

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Marta-18Дата: Субота, 03/10/2015, 23:43 | Сообщение # 333
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Цитата Зоряна9810 ()
Він дуже смачний
Я один раз зробила такий салат. Але потім  zdivuvannja кришки піддулись. Від чого могло бути?Так було шкода. dymae
 
оксанкаДата: Неділя, 04/10/2015, 11:57 | Сообщение # 334
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Цитата Ira ()
"КАПУСТА САЛАТНА"

  ;)


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 04/10/2015, 21:44 | Сообщение # 335
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Marta-18 ()
ришки піддулись. Від
я його не стерелізую, а просто накладаю в банки і  в холодильник.


 
КсюшаДата: Понеділок, 05/10/2015, 10:39 | Сообщение # 336
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, там же вказано що тримати у холодильнику я взагалі набрала пласмасове відро і тримаю так.
Робила дуже смачний кетчуп ,може комусь потрібно ,то напишу рецепт


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Marta-18Дата: Середа, 07/10/2015, 10:18 | Сообщение # 337
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Цитата Зоряна9810 ()
я його не стерелізую, а просто накладаю в банки і  в холодильник.
І скільки він так може збнрігатись?
 
КсюшаДата: Четвер, 08/10/2015, 16:40 | Сообщение # 338
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, я його зробила перший раз тому не знаю,але бачу що воно гарне колір не міняє,а варила борщик, то взагалі супер,хочу зробити ще

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Понеділок, 22/08/2016, 09:54 | Сообщение # 339
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Квасоля з куркою
Хочу поділитись рецептом гарної заготовочки на зиму.
1.5літри відвареної вже квасолі,я брала дрібненьку
1курка на 2кг відварити,остудити і відібрати мясо
1кг чищеної моркви
700грам чищеної цибулі
350грам олії
150грам цукру
100грам оцту
1літр томатного соку
250грам томатної пасти
сіль,перець за смаком
В 200грамах олії обсмажити  моркву і вилити у велику каструлю де будемо варити всі інгредієнти,в 150гр олії обжарити цибулю.додати до моркви,+всі інгридієнти крім курки .я добавляла 1літру води але так по ходу викіпання.щоб не пригоряло і тушити 1годину,тоді додати курку і ще тушити 30хв,помішувати ,тоді набрати в стерелізовані банки і закатати,я не рискнула і ще простерелізувала все 15-20хв,дуже смачне як закуска.тай думаю на супчик піде чи борщик на ура.рецепт звідси


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 22/08/2016, 09:54
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 23/08/2016, 15:58 | Сообщение # 340
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
Квасоля з куркою
оригінальний рецепт. я такого ще не зустрічала.
а я знайшла теж один новий, тож як спробую обовязково виставлю сюди


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 29/08/2016, 15:40 | Сообщение # 341
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Веселий ананас
2 л води
1,5 кг гарбуза ( тикви)
12 ст. л. цукру
3 горошинки духмяного перцю
5 гвоздичок
3 ст. л. оцту
заварити з води і цукру сироп. додати гвоздику та перець. довести до кипіння. додати гарбуза, попередньо нарізавши на кусочки.
Варити біля 20 хв. Додати оцет довести до кипіння, і закатати в стерилізовані банки.
Гарбуз раджу різати більшими кусочками, бо я порізала дрібно і трохи розварився мені.


 
СашаДата: Понеділок, 29/08/2016, 22:33 | Сообщение # 342
Саша
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
Цитата Зоряна9810 ()
Веселий ананас
Зорянко, ти не вказала скльки треба цукру))) То  його  їсти  до закусок чи як десерт?


Я - Марійка.
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 02/09/2016, 19:35 | Сообщение # 343
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Саша ()
скльки треба цукру)
ой, виправляю в рецепті..


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Сторінка 23 з 23«12212223
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016