В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Консервування
AntaliaДата: П`ятниця, 09/07/2010, 10:44 | Сообщение # 31
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дякую, Галинко, буду чекати. flowers
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 09/07/2010, 11:54 | Сообщение # 32
Группа: Видалені





Galysuk, Гарні рецепти. Дякую.
 
GalysukДата: П`ятниця, 09/07/2010, 12:47 | Сообщение # 33
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
Галя, і я буду закривати такі вишні, але трохи по-іншому

Antalia а як саме ти закриваєш вишні у власному соці?
 
AntaliaДата: П`ятниця, 09/07/2010, 13:34 | Сообщение # 34
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Galysuk, пару років я просто в стерилізовані банки 0, 5 л. натробовувала вишні( без кісток). Там виділявся сік від них.Стерилізувала 10 хв. і закривала.А вже зимою давала цукор. А тепер хотіла попробувати: в 1 л.банку класти вишні, пересипаючи їх 1 стаканом цукру і стерилізувати 40 хв.
 
ir71Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 14:19 | Сообщение # 35
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
"Вишні у власному соці"

Дякую,я саме такий рецепт хотіла.У мене інший з водою.

Quote (Galysuk)
"Абрикосовий джем"

Галю,як добре що до нас прийшла така чудова господиня.Дарує нам рецепти і натхнення творити по тих рецептах.Дякую!!!!


 
GalysukДата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:13 | Сообщение # 36
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
ir71 дякую за теплі слова smile
А тепер обіцяні рецепти,по всіх готувала сама,чи з мамою вже кілька років,вони не залишаються опрацьованими кожного літа....

"Помідори зимові"

На дно банки поскладати помите листя вишні,смородини,половинку червоного болгарського перцю і кусочок пекусого перчика,тоді поскладати помиті ціленькі помідорчики(дуже важливо щоб вони не були перестиглими і щоб не поцарапані),а тоді вже зверху великими кусками кріп,і залити маринадом.
Маринат такий:На 1 літру води 2 ст.л солі пів скл.оцту,перець за смаком.
Стерелізувати 15-20хв.і тодіь закручувати.

"Ікра з баклажанів"

Печемо мясисті баклажани в духовці зі всіх сторін,тоді перемелюємо,додаємо сіль,перець,і на один баклажан середній приблизно 1 ст.л оцту,це все в банки і стерелізуємо 1 годину,тоді закручуємо.

"Аджика"

5 кг помідорів,1кг.перцю,1 кг.моркви,1 кг.яблук,200гр.часнику,6-7шт.госторог перцю,все помити і перемолоти,потім додати 150гр. олії,150 гр.цукру,100гр.оцту,сіль,перець за смаком,і варити в баняку 1 годину постійно помішуючи.Потім гарячим в банки і стерелізувати 15хв.,потім закрутити.

" Маринований перець"

8 кг.перцю,помити і прокипятити 3 -5 хв.поскладати в банки але не до самого верху а лишити трохи місця,залити маринадом.
Маринад:600гр.олії ,600гр.оцту,1,5літри води,150 гр.цукру ,з ст.л.солі-це все закипятити і щоб розійшовся цукор ,а потім залити тим перець і в кожну банку кинути 1 лавровий і 4-5 духмяних перчиків горошком,стерелізувати 20 хв.а потім закрити кришками.

" Салат з буряків"(дуже добресенький:)

Такий салат дуже смачний їсти сам чи до чогось подавати,і дуже добре зимою використовувати коли варите червоний борщ,тоді навіть додатково не потрібно і туди вже буряк терти,а смак просто суперський,з ним треба трохи побавитися але повірте воно того варте!!!
2 кг.буряка вареног,1 кг.цибулі1 кг.помідор,1 кг болгарського червоного перцю.
Буряки потерти на грубій терці,потім пожарити до золотистого кольору цибулю і перець,коли зарумяниться додати терті варені буряки і перемелені через мясорубку помідори без шкірки(для того їх потрібно обшпарити кипятком і тоді шкірка легко зніамється)+сіль,перець,оцет за смаком,і тушити то все 1 годину на маленькому вогні,тоді гаряче у банки і стерелізувати 10хв.а тоді закруучувати smile

Сообщение отредактировал Galysuk - П`ятниця, 09/07/2010, 20:14
 
ir71Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:22 | Сообщение # 37
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Галю,мені бракує слів щоб висловити тобі подяку за прекрасні рецепти і за те що ти з нами ділишся.Головне вони зараз необхідні бо починається сезон закруток.Супер!!!МОЛОДЧИНКА!!!!

 
GalysukДата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:26 | Сообщение # 38
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Дякую,якщо щось не ясно то питайте,завжди буду рада відповісти eat
 
orestaДата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:29 | Сообщение # 39
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Galysuk, ти просто знахідка для нас,такі чудові рецепти.Обовязково скористаюся,ДЯКУЮ!

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
AntaliaДата: Субота, 10/07/2010, 11:12 | Сообщение # 40
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ну ти , Галинко, просто молодець. Буду пробувати, але маю запитання:
1) переважно до помідорів( перший рецепт)дають цукор в маринад , а в тебе нема.Які вони виходять за смаком?
2) Аджика. Вона в тебе виходить рідкувата? Моя сестра має такий, здається, рецепт, але вона варить 3-4 год.
3) салат. А з перцем що робити? перемолоти?Жарити з цибулею?

Ну, здається, все запитала.

 
GalysukДата: Субота, 10/07/2010, 13:32 | Сообщение # 41
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
1. помідори виходять кисленькі,але в міру
2.Так аджика виходить рідкувата,консистенція сметани 15% приблизно
3.перець перемолоти і тушити,додати коли цибулька трошки зарумяниться,а тоді ще трошки потушити і кидати все решта...


Сообщение отредактировал Galysuk - Субота, 10/07/2010, 13:35
 
tavtorДата: Субота, 10/07/2010, 16:07 | Сообщение # 42
tavtor
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
]МАРИНОВАНІ СЛИВКИ

7 кг сливок \венгерки\
маринад-1л оцту 9%
20 гр лавр листя
20 гр гвоздики
10 гр чорного горошком перцю
10 гр духмяного перцю
хід роботи-сухі сливи покласти в миску і залити гарячим маринадом і залишити на 12 год.
потім маринад злити довести до кипіння і залити сливи залишити на 12 год і так 5-7 раз аж доки сливки не зморщаться і не виділиться достатньо соку. готові сливи розкласти в банки залити гарячим росолом і закатати


Я Оля!
 
оксанкаДата: Субота, 10/07/2010, 19:36 | Сообщение # 43
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Galysuk, Дякую за рецепти!!! Дізналася багато нового!!!

 
GalysukДата: Неділя, 11/07/2010, 00:01 | Сообщение # 44
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Будь-ласка,буде приємно якщо хоть щось з вище написаного знадобиться bye
 
ir71Дата: Неділя, 18/07/2010, 22:28 | Сообщение # 45
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
якщо хоть щось з вище написаного знадобиться

Галинко,ще й як знадобиться!


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Консервування (Компоти, соки, Консервування м'яса, риби і грибів, Овочеві к)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024