В гості до Ірини
 Перші страви - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Перші страви (Супи, Супи-пюре, Холодні супи)
Перші страви
ОляДата: Вівторок, 22/02/2011, 11:39 | Сообщение # 31
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Оля, А можна з Вами поснідати?????? Таким апетитним борщик виглядає......

Вже запізно! Змотали! biggrin Завтра буду капусняк варити. То післязавтра разом поснідаємо. happy
 
masikДата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:20 | Сообщение # 32
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
СУП ПЮРЕ З ГАРБУЗА
Варимо все нарізане кубиками
гарбуз
селепа
морква
картопля
Зажарюємо цибульку
все збиваємо блендером або можна товкачкою на картоплю
посолити поперчити і заправити часничком, сметанкою і зеленню.СМАЧНОГО.
 
IraДата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:32 | Сообщение # 33
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (masik)
СУП ПЮРЕ З ГАРБУЗА

masik, щось таке цыкавеньке, а по опису ще й смакота маэ получитися dry dry dry


 
ЯринкаДата: Вівторок, 07/06/2011, 01:02 | Сообщение # 34
Яринка
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
зупка з плавленими сирочками



3-4шт. картоплі
200гр мисливських ковбасок (або будь-якої іншої копченої ковбаси)
4 плавлених сирка
середня цибулина
морква
жменя рису
кріп
зубчик часнику
сіль
спеції
3-літровую каструльку з водою поставити на вогонь, всипати нарізану кубиками почищену картоплю і рис. Натерти на дрібну терку моркву, дрібно нарізати цибулю, ковбаску кружечками. На смальці або олії(трошки) обсмажити ковбаски,добавити цибульку.а потім моркву .
Сир натерти на грубу терку і розплавити на сковорідці.підливаючи гарячу зупку.щоб не було грудочок.
Опустити в киплячу воду і помішувати до розчинення. Додати пасеровані овочі, і ковбаску. Посолити все, якщо треба. Варити зупку 30хв. . За 5 хвилин до закінчення варки додати лавровий листокі, очищений і дрібно нарізаний часник. Готовий суп посипати дрібно нарізаним кропом, зняти з вогню і дати настоятися 15 хвилин.
СМАЧНОГО!!!!!!!!
Прикрепления: 3165228.jpg (53.8 Kb)


Сообщение отредактировал Яринка - Вівторок, 07/06/2011, 01:02
 
ir71Дата: Вівторок, 07/06/2011, 09:36 | Сообщение # 35
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка)
зупка з плавленими сирочками

Щось Яринка давно не тішила нас своїми рецептами.І нарешті!!!!!Дякую,за смачну зупку!


 
оксанкаДата: Вівторок, 07/06/2011, 09:56 | Сообщение # 36
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка, Дякую за ідейку! Як раз на літо файно!!! biggrin biggrin biggrin

 
PocяДата: Вівторок, 07/06/2011, 12:06 | Сообщение # 37
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Яринка)
зупка з плавленими сирочками


Ой і в мене зупка з плавленими сирочками але трохи не така. Дякую за рецепт!!! Пізніше виставлю свій.

flower flower flower


 
ЯринкаДата: Вівторок, 07/06/2011, 20:28 | Сообщение # 38
Яринка
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
Смакуйте на здоров*я!
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 11:59 | Сообщение # 39
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Хочу поділитися своєю солянкою,яку завжди готую після всяких свят,так як завжди залишається ковбаска,шинка,оливки,лимони.Одним словом беру 1 курячу лапку і ставлю варити в каструльку побільше 3-4 л,за цей час готую все інше,мясні продукти9 сардельки колбаса шинка)що є нарізаю кубиком дрібним,коли лапка зварена відділяю мясо від кісток і теж ріжу кубиком,тоді даю все мясне і хай покипить 3 хв,картоплю почистити і теж таким самим кубиком порізати і дати в солянку.,хай вариться.Окремо беремо цибульку дрібно порізану і жаримо на олії,з додаванням 2ст.л. кетчупу і сухої паприки(чілі)залежно хто яку гостроту любить.Тоді засипаємо це у каструльку ,я даю 2 кубика курячих сіль ,тоді висипаю оливки які є ,бажано без кісточок,ріжу лимон пів кольцами і зелень,пробуємо на смак і все готово.Коли закину лимон і оливки ,практично через 1 хв виключаю .Їмо з майонезом ,сметаною.Класно після гарного святкування
Прикрепления: 8101389.jpg (20.0 Kb) · 0647781.jpg (18.8 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТаньчикДата: Вівторок, 18/10/2011, 12:05 | Сообщение # 40
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Дякую за рецептик я дуже люблю солянку, а тепер спробую робити за цим рецептиком...ням-ням

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:06 | Сообщение # 41
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюша, оце тобі величезне спасибі за такий простюсінький рецепт!!!! я дуже люблю солянку але ніколи її ще не готувала. думала що занадто багато як на мене роботи happy happy happy а квашені огірки ти не даєш?

 
ЛесяДата: Вівторок, 18/10/2011, 12:23 | Сообщение # 42
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Багато чулазороших відгуків про солянку,але ніколи її не їла,тепер спробую(Але після забави).Дякую за рецепт.

 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 12:33 | Сообщение # 43
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зорянка
Quote
а квашені огірки ти не даєш?
інколи даю,але лимон і оливки тут заміняють огірок,я ще можу собі дозволити вилити сюди росіл з оливок,так як у мене оливки всі люблять


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 12:38
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 12:35 | Сообщение # 44
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся,
Quote
тепер спробую(Але після забави)
Так простіше ,бо продукти вже всі є таж сама ковбаса на тарілці залишається,одним словом думаю тут мене всі зрозуміють,що це безвідходне виробництво


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 12:40 | Сообщение # 45
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, Нема за що,у мене не проходить ні одне післясвято без цього смачного супчику

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Перші страви (Супи, Супи-пюре, Холодні супи)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024