В гості до Ірини
 Бістро - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Бістро (В цій темі давайте будемо ділитися дуже швидкими стравами)
Бістро
ir71Дата: Понеділок, 05/12/2011, 12:00 | Сообщение # 31
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
але от побавитись треба...

Зоряно розрізати картоплю і пожарити то хіба займе у тебе багато часу???


 
канаркаДата: Понеділок, 05/12/2011, 14:00 | Сообщение # 32
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
ir71, Дуже апетитно. Йду ставити варити бульбу, буду пробувати.
 
оксанкаДата: Понеділок, 05/12/2011, 14:41 | Сообщение # 33
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
Картопляні сендвічі

Для моїх "бульбоїдів"...супер блюдо!!!Дякую smile smile happy happy happy


 
PoetkaДата: Понеділок, 05/12/2011, 20:54 | Сообщение # 34
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
"КАРБАНЯРИ"

Дві квадратні магазинні вафлі змащуємо картопляним п"юре,кладемо в один, або в два ряди сосики ,дивлячись якого вони розміру,вафля розмокає і ви її скручуєте в рулет, потім ріжете на шматочки товщиною з пів пальця і смажите обвалявши в яйці у олії до золотистого кольору.Подається, як самостійна страва з салатиком....Мужикам то діло добре до пива....


Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: Понеділок, 05/12/2011, 23:55 | Сообщение # 35
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Мужикам то діло добре до пива....

згідна,але мо хлопці таке люблять і без пива .Дякую за рецепт!


 
оксанкаДата: Вівторок, 06/12/2011, 10:18 | Сообщение # 36
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Мужикам то діло добре до пива....

а нам таке добре і під горілочку... happy happy happy happy happy дякую що нагадала про таку страву wink


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 06/12/2011, 11:18 | Сообщение # 37
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)
"КАРБАНЯРИ"

дякую, що нагадала про цю страву..в нас це називається "Пеньки"..дуже часто колись готували таке...


 
ТаньчикДата: Вівторок, 06/12/2011, 12:17 | Сообщение # 38
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
дякую, що нагадала про цю страву..в нас це називається "Пеньки"..дуже часто колись готували таке...

в мене теж пише пеньочки!!!!!!!


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
irusykДата: Вівторок, 06/12/2011, 21:05 | Сообщение # 39
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Poetka, смакота!!!! треба спробувати))) а вафлі які використовувала круглі чи квадратні???

 
PoetkaДата: Вівторок, 06/12/2011, 21:11 | Сообщение # 40
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
квадратні???

Квадратні.


Я ОЛЯ!
 
Marta-18Дата: П`ятниця, 19/04/2013, 23:36 | Сообщение # 41
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Запечений батон з сиром і часником
Інгредієнти:
1 французький батон, краще "вчорашній", можна звичайний батон.
100 грамів сиру
100 грамів м'якого вершкового масла
2-3 зубки часнику
зелень петрушки і кропу за смаком.

Приготування.
Сир потерти на тертку, видавити часник, додати м'яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати. Духовку нагріти на 200 градусів. У батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.

Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу привідкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'яниться, можна під грилем. Подавати можна порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.
 
КсюшаДата: Субота, 20/04/2013, 00:47 | Сообщение # 42
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, уявила яка то смакота,треба спробувати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Olena87Дата: Субота, 20/04/2013, 00:49 | Сообщение # 43
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
ir71, сендвічі такі апетитні, обов"язково спробую! Дякую за рецепт!
Marta-18, класний рецепт,Дякую!


Сообщение отредактировал Olena87 - Субота, 20/04/2013, 00:51
 
ТаньчикДата: Субота, 20/04/2013, 17:57 | Сообщение # 44
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Marta-18, має бути смачно!!!!!!! треба спробувати__

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: Субота, 20/04/2013, 19:56 | Сообщение # 45
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (Marta-18)
апечений батон з сиром і часником
це справді смачно.Ми часто робимо таку закуску на піктніки,вилазки на природу.Смакує суперово!!!!!


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Бістро (В цій темі давайте будемо ділитися дуже швидкими стравами)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024