В гості до Ірини
 Налисники,оладі,блінчики - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Налисники,оладі,блінчики (Мучні страви)
Налисники,оладі,блінчики
ir71Дата: Вівторок, 01/06/2010, 16:40 | Сообщение # 16
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Орися,вітаю з першим рецептом на сайті!Гарно дякую,що поділилася з нами рецептом.Яблучка завжди смачні тому оладі з ними ,тим паче.



 
anilahДата: Вівторок, 08/06/2010, 20:11 | Сообщение # 17
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
А я роблю налисники тільки на кефірі.Получаються дуже смачні і мякі.В мене живе молочний гриб,без якого я вже не можу існувати,і тому маю завжди квасне молоко.Попробуйте, і ви будете приємно здивовані.

Я Галина!
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 09/06/2010, 13:29 | Сообщение # 18
Группа: Видалені





Quote (anilah)
А я роблю налисники тільки на кефірі.
Галя то просто молоко замінюєш кислим ?Чи є спеціальний рецепт?
 
anilahДата: Середа, 09/06/2010, 18:41 | Сообщение # 19
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Я замінюю солодке молоко квасним і трохи холодної води і ще даю ванілковий цукор.

Я Галина!
 
ir71Дата: П`ятниця, 18/06/2010, 19:58 | Сообщение # 20
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Кабачкові оладки від romlida

2 кабачки
2 яйця
0.5 ч.л. порошок до печива
мука
сіль

Кабачки очистити від шкірки і нетерти на середній терці і посолити. Коли кабачки пустять сік половину його злити, додати муку, як на оладки і я додаю порошок до печива, щоб були пишнішими. В кінці часник пропущений через прес. Подавати зі сметаною.

Прикрепления: 3604543.jpg (23.8 Kb)


 
AntaliaДата: Понеділок, 21/06/2010, 21:57 | Сообщение # 21
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
БЕНДЕРИКИ

Тісто:

Збити 2 яйця з 1 ст.л. цукру, щіпка солі, 0,5 ч.л.соди погашеної оцтом, влити 2 ст. молока, всипати 2 ст. муки. Збити міксером. Дати 3 ст.л. олії і влити 2 ст. мінеральної води.Жаримо, як на налисники. Потім кожен розрізати на дві, або три смужки. На початку смужки кладемо трохи фаршу і загортаємо так, щоб вийшов трикутник. Кожен вмочити у збите яйце і жаримо.

До фаршу я влила молока ( замість хліба), але щоб не став дуже рідкий. Дала сіль, перець, потерла 1 цибулю, подавила 2 зубчики часнику.Яйце не давала. Боялась, що фарш не прожариться, але вийшло дуже добре. Треба жарити на не великому вогні і щоб фарш був такий соковитий. Ну, я думаю, ви мене зрозуміли.



Сообщение отредактировал Antalia - Понеділок, 21/06/2010, 22:19
 
оксанкаДата: Вівторок, 22/06/2010, 09:36 | Сообщение # 22
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Antalia, Дякую!!! Я вже собі занотувала.Класні бендерики.Тим більше я ще таких не робила!!!


 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 22/06/2010, 19:21 | Сообщение # 23
Группа: Видалені





Antalia, Я колись такі на роботі готувала, дуже смачні.
 
цукеро4каДата: Вівторок, 22/06/2010, 21:33 | Сообщение # 24
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
БЛІНЧИКИ Наливаю молока(все на око) туди цукор,чуть солі,1-2ст.л.кислого молока.1-2шт.яйця,муку.Міксером добре збиваю.Випікаю тоненькі блінчики.Змазую протвінь маслом викладаю на масло блінчики з сиром,на блінчики розмазую теж масла.Ставлю в гарячу духовку.
Прикрепления: 8482168.jpg (139.4 Kb)


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
AntaliaДата: Вівторок, 22/06/2010, 21:40 | Сообщение # 25
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Таня, такі пухкенькі і смачненькі твої налисники. Я люблю їсти налисники так: поливаю сметаною, посипаю цукром і ставлю в мікрохвильовку. Смакотище!!!
 
romlidaДата: Вівторок, 22/06/2010, 22:48 | Сообщение # 26
romlida
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
Млинці-торбинки

Готуємо звичайне тісто на млинці.
Начинка: 1 відварена куряча грудинка
300 г. шампіньйонів ( у мене були консервовані)
2 ст. л. сметани
150 гр. тертого твердого сиру
4 зубчики часнику, сіль, перець.

На сковорідці розігріваємо сметану, додаємо часник, різану шматочками грудинку, шампіньйони різані, сіль, перець. Протушити 5 хвилин і в кінці додати тв.сир.
На кожний млинець кладемо начинку і збираємо у мішечок, який зав'язуємо стебельцем зеленої цибулі.


Страва виходить дуже ситна.


Я Ліда!
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 22/06/2010, 23:51 | Сообщение # 27
Группа: Видалені





romlida, Дуже гарненькі твої торбинки.Смакотінь!!!!!!!!!
Я також такі роблю тільки начинка інша: тушений язик.
 
ir71Дата: Субота, 26/06/2010, 11:26 | Сообщение # 28
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ВАУ!Лідочка,яка краса та смакота!!!Дякую за чудовий рецепт смакойлика!!!

 
Яринка-1Дата: Субота, 26/06/2010, 16:24 | Сообщение # 29
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
romlida, Antalia, Таке все смачне,супер
 
оксанкаДата: Понеділок, 12/07/2010, 23:14 | Сообщение # 30
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
romlida, А цікавинка яка, супер!!! Дякую за ідею.

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Налисники,оладі,блінчики (Мучні страви)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024