В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Мяско! (мясні страви,котлетки,шашлички...)
Мяско!
GalysukДата: Субота, 17/07/2010, 01:09 | Сообщение # 61
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
В холодильнику не тримаю,тримаю тільки пісочне тісто в холоді перед використанням,а це і так дуже добре розкачується і від рук відходить добре,я коли розтачувала то навіть муки не сипала...
Аня,щодо того щоб сік не виходив,це тісто можна розтачати дуже тонко,як я вже писала майже до прозорості,і все з соком буде гуд,нікуди він не дінеться бо тісто дуже еластичне smile


Сообщение отредактировал Galysuk - Субота, 17/07/2010, 01:11
 
AntaliaДата: Субота, 17/07/2010, 01:17 | Сообщение # 62
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ну ти мене, Галочко, тим порадувала!!!! Ще раз дуже ДЯКУЮ. 1eye smile

Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 17/07/2010, 01:19
 
нeмаєтакоїДата: Субота, 21/08/2010, 19:05 | Сообщение # 63
Группа: Видалені





Курячі оладки.

Прикрепления: 5003622.jpg (39.4 Kb)
 
оксанкаДата: Неділя, 22/08/2010, 18:15 | Сообщение # 64
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
котяра, Таню!!! Просто і смачноооооооооооо... biggrin biggrin biggrin

 
orestaДата: Понеділок, 23/08/2010, 23:01 | Сообщение # 65
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Запечене куряче філе зі сиром

Куряче філе промити дати стекти воді , скласти в миску і змішати з сіллю , перцем , часником , йогуртом або кислим молоком . Залишити на півгодинки .
Потім на глибоке деко змащене маслом , викласти філе , на них кружальцями помідору , зверху посипати натертим рясно на тертці сиром і запекти до отримання золотистої шкоринки.Посля готовності страви викласти філе на тарілку , зверху полити олією, що було в деку і посипати нарізаним кропчиком.

Прикрепления: 3130972.jpg (86.5 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
MartaДата: Середа, 01/09/2010, 17:43 | Сообщение # 66
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
Домашні нагетси (рецепт з нету)

2шт курячого філе
1 яйце
1скл. муки
1ч.л. солі
1ч.л. сушеної цибулі(в упаковці)
1ч.л. сушеного часнику(в упаковці)
1/2ч.л. паприки
1/2ч.л. каррі

Філе порізати невеликими шматочками.Приготувати суміш з муки і приправ.Яйце змішати з водою.Шматочки філе обкачати спершу в цій суміші,потім у воді з яйцем і ще раз у суміші.Після цьго треба на деякий час їх запхати в морозильну камеру не менше ніж на 1год.Потім витягнувши їх обмакати у яйце з водою і обкачуєм в суміші. І після цього вони вже готові до обжарки або можна кинути їх до фритюру,або залишити у морозилці і витягувати їх коли вам буде зручно.

Прикрепления: 9858051.jpg (126.3 Kb)
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 01/09/2010, 19:33 | Сообщение # 67
Группа: Видалені





Marta, Смачненькі!!!!!!!
 
оксанкаДата: П`ятниця, 03/09/2010, 23:03 | Сообщение # 68
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
"Слід тигра"
500 гр свинної полядвиці
100 гр сала
150 гр говяжої вирізки
сіль,перець, приправи до м"яска
Виходить 6 шт.
Полядвицю ріжемо на порційні куски товщиною 1-1,5 см.Маринуємо в спеціях (сіль,перець, різні приправи до смаку)приблизно 1 год.
Тим часом нарізаємо пластинками сало(товщиною як порційні куски ,довжиною 3-4 см).
Говяжу вирізку ріжемо маленькими порційними кусочками.
Коли полядвиця промаринувалася в кожному кусочку робимо три надрізи не до кінця.
В сало завертаємо кусочок говяжого м"яска,і кладемо в розріз. І так заповнюємо всі розрізи.
Готовий кусок обв"язуємо туго ниткою (яку знімаємо коли мясо готове).
Смажимо на сковородці , на олії до готовності.
Ось вигляд до смаження

а це готовий

Подавати з будь-яким гарніром.
До речі начинка розрізів може бути і з грибами,і з овочами,але сало має бути обовязково.
Рецепт колись знайшла в книзі (М"ясні страви для всієї сім"ї).
Прикрепления: 5587314.jpg (31.1 Kb) · 3201327.jpg (43.3 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 03/09/2010, 23:05
 
нeмаєтакоїДата: Субота, 04/09/2010, 00:15 | Сообщение # 69
Группа: Видалені





оксанка, Классссс!!!!! Шикарна страва. Я в захваті. Ти молодець, що таку смакоту нам показала.
 
нeмаєтакоїДата: Субота, 04/09/2010, 00:17 | Сообщение # 70
Группа: Видалені





оксанка, А полядвицю нетреба відбивати?
 
ir71Дата: Субота, 04/09/2010, 08:55 | Сообщение # 71
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксанко,твій рецепт просто БОМБА!!!!Мусе бути на головній!

 
оксанкаДата: Субота, 04/09/2010, 13:52 | Сообщение # 72
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
котяра, Таню! Полядвицю не потрібно відбивати,має бути як стейк.

Додано (04.09.2010, 13:52)
---------------------------------------------
ir71, Ну якщо ти так рахуєш... то будь-ласка. biggrin biggrin biggrin




Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 04/09/2010, 13:51
 
ТанюшаДата: Понеділок, 06/09/2010, 14:16 | Сообщение # 73
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Оксана ваша страва неймовiрно гарна та апетитна
 
НаталіяДата: Понеділок, 06/09/2010, 15:27 | Сообщение # 74
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Оксанко, СУПЕРРРРР!!!!! Ти ссправжній шеф-кухар!!! chef chef chef Як ти думаєш, а одним куском можна запекти, а потім порізати? І то кожен порізаний кусочок треба обв"язувати ниткою?вона не злітає? confused

 
оксанкаДата: Понеділок, 06/09/2010, 23:29 | Сообщение # 75
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Наталія, Ні потрібно порційно пекти. А нитка не злітає,я добре стискаю. Бо при смаженні м"яско зменшується.
А потім нитку просто розрізаю,але беру таку сильнішу типу ірису. biggrin :D biggrin




Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 06/09/2010, 23:29
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Мяско! (мясні страви,котлетки,шашлички...)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024