В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 12 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Дріжджова випічка.
оксанкаДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:19 | Сообщение # 166
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (мамця)
Булочки гусениці

Оооо,та це дійсно прикол!!!!!!!!!!!! Дякую!!!!!!!!!!!! wink happy


 
kcюшkaДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:27 | Сообщение # 167
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
мамця, Дякую за такий класний рецепт, він мене так зацікавив.............супер!!!!!!

 
ЛесяДата: Вівторок, 13/12/2011, 11:13 | Сообщение # 168
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цікавенькі булочки.Оксанко дякую за рецептик і майстер клас.

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 13/12/2011, 14:22 | Сообщение # 169
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дуже гарна задумка з сосискою!!!!!!!!!!!!

 
мамцяДата: Вівторок, 20/12/2011, 12:42 | Сообщение # 170
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дівчата, в нас у Франківську, є піцерія" Піцца +"я дуже люблю таку піццу.Ходити туди часто, то тре мати багато грошей, тож я посилено шукала рецепт того тіста.Ось знайшла, та вже встигла його випробувати.Чоловік сказав, що про піцерію тепер можна забути happy Одже
Тісто:
- 20 гр. дріждів, розвести у 1/2 склянки теплого молока, додати сюди ж 1 ч. лож. цукру + 1 ч. лож. олії + 1 лож. розтопленого масла (і я ще додаю десь 20 гр. теплої кип"яченої води).
- Цьому дати постояти 5 хв.
- після чого додаємо 300-350 гр. муки, і вже коли місимо тісто додаємо 1 ч. л. солі (якщо додати зразу в дріжджі, то сіль вбиває дріжджеві бактерії )
- Тісто місимо приблизно такої консистенції як на вареники (чуть чуть вільніше), тому муки можна додавати поки не вимісимо, поки не буде тісто відставати менш більш від рук.
- відкладаємо тісто на 30 хв. в тепле місце і присипаємо зверху мукою, або накриваємо рушником.
паста
тушимо дрібненько нарізану цибулину і 2 зубочки часнику (теж дрібненько нарізати), це на 1 лож. масла. Потім добавляємо кетчуп або томатну пасту, протушуємо трішки, і ще долити десь 2-3 лож. води.
начинка
- ковбаска
-сир
-помідори
-оливки
- кукурудза
- ананаси
- шампіньйони
- сало
- шинка
- ....
процес приготування
Розкачуємо тісто, приблизно 2-4 мм. товщина. Викладаємо його на змащену бляшку. Зверху мастимо пастою, повністю, всі краєчки. Тоді ставимо ковбаску, шинку чи ананаси, шампіньони (я беру мариновані порізані, і тушу їх ще з цибулькою), сало, кукурудза... в кого яка фантазія. На верх завжди ставлю помідору, і присипаю тертим сиром (не жалію). Ставимо в розігріту до 200-250 градусів духовку, і випікаємо 5-8 хв, щоб тісто знизу підрум"янилось.
СМАЧНОГО !!! А ось фото


Оксана Я.
 
ЛесяДата: Вівторок, 20/12/2011, 12:48 | Сообщение # 171
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дякую Оксанцю за рецепт.Це ти про піцерію.яка напроти Ратуші???

 
оксанкаДата: Вівторок, 20/12/2011, 12:50 | Сообщение # 172
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
мамця, Сяню, дякую за рецептик.... smile smile така смачнюча піцца!!!!!!!!!!!! wacko surprised

 
мамцяДата: Вівторок, 20/12/2011, 12:57 | Сообщение # 173
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Quote (Леся)
Це ти про піцерію.яка напроти Ратуші???

Нє, це про ту що на початку "сотки"Що біля Ратуші, то мені здається, що вони просто хочуть зкопіювати.В них вона не така смачна, хоча дешевша на гривень 7.


Оксана Я.
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 20/12/2011, 13:50 | Сообщение # 174
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, фото просто очуміти можна, така смакота, я чуть слюною не подавилася....

 
КсюшаДата: Вівторок, 20/12/2011, 15:32 | Сообщение # 175
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
мамця, дякую за рецепт, смачно виглядає.Обов"язково попробую.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
канаркаДата: Понеділок, 23/01/2012, 13:15 | Сообщение # 176
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Хочу поділитися з Вами пісними пампухами які пекла на Святвечір. Рецепт взяла з журналу "Рецепти господині". Дуже гарне тісто і швидко не черствіють.

1кг. борошна( в мене пішло менше, напевне все залежить від борошна)
80гр. дріжджів
100гр. цукру
дрібка солі
100млг. олії
500млг. води
ван.цукор за бажанням
Дріжджі розчинити у теплій воді + цукор. Залишити у теплому місці до початку бродіння. До борошна + сіль+ дріжджову суміш+ олію. Готове тісто покласти на 1,5год. у тепле місце. Коли підійде перемнути. Розтачувати товщиною 1см. Готові вироби залишити на кілька хв. щоб підросли і смажити на олії . Готові посипати цукровою пудрою. Дуже смачні пампухи. Готуйте на здоровя. (Фотки нажаль немаю.)
 
Annushka55Дата: Понеділок, 06/02/2012, 03:55 | Сообщение # 177
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Ira, А то не забагато дріжжів у рогаліках - 23 г сухих? Може то 23 г свіжих чи пачка сухих?
 
IraДата: Понеділок, 06/02/2012, 16:59 | Сообщение # 178
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Annushka55, ні все правильно з дріжжами, просто тісто здобне тому і дріжжів треба більше.

 
kcюшkaДата: Вівторок, 20/03/2012, 23:56 | Сообщение # 179
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
ПАРОВІ ПИРОГИ (пісні)
0,5л. води (тепленької)
100гр. цукру
100гр. олії
50гр. дріжджів
муки скільки забере, ставимо щоб підкисало ( можна разок збити тісто ). Тачити як на пончики, не тоненько!!! Зразу варити, не дати їм підкисати бо вони будуть розліплюватись.
Помадка - це цукор, какао, вода. Все заварити.
Смачного!!!


 
PocяДата: Середа, 21/03/2012, 15:25 | Сообщение # 180
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
kcюшka, А в серединку в пироги нічого не дається чи вони як книдлі? Дякую за рецептик!

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024