В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Дріжджова випічка.
КсенькаДата: Середа, 12/01/2011, 18:06 | Сообщение # 46
Ксенька
нова людина
Группа: Новачок
Сообщений: 1
Статус: Offline
Я також такі булочки печу, справді дуже смачні.
 
AntaliaДата: Середа, 12/01/2011, 23:09 | Сообщение # 47
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ксенька, дякую!!! smile
 
оксанкаДата: Четвер, 13/01/2011, 17:42 | Сообщение # 48
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Аня!!! І мені до вподоби твої булочки biggrin biggrin biggrin Думаю з тою маковою масою спекти. До речі як тобі ? Бо в пампушках вона мені супер, а ось до куті вроді не конче на любителя!!! tongue tongue tongue tongue tongue

 
AntaliaДата: П`ятниця, 14/01/2011, 00:07 | Сообщение # 49
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Оксана, в пампухах мені сподобалась.Я хочу попробувати завиванець з цього тіста з тою масою tongue . В булочках тоже буде добре. Я думаю якщо дати менше цукру, то можна пекти і з не солодкою начинкою.
 
ксеніяДата: Неділя, 16/01/2011, 21:28 | Сообщение # 50
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
ПАМПУШКИ
300гр молока(тепле)
0,5 пачки маргарини розтопити і туди
1 ст цукру
2-3 яйця збити
50 гр дріждів
ваніль, 2 ст, л, горілки або коньяку.
муку просіяти і замісити тісто, поставити щоб підійшло, знову перемішати.
Вихід 60 шт.
 
ir71Дата: Неділя, 16/01/2011, 23:04 | Сообщение # 51
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (ксенія)
Вихід 60 шт.

Ого-го!!!!Дякую за рецепт!!!!


 
MartaДата: Понеділок, 17/01/2011, 21:21 | Сообщение # 52
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
Ксенія, пампухи я по такому самому рецепту печу, рецепт ще моєї баби. Такщо рецепт провірений, вони завжди виходять файні biggrin

Сообщение отредактировал Marta - Понеділок, 17/01/2011, 21:22
 
ir71Дата: Середа, 19/01/2011, 13:40 | Сообщение # 53
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Пекла на цю вечерю пампушки на заварному тісті.Знайшла новий рецепт.Головне що справді зовсім пісні виходять.

Дуже зручні в піст і при обмеженій кількості продуктів!


4 склянки з гіркою борошна
1 ст. теплої води (або теплого молока, я завжди з водою роблю)
50 г свіжих дріжджів або 8 грам швидкорозчинних

Дуже важливий момент: якщо використовуєте сухі дріжджі, то саме безопарне

1 ст. ложка цукру
1 ч. ложку, солі
3 ст. ложки соняшникової або рослинного масла
1 стакан крутого окропу.

Приготування:

1. У мисці розводимо дріжджі в 1 склянці теплої води / молока, додаємо 1 чайну ложку солі, 1 столову ложку цукру, 3 столові ложки соняшникової олії все перемішуємо.
2.Тема часом чайник гріється на плиті.
3.В глибоку миску просіваємо (або просто насипаємо) 4 склянки з гіркою борошна.
4.Виліваем вміст першої миски в борошно, швидко перемішуємо і слідом ллємо 1 склянку окропу й швидко замішуємо тісто!

Вимішуємо тісто до тих пір, поки не стане еластичним (це процес займає не більше 10 хвилин)
При потребі підсипаємо борошна.

Як тільки вимісити тісто, відразу робимо пиріжки і смажимо, тому начинка повинна бути готова заздалегідь!!
Я зазвичай роблю маленькими і тонкими, і в процесі смаження вони стають пишненька!
Масла для смаження в сковороді повинно бути стільки, щоб коли сковорода заповнена пиріжками, масла було десь 1 / 3, тобто практично до серединки пиріжка, тоді не буде білих смужок з боків і пиріжки будуть особливо пишними!
Вогонь робимо середній, вони дбають дуже швидко! На наступний день вони такі ж м'які, як і в перший

Слова автора
Слова автора (Зубарєва Татяна з ЖЖ)Фото моє


 
stinaДата: Середа, 19/01/2011, 17:25 | Сообщение # 54
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Цікавий репт і пампушки такі гарні.

Мене звати Людмила!
 
TalochkaДата: Четвер, 20/01/2011, 11:09 | Сообщение # 55
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
ir71, пампушки - просто очей не відвести!
Ірусь, цікава технологія. І розстоюватися їм не треба. tongue

Доступно тільки для користувачів


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ЛесяДата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:38 | Сообщение # 56
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Не знаю чи правильно вибрала місце для рецепту,але напишу.Якщо це має бути не тут,то може Іруся перенесе.Цей рецепт від знайомої яка працювала в кафе.
Піцца.
1кг.200г.муки
750г води
50г. дріжджів(Львівські"Екстра")
26г. солі,13 г. цукру
2 ст.л. олії,2 ст.л. розтопленого маргарину
Дріжджі розчинити в теплій воді,додати все решту і замісити не густе тісто.Дати йому підійти.

З цього тіста можна зробити 20 піцц,таких як закусочна тарілка,а можна поділити це все на двоє і зробитиодну піццу на пательню 30x30.
Корж помастити кетчупом накладати все що хочете зверху потерти сир І запекти в духовці.

Я робила з половини всього рецепту.

Смачного!!!


 
AntaliaДата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:46 | Сообщение # 57
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
А я все експерементувала...а мала моя завжди каже що погане , та й погане. Я маю свій рецепт...і гарний рецепт , але вічно щось шукаю. Треба на ньому і зупинитись. Піцца з мого тіста виходить не хрустка, а мягенька і тоненька. Але я печу спочатку заготовки. А потім все накладаю і ставлю в м.хв. або в духовку, але не надовго, бо коржі вже спечені.

Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 25/02/2011, 11:46
 
ЛесяДата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:48 | Сообщение # 58
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Antalia)
А я все експерементівала

Я точно так як і ти. Ця піцца теж з мяким тістом.Колись пробувала пекти італійську,то вона смачна доки тепла а потім беееееееееее.


 
AntaliaДата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:52 | Сообщение # 59
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Я напишу свій рецепт. Може моє тісто і не можна назвати справжнім італійським, але мені таке добре. Я в тісто даю і кефір, і дріжджі, і маргарин.Я , наприклад, варю плов як я кажу, по-китайському. Але для мене він найкращий.

Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 25/02/2011, 11:54
 
ЛесяДата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:59 | Сообщение # 60
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я не мала на увазі твою піццу, а кажу що я як і ти експерементатор. Пиши свій рецепт і заодно плов по - китайськи.

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024