Дріжджова випічка.
| |
Ксенька | Дата: Середа, 12/01/2011, 18:06 | Сообщение # 46 |
нова людина
Группа: Новачок
Сообщений: 1
Статус: Offline
| Я також такі булочки печу, справді дуже смачні.
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 12/01/2011, 23:09 | Сообщение # 47 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ксенька, дякую!!!
|
|
| | |
Antalia | Дата: П`ятниця, 14/01/2011, 00:07 | Сообщение # 49 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оксана, в пампухах мені сподобалась.Я хочу попробувати завиванець з цього тіста з тою масою . В булочках тоже буде добре. Я думаю якщо дати менше цукру, то можна пекти і з не солодкою начинкою.
|
|
| |
ксенія | Дата: Неділя, 16/01/2011, 21:28 | Сообщение # 50 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| ПАМПУШКИ 300гр молока(тепле) 0,5 пачки маргарини розтопити і туди 1 ст цукру 2-3 яйця збити 50 гр дріждів ваніль, 2 ст, л, горілки або коньяку. муку просіяти і замісити тісто, поставити щоб підійшло, знову перемішати. Вихід 60 шт.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 16/01/2011, 23:04 | Сообщение # 51 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (ксенія) Вихід 60 шт. Ого-го!!!!Дякую за рецепт!!!!
|
|
| |
Marta | Дата: Понеділок, 17/01/2011, 21:21 | Сообщение # 52 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
| Ксенія, пампухи я по такому самому рецепту печу, рецепт ще моєї баби. Такщо рецепт провірений, вони завжди виходять файні
Сообщение отредактировал Marta - Понеділок, 17/01/2011, 21:22 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/01/2011, 13:40 | Сообщение # 53 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Пекла на цю вечерю пампушки на заварному тісті.Знайшла новий рецепт.Головне що справді зовсім пісні виходять. Дуже зручні в піст і при обмеженій кількості продуктів! 4 склянки з гіркою борошна 1 ст. теплої води (або теплого молока, я завжди з водою роблю) 50 г свіжих дріжджів або 8 грам швидкорозчинних Дуже важливий момент: якщо використовуєте сухі дріжджі, то саме безопарне 1 ст. ложка цукру 1 ч. ложку, солі 3 ст. ложки соняшникової або рослинного масла 1 стакан крутого окропу. Приготування: 1. У мисці розводимо дріжджі в 1 склянці теплої води / молока, додаємо 1 чайну ложку солі, 1 столову ложку цукру, 3 столові ложки соняшникової олії все перемішуємо. 2.Тема часом чайник гріється на плиті. 3.В глибоку миску просіваємо (або просто насипаємо) 4 склянки з гіркою борошна. 4.Виліваем вміст першої миски в борошно, швидко перемішуємо і слідом ллємо 1 склянку окропу й швидко замішуємо тісто! Вимішуємо тісто до тих пір, поки не стане еластичним (це процес займає не більше 10 хвилин) При потребі підсипаємо борошна. Як тільки вимісити тісто, відразу робимо пиріжки і смажимо, тому начинка повинна бути готова заздалегідь!! Я зазвичай роблю маленькими і тонкими, і в процесі смаження вони стають пишненька! Масла для смаження в сковороді повинно бути стільки, щоб коли сковорода заповнена пиріжками, масла було десь 1 / 3, тобто практично до серединки пиріжка, тоді не буде білих смужок з боків і пиріжки будуть особливо пишними! Вогонь робимо середній, вони дбають дуже швидко! На наступний день вони такі ж м'які, як і в перший Слова автора Слова автора (Зубарєва Татяна з ЖЖ)Фото моє
|
|
| |
stina | Дата: Середа, 19/01/2011, 17:25 | Сообщение # 54 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Цікавий репт і пампушки такі гарні.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 20/01/2011, 11:09 | Сообщение # 55 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71, пампушки - просто очей не відвести! Ірусь, цікава технологія. І розстоюватися їм не треба. Доступно тільки для користувачів
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:38 | Сообщение # 56 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Не знаю чи правильно вибрала місце для рецепту,але напишу.Якщо це має бути не тут,то може Іруся перенесе.Цей рецепт від знайомої яка працювала в кафе. Піцца. 1кг.200г.муки 750г води 50г. дріжджів(Львівські"Екстра") 26г. солі,13 г. цукру 2 ст.л. олії,2 ст.л. розтопленого маргарину Дріжджі розчинити в теплій воді,додати все решту і замісити не густе тісто.Дати йому підійти. З цього тіста можна зробити 20 піцц,таких як закусочна тарілка,а можна поділити це все на двоє і зробитиодну піццу на пательню 30x30. Корж помастити кетчупом накладати все що хочете зверху потерти сир І запекти в духовці. Я робила з половини всього рецепту. Смачного!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:46 | Сообщение # 57 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| А я все експерементувала...а мала моя завжди каже що погане , та й погане. Я маю свій рецепт...і гарний рецепт , але вічно щось шукаю. Треба на ньому і зупинитись. Піцца з мого тіста виходить не хрустка, а мягенька і тоненька. Але я печу спочатку заготовки. А потім все накладаю і ставлю в м.хв. або в духовку, але не надовго, бо коржі вже спечені.
Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 25/02/2011, 11:46 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:48 | Сообщение # 58 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Antalia) А я все експерементівала Я точно так як і ти. Ця піцца теж з мяким тістом.Колись пробувала пекти італійську,то вона смачна доки тепла а потім беееееееееее.
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:52 | Сообщение # 59 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Я напишу свій рецепт. Може моє тісто і не можна назвати справжнім італійським, але мені таке добре. Я в тісто даю і кефір, і дріжджі, і маргарин.Я , наприклад, варю плов як я кажу, по-китайському. Але для мене він найкращий.
Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 25/02/2011, 11:54 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 11:59 | Сообщение # 60 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я не мала на увазі твою піццу, а кажу що я як і ти експерементатор. Пиши свій рецепт і заодно плов по - китайськи.
|
|
| |
|