Дріжджова випічка.
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/09/2011, 20:33 | Сообщение # 106 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| "Швидкі булочки з яблуками та з штрейзелем"
Для тіста: • Молоко (тепле) - 200 мл • Маргарин (в мене "Сонячний" розтопила, і відразу додала до тіста) - 50 г • Яйце-2 шт • Цукор-4 ст. л. • Олія - 3 ст. л. • Цукор ванільний - 1 пакет. • Дріжджі - 50гр. • Мука - 2-2,5 скл. • Сіль - 0,5 ч. л.
Для начинки (може бути будь-яке варення,якщо варення занадто рідке, то додайте в нього трохи муки або панірувальних сухарів,а можуть бути будь-які фрукти): В мене 4-5 середніх яблука,потерла на грубій терці, посипала цукром (1/2 ч.л., якщо солодкі цукру не потрібно), посипала корицею (1/2 ч.л.).
У тепле молоко додати всі інгредієнти, замісити тісто. Поставити на 1,5 год.щоб підійшло. Коли тісто підійде, стіл посипати борошном, розділити його на кульки . Деко або форму змастити вершковим маслом. Кожна кулька розкачувати і класти в центр небагато (не більше чайної ложки ) начинки. Краї кульки добре защипати, посипаючи борошном надати булочці круглу форму, укладати кульки на деко на невеликій відстані одна від одної швами вниз, місця, де булочки будуть стикатися, змастити трохи олією пензликом, так булочки буде легко розділятися після випічки. Залишити їх на декові до підйому на 20 хвилин.
Тим часом готуємо "Штрейзель" : в мисці 1 ст. ложку вершкового масла, 1 ст. ложку цукру і 3-4 ст. ложки муки, добре розтерти все пальцями, щоб вийшла дрібна крихта. Духовку включити на 180 градусів. Підійшли булочки змастити збитим яйцем і добре присипати штрейзелем. Поставити в духовку, випікати до золотистого кольору. Я пекла при 180 гр. приблизно 45 хв, того виявилося забагато, мої булочки пригнітилися знизу.Як на мене досить 30хв. Тісто дуже легеньке і смачне. Дати булочками охолонути у формі, потім поділити на окремі булочки. Смачного! Думаю Вам сподобаються Рецепт взяла з сайту "Поваренки", але внесла свої корективи.
Булочки до випічки
Булочки після випічки
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/09/2011, 20:37 | Сообщение # 107 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ну длін і смакотааааааааааааааа!!!Що ти робиш,Оксано,я лишень з гостей а тут такееееееееееееее!!! Дякую за рецепт.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/09/2011, 20:38 | Сообщение # 108 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Леся) ,я лишень з гостей Лееееесю, та їш, там булочок не було!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/09/2011, 20:45 | Сообщение # 109 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Нєа,не влазить!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 11/09/2011, 21:37 | Сообщение # 110 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Швидкі булочки з яблуками та з штрейзелем" Оксана, гарненькі булочки напекла.Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Неділя, 11/09/2011, 21:47 | Сообщение # 111 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Оксаночко, яка смакота!!!! Булочки як картинка!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 11/09/2011, 22:31 | Сообщение # 112 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| оксанка, оце так булочки...я з гостей і знову на таку смакоту попала. КЛАССС!!!!!!!!!
|
|
| | |
ir71 | Дата: Понеділок, 12/09/2011, 13:20 | Сообщение # 114 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Оксанко я впала....Дякую за рецепт!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 12/09/2011, 13:51 | Сообщение # 115 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| оксанка, які класні булочки. І я так, як Неля, - трошки попробую і запишу рецепт!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 12/09/2011, 14:53 | Сообщение # 116 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| оксанка, палала прямо точку. Булочки самі просяться до рота. Дякую за рецепт, і гарне фото.
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 12/09/2011, 21:33 | Сообщение # 117 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Швидкі булочки з яблуками та з штрейзелем" Супер.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 16/09/2011, 20:18 | Сообщение # 118 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Дівчата я знову з булочками на цей раз
"Гарбузові булочки" 150 гр теплого молока 70 гр дріжджів 1 ч.л. солі 1 ст.л. цукру 1 яйце 3 ст.л. олії 2ст.(500гр.) муки 1,5 ст. почищеного,тертого на грубій терці гарбуза Зі всіх інгредієнтів замісити тісто. Поставити підкисати на 1,5 год. Деко змастити і викласти булочки.Залишити на 10 хв.нехай ще підійдуть. Пекти при 180 гр, 30 хв. Це оригінал рецепту.(Єдим дома) Мій коментар: тісто вийшло зарідке, тому муки треба додати мінімум на 1 ст. більше .Булочки на смак вийшли прісні, тому хто любить солодке, додайте цукру більше. З фото видно що тісто було рідкувате. Але головне смак булочок чудовий, дуже гарно відчуваються смакові якості гарбуза.Мої вирішили з маслом їх тлумити. ^_^
Смачного!!!!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 16/09/2011, 20:19 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 16/09/2011, 20:36 | Сообщение # 119 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| слухайте дівчата.Ці ваші булочки мене з розуму зведуть.Їх аромат чую під носом.Не печу бо немає кому їсти,а для нас двох - ліньки
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 16/09/2011, 21:49 | Сообщение # 120 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оксана, бачу на булочки ти підсіла капітально Гарбузових я ще не їла, дякую за рецепт!!!
|
|
| |
|