В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Дріжджова випічка.
оксанкаДата: Неділя, 11/09/2011, 20:33 | Сообщение # 106
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
"Швидкі булочки з яблуками та з штрейзелем"

Для тіста:
• Молоко (тепле) - 200 мл
• Маргарин (в мене "Сонячний" розтопила, і відразу додала до тіста) - 50 г
• Яйце-2 шт
• Цукор-4 ст. л.
• Олія - ​​3 ст. л.
• Цукор ванільний - 1 пакет.
• Дріжджі - 50гр.
• Мука - 2-2,5 скл.
• Сіль - 0,5 ч. л.

Для начинки
(може бути будь-яке варення,якщо варення занадто рідке, то додайте в нього трохи муки або панірувальних сухарів,а можуть бути будь-які фрукти):
В мене 4-5 середніх яблука,потерла на грубій терці, посипала цукром (1/2 ч.л., якщо солодкі цукру не потрібно), посипала корицею (1/2 ч.л.).

У тепле молоко додати всі інгредієнти, замісити тісто. Поставити на 1,5 год.щоб підійшло.
Коли тісто підійде, стіл посипати борошном, розділити його на кульки .
Деко або форму змастити вершковим маслом.
Кожна кулька розкачувати і класти в центр небагато (не більше чайної ложки ) начинки.
Краї кульки добре защипати, посипаючи борошном надати булочці круглу форму, укладати кульки на деко на невеликій відстані одна від одної швами вниз, місця, де булочки будуть стикатися, змастити трохи олією пензликом, так булочки буде легко розділятися після випічки.
Залишити їх на декові до підйому на 20 хвилин.

Тим часом готуємо "Штрейзель" :
в мисці 1 ст. ложку вершкового масла, 1 ст. ложку цукру і 3-4 ст. ложки муки,
добре розтерти все пальцями, щоб вийшла дрібна крихта.
Духовку включити на 180 градусів.
Підійшли булочки змастити збитим яйцем і добре присипати штрейзелем.
Поставити в духовку, випікати до золотистого кольору.
Я пекла при 180 гр. приблизно 45 хв, того виявилося забагато, мої булочки пригнітилися знизу.Як на мене досить 30хв. Тісто дуже легеньке і смачне.
Дати булочками охолонути у формі, потім поділити на окремі булочки.
Смачного! Думаю Вам сподобаються wink happy
Рецепт взяла з сайту "Поваренки", але внесла свої корективи.

Булочки до випічки


Булочки після випічки
Прикрепления: 8770215.jpg (46.1 Kb) · 2353303.jpg (48.1 Kb)


 
ЛесяДата: Неділя, 11/09/2011, 20:37 | Сообщение # 107
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ну длін і смакотааааааааааааааа!!!Що ти робиш,Оксано,я лишень з гостей а тут такееееееееееееее!!! Дякую за рецепт.

 
оксанкаДата: Неділя, 11/09/2011, 20:38 | Сообщение # 108
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Леся)
,я лишень з гостей

Лееееесю, та їш, там булочок не було!!!!!!!!!!!! happy happy happy


 
ЛесяДата: Неділя, 11/09/2011, 20:45 | Сообщение # 109
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
sad Нєа,не влазить!!!

 
AntaliaДата: Неділя, 11/09/2011, 21:37 | Сообщение # 110
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Швидкі булочки з яблуками та з штрейзелем"
Оксана, гарненькі булочки напекла.Дякую за рецепт!!! wink
 
PocяДата: Неділя, 11/09/2011, 21:47 | Сообщение # 111
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Оксаночко, яка смакота!!!! Булочки як картинка!

Прикрепления: 9947116.gif (101.3 Kb)


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 11/09/2011, 22:31 | Сообщение # 112
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
оксанка, оце так булочки...я з гостей і знову на таку смакоту попала. КЛАССС!!!!!!!!!

 
оксанкаДата: Неділя, 11/09/2011, 22:49 | Сообщение # 113
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pocя, Неееееееееелю, я балдію від Вашої картинки!!!!!!!!!!!!!!! happy happy happy happy happy happy happy
А булочки справді смачні!!!


 
ir71Дата: Понеділок, 12/09/2011, 13:20 | Сообщение # 114
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксанко я впала....Дякую за рецепт!
Прикрепления: 4139316.gif (20.8 Kb)


 
LILEJAДата: Понеділок, 12/09/2011, 13:51 | Сообщение # 115
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
оксанка, які класні булочки. І я так, як Неля, - трошки попробую і запишу рецепт! happy

 
НаталонькаДата: Понеділок, 12/09/2011, 14:53 | Сообщение # 116
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
оксанка, палала прямо точку. Булочки самі просяться до рота. Дякую за рецепт, і гарне фото.
 
stinaДата: Понеділок, 12/09/2011, 21:33 | Сообщение # 117
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Швидкі булочки з яблуками та з штрейзелем"

Супер. crazy


Мене звати Людмила!
 
оксанкаДата: П`ятниця, 16/09/2011, 20:18 | Сообщение # 118
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Дівчата я знову з булочками wink на цей раз

"Гарбузові булочки"
150 гр теплого молока
70 гр дріжджів
1 ч.л. солі
1 ст.л. цукру
1 яйце
3 ст.л. олії
2ст.(500гр.) муки
1,5 ст. почищеного,тертого на грубій терці гарбуза
Зі всіх інгредієнтів замісити тісто. Поставити підкисати на 1,5 год.
Деко змастити і викласти булочки.Залишити на 10 хв.нехай ще підійдуть.
Пекти при 180 гр, 30 хв.
Це оригінал рецепту.(Єдим дома)
Мій коментар: тісто вийшло зарідке, тому муки треба додати мінімум на 1 ст. більше wink .Булочки на смак вийшли прісні, тому хто любить солодке, додайте цукру більше. З фото видно що тісто було рідкувате.
Але головне смак булочок чудовий, дуже гарно відчуваються смакові якості гарбуза.Мої вирішили з маслом їх тлумити. happy ^_^



Смачного!!!!!!!!!!!!!
Прикрепления: 6051397.jpg (38.5 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 16/09/2011, 20:19
 
ЛесяДата: П`ятниця, 16/09/2011, 20:36 | Сообщение # 119
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
слухайте дівчата.Ці ваші булочки мене з розуму зведуть.Їх аромат чую під носом.Не печу бо немає кому їсти,а для нас двох - ліньки

 
AntaliaДата: П`ятниця, 16/09/2011, 21:49 | Сообщение # 120
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Оксана, бачу на булочки ти підсіла капітально wink happy Гарбузових я ще не їла, дякую за рецепт!!!
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024