В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
ir71Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 10:31 | Сообщение # 16
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Апетитно і смачно.Дякую за рецепт! yes

 
ir71Дата: Субота, 20/02/2010, 16:55 | Сообщение # 17
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Квасоля з курячими ніжками в соусі Болоньезе

З мого архіву.
300 гр квасолі,
1 кг курячих ніжок,
2 морквини,
2 великі цибулини,
300 гр. соусу болоньєзе (до складу входять рубані томати, гриби, базилік, часник, італійське оливкова олія, лимон, приправи)
1 склянку м'ясного бульйону, аджика
перець, сіль за смаком
рослинна олія для обсмажування

Квасолю відварити 1,5 години до готовності (перед тим намочила на 6 годин), викласти в каструлю
Нашаткувати моркву, обсмажити, посолити
Цибулю обсмажити до золотистого кольору, посолити
Курячі лапки замаринувати в домашній аджиці на 2 години, потім обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору.
Всі скласти в каструлю, додати соус, бульйон, поперчити, посолити, перешкодити і тушкувати 20 хвилин на слабкому вогні



 
ir71Дата: Субота, 20/02/2010, 17:01 | Сообщение # 18
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Картопля з фрикадельками у вершках

З мого архіву.

500гр фаршу / у мене свинина + яловичина /
1 велика морквина, 1 велика цибулина, 10 великих картоплин,
250гр мороженої брокколі ,3-4 зуб.часнока, перець, сіль, 500гр вершків.

До фаршу додати сіль, перець, часник і гарненько вимішати.Зробити фрикадельки і трошки обсмажити на олії, а потім влити вершки і залишити нудиться на маленькому вогні.
Окремо посмажити цибулю, додати її до фрикадельок.
Картоплю і моркву нарізати шматочками, посолити і поставити варити.
Коли картопля закипить додати морожену брокколі і проварити.
Воду з картоплі злити і з'єднати майже зварену картоплю з фрикадельками у вершках.Добре помішати і протушкувати до готовності.



 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 23/02/2010, 19:35 | Сообщение # 19
Группа: Видалені





Іра це Смакота!!!

Додано (23.02.2010, 19:35)
---------------------------------------------
Картопляні човники.

Потрібно:
Картопля
шампіньйони
сир твердий
цибуля
Продукти у довільній кількості.
Картоплю відварюємо у мундирах, в підсоленій воді. Обчищаємо і охолоджуємо.Розрізати наполовині і чайною ложкою вибрати середину щоб вийшла форма човника.
Шампіньйони порізати і протушити на маслі разом з порізаною цибулею.
Підготовлені половинки змастити трішки майонезом, і чуть посолити. В серединку викласти шампіньйони і посипати тертим твердим сиром. На трошки покласти до розігрітої духовки( або мікрохвильовки) щоб розтопився сир. СМАЧНОГО!!!
Рецепт з сайту "Кулінарний едем"

Прикрепления: 9729580.jpg (337.7 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - Вівторок, 23/02/2010, 19:36
 
ir71Дата: Вівторок, 23/02/2010, 20:36 | Сообщение # 20
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
clap clap clap thumb thumb

 
ir71Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:14 | Сообщение # 21
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ось сьогодні знайшла в своєму блокноті гарний рецепт.може кому підійде.

КАРТОПЛЯНИЙ РУЛЕТ з печерицями

- Шампіньйони - 300г
- Картопля - 1.5кг
- Крохмаль - 200г
- Масло - 75г
- Жир - 75г
- Цибуля ріпчаста - 150г
- Сметана - 50г
- Сухарі (товчені) - 1 ст.л.
- Сметанний соус - 2 склянки
- Сіль, перець - за смаком.
Зварити очищену картоплю, розім'яти його, додати крохмалю, трохи молока, посолити і замісити. Печериці нарізати і разом з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею обсмажити на олії. Потім додати сіль, перець і сметану. Все перемішати.
Картопляне тісто розкачати товстим шаром, покласти грибний фарш, згорнути тісто в рулет і добре защипати краю. Рулет покласти на лист, змащений жиром, поверхню його обмазати збитим яйцем або сметаною, обсипати товченими сухарями. Полити маслом і випікати в духовці, поки не зарум'яниться. До рулету подати сметанний соус.


 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 04/03/2010, 18:22 | Сообщение # 22
Группа: Видалені





Гусарики або "ліниві пельмені"

Потрібно:
тісто як на пельмені(борошно, яйце, сіль, вода)
фарш 500гр. у мене мішаний
1 яйце
сіль, перець, можна додати свої якісь приправи
1 цибуля,2зубчики часнику
Замішуємо тісто, накриваємо і ставимо на 10хв. нехай постоїть.
Готуємо фарш: до фаршу тремо цибулю, часник, додаємо яйце і спеції. Добре відбиваємо.
Окремо тушимо цибулю порізану соломкою і моркву, коли підтушиться додати 1ст.л.томатного соусу, 3ст.л. сметани. Нехай закипить.
Розкатуємо тоненько тісто у пласт, намащуємо фаршем.

Скручуємо в рулет.

І нарізаємо на кусочки 3-4см.

Обсмажуємо з двох сторін на розігрітій олії.
У сотейник, бажано з товстим дном, викладаємо половину соусу, на соус викладаємо наші гусарики і поливаємо решту соусом. Доливаємо бульйон або звичайну воду у сотейник, так щоб вона була до половини наших гусариків. Накриваємо кришкою і на маленькому вогні, 20хв. тушимо. Готові посипаємо зеленню. Смачного!!!

Рецепт з сайту "поварьонок"
Прикрепления: 2682822.jpg (421.5 Kb) · 3634446.jpg (387.4 Kb) · 7307888.jpg (235.7 Kb) · 8117244.jpg (261.9 Kb) · 2967884.jpg (374.8 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - Четвер, 04/03/2010, 18:23
 
Яринка-1Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:41 | Сообщение # 23
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ой стільки тільки смачного.А гусарики ,аж слюнка тече, так хочеться
 
цукеро4каДата: Четвер, 04/03/2010, 18:41 | Сообщение # 24
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Клас.Дякуємо за майстер-клас! wink friends ok

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 04/03/2010, 18:44 | Сообщение # 25
Группа: Видалені





Дякую дівчата! Спробуйте я впевнена вам сподобається.
 
orestaДата: П`ятниця, 05/03/2010, 19:22 | Сообщение # 26
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Яка чудова страва!!!А то інколи пельмені надоїдають а ось це буде для моїх щось новеньким.Дякую Таня за пречудовий рецепт!!! wacko wink tongue tongue tongue

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:13 | Сообщение # 27
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (котяра)
Гусарики або "ліниві пельмені"

Які вони у тебе симпатично-апетитні!!! wink


 
ir71Дата: Субота, 06/03/2010, 12:14 | Сообщение # 28
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Сирники з яблуками

500 г сиру
2 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ч.л. цедри лимона
2 яйця
0.5 ст муки
2 ст.л. кукурудзяної муки + для обкачування
2 тертих великих яблука

Розтерти сир з цукром і цедрою. Додати яйця, сіль, муку і перемішати. Сформувати 10 маленьких колобків.В середину кожного покласти чайну ложечку тертих яблук. Обваляти їх в кукурудзяній муці.
Розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Викласти кульки , злегка притискуючи зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін.
Можна посипати цукровою пудрою і подавати з медом, варенням або із сметаною.



 
ir71Дата: Субота, 06/03/2010, 12:14 | Сообщение # 29
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Равлик з лаваша зі сиром

500г мякого сиру
3яйца
0.5ст цукру
0.5ст кефіру
жменю чорносливу або родзинок
2шт вірменського лаваша
2 ст л сметани або жирних вершків
1ст л коричневого цукру для посипання

Начинка: Сир змішати з двома яйцями, додати цукор, кефір, порізаний чорнослив і гарненько вимісити цю масу.
На середину одного листа лаваша покласти начинку, розрівняти по поверхні і загорнути рулетом.Тоже саме проробити з іншим лавашем.
Взяти форму, змастити олією, покласти першим колом рулет з одного лаваша, змастити яйцем боковини, покласти впритул рулет з іншим лавашем.
Зверху пиріг змазати сметаною і яйцом.Я посипала коричневим цукром.
Випікати 30 хвилин, до золотистого кольору.


 
ir71Дата: Субота, 06/03/2010, 12:15 | Сообщение # 30
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Запіканка зі сиру

500-600 свіжого сиру
2 яйця
3-4 ст. ложки цукру, крім того до білків 1-2 ложки
1 скл. сметани
1 польський пудинг сметанковий або ванільний
1 ст. ложка борошна
0,5 ч. ложки розпушувача
родзинки

Білки збити окремо з 1-2 ст. ложками цукру
Решта всі компоненти ретельно вимішати обережно додати білки та викласти сирну масу у форму застелену папером до випікання
Випікати при 170-175 град. 50-60 хвилин.


Рецепт з дрімфуду


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024