В гості до Ірини
 Рецепти пасхи - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 10 з 10«128910
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Рецепти пасхи (ділимося своїми рецептами святкової випічки)
Рецепти пасхи
ЛесяДата: П`ятниця, 13/04/2012, 19:54 | Сообщение # 136
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Ти наче на цілу роту напекла!!!Хоч одна з нас та таки спекла.а у мене не вистачає часу на пасочки,буде купована.а в селі буде домашня.

 
IraДата: Субота, 14/04/2012, 02:27 | Сообщение # 137
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, але пасочок понапікала ,а як класно поприкрашала surprised surprised супер!!!!! Певно приїду попробувати wink

 
kcюшkaДата: Неділя, 15/04/2012, 22:41 | Сообщение # 138
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Як я вже писала - сама пасок не печу але допомагаю мамі їх виробляти, бо тісто то росте тому швиденько треба їх розтачува та плести. На Фото лише дві пасочки але спекли ми всього 9, і ще пекли "бабку"


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 16/04/2012, 00:33 | Сообщение # 139
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Оксанко яка ж це краса!!!!!!!!!!!!!! я тільки любуюся такими пасочками!!!!!!!!!!!!!!!!

 
НатамусяДата: Субота, 21/04/2012, 15:35 | Сообщение # 140
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Ксюша, kcюшka, молодці,які смачні пасочки !!!
А я не встигла,передала свекруха,і я украсила - залила глазур'ю,посипала,ціпляточок начепила...Та й те було потіхою для діточок...


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 07/05/2013, 15:30 | Сообщение # 141
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
"Заварна паска з мигдалем"
борошно - 5склянок,·
молоко - 1,5склянки,·
родзинки - 0,5склянки,·
мигдаль - 0,25склянки,·
цукор - 1склянка,·
дріжджі - 50 г,·
вершкове масло - 100 г,·
яйця - 8 шт.,·         коньяк - 1 ст.ложка,·
мигдальна стружка - дляприкраси,·
рослинна олія - длязмащування форми
1 Молоко (1 склянку) доведіть до кипіння. Всипте 0,5 склянки борошна. Варіть1-2 хвилини, постійно помішуючи. Зніміть масу з вогню і трохи охолодіть.
2. У дріжджі насипте 1-2 ч. ложки цукру. Вилийте 0,5 склянки теплого молока,перемішайте і дайте підійти.
3.
   У молочно-борошняну суміш додайте дріжджі. Перемішайте і поставте тісто втепле місце, щоб воно піднялося.
4.   Яєчні білки акуратно відокремте від жовтків. Жовтки розітріть з цукром.Білки збийте в круту піну.
5.   Жовтки і білки з’єднайте з тістом, перемішайте і дайте тісту піднятисязнову
6.  Вилийте розтоплене масло і додайте решту борошна.
7.   Всипте родзинки, подрібнений мигдаль, коньяк і замісіть тісто
8. Викладіть тісто в змащену олією форму і дайте йому піднятися. Поверхнюзмастіть збитим яйцем.
9.   Випікайте при температурі 180-200 °С протягом 60-70 хвилин.
10. Приготуйте глазур. Білок збийте з цукровою пудрою.
11.Готову паску вийміть з форми, остудіть і прикрасьте мигдальною стружкою.


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Рецепти пасхи (ділимося своїми рецептами святкової випічки)
Сторінка 10 з 10«128910
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016