В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 26 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Закуски
ТанюшаДата: Четвер, 06/03/2014, 00:36 | Сообщение # 376
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
дівчата у вас цікаві рецепти закусок з тунцем якраз маю вдома банку буду на вихідні пробувати
 
КсюшаДата: Четвер, 27/03/2014, 18:57 | Сообщение # 377
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Курячий рулет
Я взяла шкірку з цілої курки акуратно зняла,крильця відрізала ,де були дирки закрила шкіркою з шиї,тоді положила 2 курячі філе і відбила молотком,шкірку і мяско посипала спеціями,тоді з 2 яєць вжарила омлет,і поклала поверх філе,тоді окремо пожарила печериці,одне філе перекрутила через мясорубку,змішала з грибами і помазала трошки на омлет ,а ще положила  моркву різану ,і трошки під омлет, для того щоб не розвалювалось,тоді закрутила у целофан перевязала ниткою,потім для впевненості ще завернула у марлю і варила 1годину,залишила у воді щоб остило,тоді проколола в кількох місцях і під прес.Все хай застигне.Вибачте що так своїми словами, але написала все як робила
Прикрепления: 5744072.jpg (67.4 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: П`ятниця, 28/03/2014, 00:10 | Сообщение # 378
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Ксюша, все зрозуміло.Дякую. записую. Дуже люблю все з грибами.
 
ХристікДата: Вівторок, 29/04/2014, 00:52 | Сообщение # 379
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
Господинькам привіт!
Хочу поділитись рецептом, який мені дуже подобається.

Корзинки з курячою печінкою та шампіньйонами


Потрібно:
печінка куряча -300 гр.
шампіньйони- 300 гр.
яйце варене - 2 шт.
1 цибулина середня
1 морква середня
корзинки-приблизно 20 шт.(я беру з пісочного тіста)
сіль
перець
за бажанням можна дати зелень
майонез
Приготування:
Печінку та моркву зварити до готовності. Цибулю та печериці нарізаємо дрібно та тушкуємо на сковорідці. Яйця та варену морку натерти на терку з великими вічками. Печінку варену потрібно перемолоти на мясорубці. Вимішати печінку,шампіньйони, яйця,моркву,посолити, поперчити та заправити майонезом.Викладаємо в корзинки.Смачного!
Прикрепления: 7962905.jpg (92.9 Kb)


Сообщение отредактировал Христік - П`ятниця, 02/05/2014, 22:30
 
ЛесяДата: П`ятниця, 02/05/2014, 18:01 | Сообщение # 380
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата Христік ()
Корзинки з курячою печінкою та шампіньйонами
Дякую за новий рецептик.При нагоді треба буде спробувати
Думаю має бути смачно


 
_uliana_88Дата: П`ятниця, 02/05/2014, 21:18 | Сообщение # 381
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Христік, дякую за рецептик da-38
 
ЛесяДата: Четвер, 03/07/2014, 22:31 | Сообщение # 382
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Несу новий ,смачний ,вже оцінениний багатьма рецепт паштету печінкового,який можна порізати .
Печінковий паштет.
300 грам печінки,можна любу,але якщо свиняча то відмочити у молоці  
300 грам фаршу 
300 грам крекеру цибулькового запарити 0.5 літри молока 
5 цибули  .2 втерти,3 втушити 
5 яєць. 
посолити,поперчити,вимішати ,викласти в пательню і на 1 годину в духовку.Пательню або застелити пергаментом,або я брала фольгові фомочки.але їх обовязково змастити олією. 
Смачного!!!


 
ir71Дата: П`ятниця, 04/07/2014, 14:43 | Сообщение # 383
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лесяpoceluy-267 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87

 
оксанкаДата: Субота, 05/07/2014, 13:45 | Сообщение # 384
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Леся, дочекаламся... sorom сууууууупер  смачно,  куштувала  особисто !!!!   дякую  за  рецепт!!! da-38

 
КсюшаДата: Субота, 05/07/2014, 14:53 | Сообщение # 385
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, дякую за рецепт і за смакоту,бо коли ти спала ми його на ничку з холодильника і смакували.Супер паштет podmigivaniya-118 obyatiya-87

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: П`ятниця, 09/01/2015, 13:47 | Сообщение # 386
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Вчора  сусідка  пригостила  ось  такою  закускою,мені  дуже  сподобалася,тому  ділюся  з  Вами

Брюсельська капуста з печерицями

Все  в  довільній  пропорції,  лиш  уточнила  сам  процес  приготування.
1.Воду  закип’ятити,посолити,додати чуть-чуть-чуть  лимонної кислоти  і  покласти туди почищуну  капусту.
2.Проварити  5-7 хв,щоб  вийшла  гіркота.
3.Викинути на друшлаг.
4.На пательні,на олії ,просмажити  печериці,  розрізані  на 3-4 частини,до  моменту коли  випарується вода. Тоді  додати 1-2 ст.л. оливкової  оліїі  просмажити  до  коричнюватого  кольору.
5.Просмажити на олії до прозорості, порізану невеличку цибулину(я  б  краще  замінила  і  зеленою)
6. Охолоджену капусту, охолоджені печериці і  цибулю з’єднати в мисці,додати продавлений часник. Посолити до смаку,якщо  захочете.

Після всіх  салатів святкових,закуска  пішла  на   ура.

Прикрепления: 4001063.jpg (16.7 Kb)


 
КсюшаДата: П`ятниця, 09/01/2015, 19:15 | Сообщение # 387
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, дякую,смачненька  на вигляд

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: П`ятниця, 09/01/2015, 23:12 | Сообщение # 388
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
оксанка, смачненько виглядає і рецепт цікавий,дякую!!!!!

 
jylia1988Дата: П`ятниця, 09/01/2015, 23:17 | Сообщение # 389
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
оксанка, дякую за рецептик, апетитно дуже виглядає, обовязково спробую. Люблю цю капусточку!
 
оксанкаДата: Субота, 10/01/2015, 10:33 | Сообщение # 390
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата jylia1988 ()
Люблю цю капусточку!
я  чесно кажучи  не дуже готую  з  нею  щось,через  гіркоту...але  взнала  що  гіркоту знімає  кип’яток biggrin то  зі  задоволенням  таку  закуску смакувала


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024