Закуски
| |
Танюша | Дата: Четвер, 06/03/2014, 00:36 | Сообщение # 376 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| дівчата у вас цікаві рецепти закусок з тунцем якраз маю вдома банку буду на вихідні пробувати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 27/03/2014, 18:57 | Сообщение # 377 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Курячий рулет Я взяла шкірку з цілої курки акуратно зняла,крильця відрізала ,де були дирки закрила шкіркою з шиї,тоді положила 2 курячі філе і відбила молотком,шкірку і мяско посипала спеціями,тоді з 2 яєць вжарила омлет,і поклала поверх філе,тоді окремо пожарила печериці,одне філе перекрутила через мясорубку,змішала з грибами і помазала трошки на омлет ,а ще положила моркву різану ,і трошки під омлет, для того щоб не розвалювалось,тоді закрутила у целофан перевязала ниткою,потім для впевненості ще завернула у марлю і варила 1годину,залишила у воді щоб остило,тоді проколола в кількох місцях і під прес.Все хай застигне.Вибачте що так своїми словами, але написала все як робила
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: П`ятниця, 28/03/2014, 00:10 | Сообщение # 378 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Ксюша, все зрозуміло.Дякую. записую. Дуже люблю все з грибами.
|
|
| |
Христік | Дата: Вівторок, 29/04/2014, 00:52 | Сообщение # 379 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
| Господинькам привіт! Хочу поділитись рецептом, який мені дуже подобається.
Корзинки з курячою печінкою та шампіньйонами
Потрібно: печінка куряча -300 гр. шампіньйони- 300 гр. яйце варене - 2 шт. 1 цибулина середня 1 морква середня корзинки-приблизно 20 шт.(я беру з пісочного тіста) сіль перець за бажанням можна дати зелень майонез Приготування: Печінку та моркву зварити до готовності. Цибулю та печериці нарізаємо дрібно та тушкуємо на сковорідці. Яйця та варену морку натерти на терку з великими вічками. Печінку варену потрібно перемолоти на мясорубці. Вимішати печінку,шампіньйони, яйця,моркву,посолити, поперчити та заправити майонезом.Викладаємо в корзинки.Смачного!
Сообщение отредактировал Христік - П`ятниця, 02/05/2014, 22:30 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 02/05/2014, 18:01 | Сообщение # 380 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата Христік ( ) Корзинки з курячою печінкою та шампіньйонами Дякую за новий рецептик.При нагоді треба буде спробувати Думаю має бути смачно
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: П`ятниця, 02/05/2014, 21:18 | Сообщение # 381 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Христік, дякую за рецептик
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 03/07/2014, 22:31 | Сообщение # 382 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Несу новий ,смачний ,вже оцінениний багатьма рецепт паштету печінкового,який можна порізати . Печінковий паштет. 300 грам печінки,можна любу,але якщо свиняча то відмочити у молоці 300 грам фаршу 300 грам крекеру цибулькового запарити 0.5 літри молока 5 цибули .2 втерти,3 втушити 5 яєць. посолити,поперчити,вимішати ,викласти в пательню і на 1 годину в духовку.Пательню або застелити пергаментом,або я брала фольгові фомочки.але їх обовязково змастити олією. Смачного!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 04/07/2014, 14:43 | Сообщение # 383 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Леся,
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 05/07/2014, 13:45 | Сообщение # 384 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Леся, дочекаламся... сууууууупер смачно, куштувала особисто !!!! дякую за рецепт!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 05/07/2014, 14:53 | Сообщение # 385 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, дякую за рецепт і за смакоту,бо коли ти спала ми його на ничку з холодильника і смакували.Супер паштет
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 09/01/2015, 13:47 | Сообщение # 386 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Вчора сусідка пригостила ось такою закускою,мені дуже сподобалася,тому ділюся з Вами
Брюсельська капуста з печерицями
Все в довільній пропорції, лиш уточнила сам процес приготування. 1.Воду закип’ятити,посолити,додати чуть-чуть-чуть лимонної кислоти і покласти туди почищуну капусту. 2.Проварити 5-7 хв,щоб вийшла гіркота. 3.Викинути на друшлаг. 4.На пательні,на олії ,просмажити печериці, розрізані на 3-4 частини,до моменту коли випарується вода. Тоді додати 1-2 ст.л. оливкової оліїі просмажити до коричнюватого кольору. 5.Просмажити на олії до прозорості, порізану невеличку цибулину(я б краще замінила і зеленою) 6. Охолоджену капусту, охолоджені печериці і цибулю з’єднати в мисці,додати продавлений часник. Посолити до смаку,якщо захочете.
Після всіх салатів святкових,закуска пішла на ура.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 09/01/2015, 19:15 | Сообщение # 387 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, дякую,смачненька на вигляд
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 09/01/2015, 23:12 | Сообщение # 388 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| оксанка, смачненько виглядає і рецепт цікавий,дякую!!!!!
|
|
| |
jylia1988 | Дата: П`ятниця, 09/01/2015, 23:17 | Сообщение # 389 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| оксанка, дякую за рецептик, апетитно дуже виглядає, обовязково спробую. Люблю цю капусточку!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 10/01/2015, 10:33 | Сообщение # 390 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата jylia1988 ( ) Люблю цю капусточку! я чесно кажучи не дуже готую з нею щось,через гіркоту...але взнала що гіркоту знімає кип’яток то зі задоволенням таку закуску смакувала
|
|
| |
|