Дівчата, нині впенше зробила суші. Вийшли смачні. Вже все змели. Купила пачку водорослів "Норі". Там було 10 листів готових.
Відварила склянку рису в 2-х склянках підсоленої води
Відварила і почистила шримпи (великі креветки).
Дві великі повбирані морквини потерла на буряковій тертці і спасерувала на маслі.
Порізала брусочками кислий огірок.
50 мл рисового оцту довела до кипіння з пів чайн. лож. цукру і 1/4 чайн лож. солі.
Полила цим рис і легко, але добре, вимішала.
На листку водорослів ( який виклала на малий рушничок) розстелила теплий рис, не доходячи вверху до краю. Виложила ложечкою моркву, креветки і огірок.
Скрутила в ковбаски, допомагаючи собі рушничком. Взагалі то, треба то робити на такій спеціальній бамбуковій серветці. Скручувала акуратно, бо той лист рветься, якщо не пильнувати.
Як трохи охололи, порізала поперек.
Для першого разу вийшло досиь непогано. Але на другий раз зроблю з червоною рибою, авокадом і свіжим огірком. А також люблю їх ще зі салатом зі зелених морських водорослів, з оселедцем.