В гості до Ірини
 Заморожування--сучасний спосіб зберігання продуктів. - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 3«123
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Заморожування--сучасний спосіб зберігання продуктів. (Способи заморожування ягід, фруктів, овочів.....м'яса.)
Заморожування--сучасний спосіб зберігання продуктів.
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/04/2011, 15:09 | Сообщение # 31
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ой Лесуню, дякую, та от стараюсь і для своїх, а тепер для новий Колєжанок...то треба ще більше...



Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 11/04/2011, 15:13
 
AntaliaДата: Неділя, 04/09/2011, 20:41 | Сообщение # 32
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дівчата, а хто заморожував баклажани? wink
 
IraДата: Понеділок, 05/09/2011, 00:00 | Сообщение # 33
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Antalia, Аню я подумала про те саме.
Минулого року морозила кабачки просто різала кубиками для рагу і колечками щоб обжарити. Але розкладала все водин шар получилося нормально. А баклажани думаю цього року морозити. Спочатку певно посиплю трохи сіллю нехай вийде гірч, а тоді висушу і заморожу.
Може хто знає інший спосіб wink wink wink


 
PocяДата: Понеділок, 05/09/2011, 00:19 | Сообщение # 34
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ira, я баклажани все так заморожую як Ти кабачки і дуже добре. Не посипаю сіллю-вони вимерзлі не гірчать.

 
AntaliaДата: Понеділок, 05/09/2011, 00:26 | Сообщение # 35
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дякую, дівчата. Хочу на той салат заморозити. smile
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 21:09 | Сообщение # 36
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А я баклажани ,огірки і помідори ,перець посушила в сушці,і теж прикольно .Я морозила в прошлому році,але у мене баклажани не дуже ходовий продукт,так тепер засушила,бачила як Юля Висоцька з сушеними баклажаними щось готувала,то вирішила спробувати.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Вівторок, 29/05/2012, 13:10 | Сообщение # 37
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
У мене вже розпочався сезон заморозки.Сьогодні поставила на заморозку кріп
. і ще зараз почищу і поріжу зелену цибульку .А ще цього року напевно багато чого заморожу.бо привезли нам ще один холодильник(NO FROST) Тож буду мати відразу для тортиків.


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 29/05/2012, 13:23 | Сообщение # 38
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
У мене вже розпочався сезон заморозки

в мене він теж почався...заморозили вже щавель, та трохи румбамбару.
Quote (Леся)
холодильник(NO FROST) Тож буду мати відразу для тортиків.

вітаю з новим придбанням!


 
TalochkaДата: Вівторок, 29/05/2012, 16:50 | Сообщение # 39
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
в мене він теж почався...заморозили вже щавель, та трохи румбамбару.

Я теж румбамбар морожу. Ріжу брусочками - він дуже добре переносить заморозку. smile


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Вівторок, 05/06/2012, 16:39 | Сообщение # 40
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, відповідаю про заморозку ягід,я морожу чорницю,ожину,сунички,клубніку,Беру звичайний папір .картон пергамент,чи клейонку,розкладаю ягоди тонким шаром,потім знову папір,а так наставляю поки всі ягоди не розложу,коли заморозяться,то дрібні засипаю собі в пластикові пів літрові бутилки,мені так зручно потім собі насипала скільки треба,ніякого секрету,просто мені так подобається

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
наталяДата: Субота, 10/11/2012, 03:10 | Сообщение # 41
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
Я також морожу так як ви.але клубніку я цілу заморожую,але між рядами цукрую .зимою вона супер
 
natali0310Дата: Середа, 17/07/2013, 15:52 | Сообщение # 42
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
Я морожу відварену та порізану спаржеву квасолю, бланшеровані кільця баклажанів, всяку зелень, ягоди ( перетерту з цукром малину, полуницю, чорницю, цілу та без кісточок вишню), все це зберігається в скляних банках чи спеціальних контейнерах, в пляшках з під води я не морожу бо десь чула що це дуже шкідливо (ця пластмаса при низьких температурах  виділяє шкідливи речовини). Ноу хау цього сезону тара з під морозива.
Прикрепления: 3511473.jpg(41Kb)
 
ЛесяДата: Середа, 17/07/2013, 22:07 | Сообщение # 43
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
а я не морожу у ємкостях,маю такі пакети що застібки мають,у них все і морожу,бо ті всілякі контейнери ,баночки.скляночки зайцмають багато місця

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Заморожування--сучасний спосіб зберігання продуктів. (Способи заморожування ягід, фруктів, овочів.....м'яса.)
Сторінка 3 з 3«123
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016