В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Кулінарія крок за кроком.
оксанкаДата: Середа, 01/06/2011, 00:20 | Сообщение # 16
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Фарширована цвітна капуста
1.Беремо середню головку цвітної капусти, миємо, оббираємо листочки і опускаємо в підсолену киплячу воду. Варимо не більше 3 хв.
Відставляємо до повного охолодження.

2. Готуємо м’ясний фарш, як на котлети ( фарш,в мене мішаний, яйце, сіль, перець, зелень)

3.Начиняємо капусту як найщільніше фаршем, легенько відкриваючи суцвіття.

ось що повинно вийти

4.Збиваємо віничком яйце, і змазуємо зверху капусту, кладаємо на фольгу, тоді на бритванку і печемо в духовці при180 гр. 45 хвКапусту печемо відкриту, фольгою не прикриваємо!!!!!!!
Прикрепления: 7401587.jpg (34.7 Kb) · 3594359.jpg (42.9 Kb) · 0186037.jpg (21.8 Kb) · 5579948.jpg (38.0 Kb) · 0207173.jpg (44.8 Kb)


 
оксанкаДата: Середа, 01/06/2011, 00:24 | Сообщение # 17
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
І ось капуста наша готова, дуже цікаве зображення в розрізі . Страва смачнюча, особлива для тих хто всякі новинки полюбляє.
СМАЧНОГО ВАМ!!!

Рецепт взято з книги "Українська кухня"
Прикрепления: 4874306.jpg (37.4 Kb)


 
PavlukДата: Середа, 01/06/2011, 00:25 | Сообщение # 18
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
оксанка, я навіть не чула, щоб фарширували цвітну капусту wacko %) wacko Супер, треба і собі так спробувати smile :) smile Дякую за рецепт і МК!!!



Сообщение отредактировал Pavluk - Середа, 01/06/2011, 00:25
 
оксанкаДата: Середа, 01/06/2011, 00:26 | Сообщение # 19
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, На здоров’ячко!!! happy happy happy happy wink wink wink

 
LILEJAДата: Середа, 01/06/2011, 01:06 | Сообщение # 20
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
оксанка, рецепт просто сууупер!
Прикрепления: 6578142.jpg (11.0 Kb)


 
SonechkoДата: Середа, 01/06/2011, 01:59 | Сообщение # 21
Sonechko
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
На вихідні обовязково попробує, яка смакота!!! happy happy happy

Я ОКСАНА!
 
НаталонькаДата: Середа, 01/06/2011, 09:56 | Сообщение # 22
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
оксанка, дуже хотіла спробувати приготувати таку страву, але щось не дуже розуміла, як ту капусту начинити фаршем. Дивлячись на фото зрозуміла, що це не так страшно як я собі уявляла. Дякую за покрокову і зрозумілу інструкцію. Тепер обовязково приготую, таку смакоту.
 
zooДата: Середа, 01/06/2011, 10:36 | Сообщение # 23
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
оксанка, Дякую за смачнючий рецепт! smile

Мене звати Тетяна
 
ir71Дата: Середа, 01/06/2011, 10:40 | Сообщение # 24
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксанко ти молодець,що зробила покрокові фото.Я знаю точно що у мене такий рецепт був,але тепер переглянула і згадала що він так і лишився на дрімфуді,я його не перенесла з того сайту.Та його адмін видалила,як і мою темку.А маю ще схожий ОСЬ ТУТ.
Дівчата я вам теж раджу таке собі зробити.Рецепт просто СУПЕР!!!!І заслуговує бути фаворитом.Оксанко,дякую за чудовий рецепт!!!!!


 
канаркаДата: Середа, 01/06/2011, 10:42 | Сообщение # 25
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
оксанка, Так гарно виглядає Ваша капусточка.
 
Зоряна9810Дата: Середа, 01/06/2011, 10:44 | Сообщение # 26
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
оксанка, капусточка суперова..і знаю що смачна бо вже таку їла, але сама не робила, но рецептик теж маю в закромах...треба тепер попробувати happy happy

 
УлянкаДата: Середа, 01/06/2011, 11:22 | Сообщение # 27
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
оксанка, дуже смачно виглядає, дякую!

s
 
ЛесяДата: Середа, 01/06/2011, 12:51 | Сообщение # 28
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оксаночко!!!Перший раз чула про таке.Дякую за МК.Обовязково попробую.Виглядає дуже апетитно.І знаю точно що мої таке не їли.Буду їх дивувати.

 
PocяДата: Середа, 01/06/2011, 12:58 | Сообщение # 29
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (оксанка)
І ось капуста наша готова


Оксанка! Ай да господинька, молодець! Після такого майстер-класу я і собі попробую зробити. Дуже дякую!


 
PocяДата: Середа, 01/06/2011, 13:17 | Сообщение # 30
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
в мене получився бысквыт


Зоряночка, Взагалі то з тими мисочками треба попацькатися і набити руку. Я колись з нього робила конуси і начиняла збитими вершками.Але мені не сподобалася з тим возитися. Часто роблю з того тіста у вафельниці.
Вчора попробувала і вафельницею мені більше підходить.

Тісто намазати тоненько і в духовку ( але три-то забагато, встигала дати раду тільки з двома бо скоро сохне)


Знімала з бритванки лопаткою на склянку і скоренько робила рюшки


А це у вафельниці ( дуже гарно і легко печуться)
Прикрепления: 5499410.jpg (29.3 Kb) · 5087321.jpg (29.5 Kb) · 8284807.jpg (38.8 Kb) · 8732287.jpg (39.3 Kb) · 8219158.jpg (37.9 Kb)


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024