В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Кулінарія крок за кроком.
КсюшаДата: П`ятниця, 17/10/2014, 22:54 | Сообщение # 106
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
продовження





На олії яка залишилась від жарки обсмажити часник,додати багато горіхів,кетчуп або помідор,я давала аджику,сметану і можна чуть води хай закипить дати туди пальчики хай перекипить і блюдо готове,дуже смачно,це болгарське блюдо,там горіхи дають класний смак.

і ось пригощайтесь
Прикрепления: 2814031.jpg (88.3 Kb) · 6784241.jpg (90.4 Kb) · 7701530.jpg (64.0 Kb) · 0336075.jpg (62.9 Kb) · 0269891.jpg (51.5 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 17/10/2014, 22:57
 
ir71Дата: П`ятниця, 17/10/2014, 23:07 | Сообщение # 107
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


Дякую,Ксюшо за смачнюший рецепт.Саме те що треба до гарніру. da-38


 
ЛесяДата: Понеділок, 20/10/2014, 08:31 | Сообщение # 108
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ого,стільки я пропустила,нових рецептів повно ,лиш готувати,але нема коли і для нас двої дівчаток якось не дуже хочеться.та всеодно колись буде нагода і приготую.Дякую за рецептики!!!

 
лізаДата: Четвер, 23/10/2014, 11:23 | Сообщение # 109
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Ксюша, дуже смачно і оригінально  виглядає твоя страва, але стільки роботи із нею. dumy-12 Хоча треба буде до найближчого свята себе побалувати твоїми пальчиками s3153
 
КсюшаДата: Четвер, 23/10/2014, 12:00 | Сообщение # 110
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ліза, ну то свого роду наші крученики хіба, що це болгарська страва

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Четвер, 23/10/2014, 14:04 | Сообщение # 111
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, нути  молодець!!!!   Стільки  мк  поставила...ой  давненько  я  тут  не  була sorom Дякую poceluy-267

 
IraДата: П`ятниця, 31/10/2014, 16:57 | Сообщение # 112
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, ти справжня бджілка-трудівниця.....дяку за цікаву смакоту!!!! poceluy-267

 
jylia1988Дата: Понеділок, 01/12/2014, 00:27 | Сообщение # 113
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline




Горіховий кекс
200 г.масла, 200 г.цукру, 250 г. муки, 200 г.горіхів, 4 яйця, 2 ст.л.ванільного цукру, 2 ст.л. коньяку, 1 ч.л. кориці, на кінчику ножа імбиру і кардамону, 2 ст.л. розпушувача.
Приготування: Горіхи подрібнити в блендері. Масло збити з цукром і ванільним цукром, по одному додати яйця, домішати горіхи, прянощі, коньяк, всипати поступово муку  перемішану з розпушувачем. Переляти тісто в форму, пекти при 180 С, 1 год.


Сообщение отредактировал jylia1988 - Понеділок, 01/12/2014, 00:30
 
КсюшаДата: Понеділок, 01/12/2014, 23:57 | Сообщение # 114
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
jylia1988, дякую за рецепт кекса,виглядає смачно da-38

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
jylia1988Дата: Середа, 03/12/2014, 00:51 | Сообщение # 115
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
Дівчата ділюся з вами рецептом дуже смачного сирника, пробуйте не пошкодуєте!

Сирник «Сльози ангела»
Тісто: 200 г. муки + 100 г. маргарини перетерти; 1 яйце +150 г. цукру збити, 1 ст.л.порошку до печива, 2 ст.л. сметани. Тісто має бути м’яке, прилипати до рук, викласти тісто на бляшку, викладену пергаментним папером змащений маслом. Посипати сухарями (я використовую грінки ТМ Герчак, мелю блендером). Викласти порізані тонкими скибками персики.
Сирна маса: 1,200 сиру перемолоти. 6 жовтків і 6 цілих яєць+200 цукру і 2 п.ванільного цукру збити міксером. Змішати сир з яйцями, додати 200 г.розтопленого масла, продовжувати збивати. 3 п.ванільного пудингу  розвести в 1,5 ст.теплого молока і влити досиру. Цедру 3-х
лимонів, 4 ст.л.лимонного соку додати до сирної маси і чуть амоняку погасити лимонним соком. Сирну масу вилити на тісто пекти 1 год. При 200С. 6 білків збити+ 6 ст.л. цукру вилити на спечений сирник і щена кілька хв. в духовку.

І…очікуємо появи краплинок-сльозів! Смачного!
         



Сообщение отредактировал jylia1988 - Середа, 03/12/2014, 00:55
 
КсюшаДата: Четвер, 04/12/2014, 15:20 | Сообщение # 116
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
jylia1988, дуже апетитно виглядає,а я пекла у мене щось не було скільки роси

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
jylia1988Дата: П`ятниця, 05/12/2014, 16:26 | Сообщение # 117
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
Ксюша, Значить в духовці перетримала трошки, а пекла по мому рецепту? просто цікаво...)
 
ir71Дата: П`ятниця, 05/12/2014, 17:17 | Сообщение # 118
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


 
КсюшаДата: П`ятниця, 05/12/2014, 18:59 | Сообщение # 119
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
jylia1988, ні я пекла його по рецепту з форуму.,

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
jylia1988Дата: Субота, 06/12/2014, 00:31 | Сообщение # 120
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
ааааа зрозуміла, я не знала що такий є, так як не бачу рецептів(
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024