В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Кулінарія крок за кроком.
лізаДата: Субота, 06/12/2014, 12:22 | Сообщение # 121
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
jylia1988, ммммммммм, дуже смачно виглядає, аж просяться ті кусочки мені зараз до кави podmigivaniya-118 Але перший раз чую, щоб в сирну масу добавляли амоняк zdivuvannja Я десь читала, що до такого типу мас взагалі не дають ніяких розпушувачів. Гм, і як амоняк впливає на сир? А запаху потім такого специфічного немає? Дуже цікава варіація сирника.  da-38
 
jylia1988Дата: Субота, 06/12/2014, 20:34 | Сообщение # 122
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
ліза, Рада що подобається) Я його даю дуже трошечки, на кінчик чайної ложечки, він мягенький і в якійсь мірі пухкенький, і зовсім не відчувається, одним словом - добрий!) Пробуй, головне щоб сир був хорошої якості!)
 
КсюшаДата: Середа, 28/01/2015, 20:54 | Сообщение # 123
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ось рішила поділитись рецептом ковбасок з курячого фаршу.
500грам фаршу курячого
200грам молока.
Все гарно перемішати і поставити на 40хв в холодильник.Тоді дати сіль перець,червону паприку спеції для курки гриль.Все за смаком перемішати гарно , я набирала столовою ложкою

Беремо харчову плівку  ріжемо на полоски і ложимо 1ст ложку фаршу і формуємо тонку ковбаску.



тоді всі решту ковбаски закрутити  і кинути в кип"яток і варити 10хв.


Тоді на сковорідку дати  олію і обжарити наші ковбаски ,я відрізала ті кульки  з однієї сторони і зразу на сковородку видавлювала ковбаску.

І обжарити до червоного кольору

У мене ковбасок вийшло 10шт ,у рецепті писало 14,але я поки вкумекала що і як,то всі вони різного розміру,бо спочатку тиснула через шприц,потім через кульок ,але саме краще столову ложку на одну ковбаску
Смачно досить і головне що швидко ,не довго з тим бавилась
Прикрепления: 9744760.jpg (69.0 Kb) · 9749591.jpg (48.0 Kb) · 8150707.jpg (49.6 Kb) · 7202236.jpg (54.7 Kb) · 8826660.jpg (87.6 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 28/01/2015, 20:57
 
юсяДата: Середа, 28/01/2015, 21:27 | Сообщение # 124
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Ксюша, оце смакота ... так смакота......Дякую за рецепт і фото))))
Взагалі класна темка..........стільки смаколиків


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
ira7912Дата: Четвер, 29/01/2015, 10:08 | Сообщение # 125
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
Ксюша, Класно!!! Виглядає дуже апетитно, треба і собі колись спробувати, дякую за рецепт!!!!
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 29/01/2015, 15:44 | Сообщение # 126
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
такий простий рецепт. і так смачно виглядають ті ковбаски!!!!!!!!!! Дякую наша господинько за такий МК!!!!

 
КсюшаДата: Четвер, 29/01/2015, 20:22 | Сообщение # 127
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчаточка робіть на  здоров"я.У мене приготування зайняло 30хв,не включаючи що 40хв стояло в холодильнику,10хв крутила,10хв варила і 10хв обжарювала.Цей рецепт на Однокласниках надибала.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
лізаДата: Четвер, 29/01/2015, 20:36 | Сообщение # 128
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Ксюша, гарний рецептик, і простий і не дорогий. Побільше б таких:))) з тушеною капустою певне буде дуже смачно. спасибі!
 
оксанкаДата: Субота, 31/01/2015, 17:57 | Сообщение # 129
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, дякую  за  чудовий  мк!!! da-38

 
юсяДата: Неділя, 01/02/2015, 19:00 | Сообщение # 130
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Рецепт Булочок

Тісто:

Сухі дріжджі (якщо начинки багато ,  то весь маленький пакетик
саф-момент , Якщо ні - пів). Борошно 500 г
Сіль- чайна ложка
Цукор - Столова ложка
Олія оливкова або сонячна -1,5 столової ложки
Вода 290 г (або молоко)
Начинка: Я додаю все ,що знайду у холодильнику : кобвасу з сиром , чи гриби з сиром, чи просто сир з цибулею).
Сьогодні була лише ковбаса.....

Замісила тісто, воно повинно відпочити і підійти хвилин 40, але коли в мене часу обмаль я вдаюсь до маленьких хитрощів.
Кладу у мікрохвильовку на розморозку - хв. 10 -12......і о-ва-ля...підійшло тісто .....пухке  ....готове для наступних дій....

тепер добаю начинку і замішую...
розділяю на шматочки і формую маленькі колобочки.....

****(Формуючи колобочки, стараюсь ,щоб більша частина начинки була в середині)
Прикрепления: 3681249.jpg (42.4 Kb) · 0502047.jpg (55.3 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Неділя, 01/02/2015, 19:02
 
юсяДата: Неділя, 01/02/2015, 19:01 | Сообщение # 131
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Останні маніпуляції........і все готово..........

.

Прикрепления: 2303775.jpg (65.1 Kb) · 0404113.jpg (34.5 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Неділя, 01/02/2015, 19:05
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 02/02/2015, 00:11 | Сообщение # 132
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата юся ()
Останні маніпуляції........і все готово......
реально просто. Дякую!


 
ira7912Дата: Понеділок, 02/02/2015, 10:58 | Сообщение # 133
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
юся, дякую за гарний рецептик,треба буде спробувати podmigivaniya-118
 
КсюшаДата: Понеділок, 02/02/2015, 17:05 | Сообщение # 134
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
юся,дякую за рецепт,виглядає,ну дуже апетитно.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
юсяДата: Вівторок, 03/02/2015, 11:37 | Сообщение # 135
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Дякую , дівчата))

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Кулінарія крок за кроком. (Приготування страв крок за кроком.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024