Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 103 - Кулінарний форум
В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 103 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 103 з 197«12101102103104105196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ЛесяДата: Четвер, 06/10/2011, 13:07 | Сообщение # 1531
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Привіт Ксюша!!! Зоряна тобі вже написала що ти у нас знайде усі відповіді на свої запитання.А я ще додам.Ти просто дужееееееееее уважно читай кожен розділ .Почни з відси тиць.У нас тут дуже цікаво,а для активних користувачів відкривається безліч можливостей.

Лялька на перший раз непогана.А ти не пробувала мастику розтачувати не на пудрі а на крохмалі? Він добре знімається пензликом


 
ромашкаДата: Четвер, 06/10/2011, 13:30 | Сообщение # 1532
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Маряна, Торти вси гарни!!! На будь-який смак applause applause applause
 
КсюшаДата: Четвер, 06/10/2011, 14:56 | Сообщение # 1533
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дякую Леся за відповідь,просто я взагалі ніколи не пробувала яка ця мастіка є на смак і дотик.Коли поставила торт в холодильник воно ніби засохло,а потім коли витягнула то стало таке мягке на дотик,але не текло нічого і різалось номально.Просто робила по рецепту тут знайшла з зефірних цукорків ,але видно з пудрою щось не вгадала,та й лимонної кислоти чи соку лимона не давала, а тільки воду може із за цього,а може тому що брак досвіду.Але думаю тут я зможу навчитись всього. flower flower flower flower flower

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Четвер, 06/10/2011, 15:00 | Сообщение # 1534
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ДЯКУЮ ЗОРЯНА за відповідь,я може ще не зовсім орієнтуюсь,що до чого, але буду старатись розібратися.Якщо не так то прошу мене bash

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PocяДата: Четвер, 06/10/2011, 16:14 | Сообщение # 1535
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
Робила для донечки на день ангела


Ну просто ангельська лялічка!!! Дуже мило! Молодець! applause applause applause


 
PavlukДата: Четвер, 06/10/2011, 17:58 | Сообщение # 1536
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ксюша, я також вітаю тебе в нашому дружному колективі. Як на перший раз то дуже навіть добре вийшло.
Зоряна та Леся вже все підказали, а що не сказано - прочитаєш в темі. А як щось буде не зрозуміло ми підкажем і поможемо!!!

Маряна, твої роботи пречудові!!! Я аж розгубилася від такої кількості краси


 
ЛесяДата: Четвер, 06/10/2011, 18:05 | Сообщение # 1537
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, У мене мастика теж з першого разу пішла у смітник.Але я дуже наполеглева,і добилася того що зараз вмію.

 
masikДата: Четвер, 06/10/2011, 19:09 | Сообщение # 1538
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
мамця, дитячі тортики такі класненькі.
ромашка, твій тортик чудовий аж на море захотілось.
LILEJA, таке миле ангелятко для маленького ангелятка.
Маряна, ну а ти коли стільки кльових тортів понавипікала.СУПЕР!!!!!!
 
masikДата: Четвер, 06/10/2011, 21:10 | Сообщение # 1539
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дівчата підскажіть будь-ласка як правильно фарбувати золотим і срібним або будь яким іншим кандуріном , щоб вийшов насичений колір.
 
LILEJAДата: Четвер, 06/10/2011, 21:29 | Сообщение # 1540
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Pavluk, vovk, ромашка, Леся, ir71, Маряна, Pocя, masik, щиро дякую за відгуки!


Маряна, скільки нових і дуже гарних тортиків! surprised applause
Прикрепления: 3992587.jpg(9Kb)


 
LILEJAДата: Четвер, 06/10/2011, 21:32 | Сообщение # 1541
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ксюша, головне, що є бажання вчитися. Початок вже є. Тепер з допомогою наших майстринь швидко навчишся робити шедеври. smile

 
оксанкаДата: Четвер, 06/10/2011, 22:54 | Сообщение # 1542
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
думаю тут я зможу навчитись всього

Правильно думаєш, наші дівчатонька кого хоч, і чого хоч навчать wink ти тільки побільше запитуй happy happy happy тут ще нікому ні в чому не відмовляли smile smile smile smile smile smile


 
оксанкаДата: Четвер, 06/10/2011, 22:58 | Сообщение # 1543
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
LILEJA, Ляля супер!!! така гарненька, рівненька!!!
Марянко, я в захваті від такої кількості красивих тортиків, ти що спеціально хотіла нас "вбити наповал" happy happy happy happy happy


 
IraДата: Четвер, 06/10/2011, 23:16 | Сообщение # 1544
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
LILEJA, Лілю, така ніжна мила ляля що просто слів бракує описати її красу dry dry dry

 
IraДата: Четвер, 06/10/2011, 23:18 | Сообщение # 1545
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Маряна, ти просто чудо стільки краси відразу wacko wacko surprised surprised очірозбіглися незнаю на котрий дивитися. Молодець!!!!

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 103 з 197«12101102103104105196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2017