В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 104 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 104 з 197«12102103104105106196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
IraДата: Четвер, 06/10/2011, 23:21 | Сообщение # 1546
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, для першої ляля зовсім не погана, але все приходить з досвідом трохи попрактикуєшся і все буде виходити, а чого не знаєш ми підкажем biggrin biggrin

 
МарянаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 10:06 | Сообщение # 1547
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Ксюша, як на першу ляльку досить не погано. Я взагалі свою першу барбі тут на форумі не показала - дууууже вже вона була зле зроблена, хоч була не першою роботою з мастикою.

 
мамцяДата: П`ятниця, 07/10/2011, 10:43 | Сообщение # 1548
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
Маряна, ну і красоти ту ти понавиставляла!Оди кращий другого, всі дуже сподобались мені!Ти велика молодчинка!

Оксана Я.
 
ir71Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 11:20 | Сообщение # 1549
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (masik)
підскажіть будь-ласка як правильно фарбувати золотим і срібним або будь яким іншим кандуріном , щоб вийшов насичений колір.

Маряно,після того як нанесла сухою кісточкою кандурин ,пройдися кілька секунд(!) парою по виробі.Будеш мати наситчено блискучий колір.


 
masikДата: П`ятниця, 07/10/2011, 16:05 | Сообщение # 1550
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Іруся дуже дякую за відповідь.
 
ромашкаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:02 | Сообщение # 1551
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Моя куколка
 
мамцяДата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:25 | Сообщение # 1552
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
Світланко, твоя ляля просто красотка!!!А білі рюшки класно дивляться!А яким інструментом ти робила ті малі квіточки?

Оксана Я.
 
НаталонькаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:28 | Сообщение # 1553
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
ромашка, яка красуня, дуже вишуканий фасон сукні.
 
ir71Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 21:31 | Сообщение # 1554
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Світлано, surprised surprised surprised surprised surprised цікавенький фасончик!!!!Ти молодчинка,все краще і краще робиш торти!

 
PocяДата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:47 | Сообщение # 1555
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
ромашка, лялічка-перфект,нема слів surprised surprised surprised Красуня, така акуратненька!!! good good good

 
LILEJAДата: П`ятниця, 07/10/2011, 22:57 | Сообщение # 1556
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ромашка, дуже ніжне і модне плаття в лялі. good

 
ромашкаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:07 | Сообщение # 1557
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
мамця, Наталонька, ir71, Pocя, LILEJA, Дякую дивчата за тепли видгуки!
Quote (мамця)
А яким інструментом ти робила ті малі квіточки?

э специальни вирубки з малими квитами
 
оксанкаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 23:12 | Сообщение # 1558
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Моя куколка

Просто вишукана твоя ляля, супер!!!! applause applause applause


 
Зоряна9810Дата: Субота, 08/10/2011, 00:13 | Сообщение # 1559
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ромашка, ну просто лялечка красуня! Клас!!!!

 
УлянкаДата: Субота, 08/10/2011, 01:13 | Сообщение # 1560
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ромашка, яка краса surprised surprised surprised

s
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 104 з 197«12102103104105106196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016