В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 111 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
УлянкаДата: Середа, 12/10/2011, 23:41 | Сообщение # 1651
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ir71, masik[b]Poetka[/b], Ira, Таньчик, Леся, оксанка, Pocя,ромашка, Зорянка щиро дякую за хороші відгуки flower :flower: flower :flower: flower

s

Сообщение отредактировал Улянка - Середа, 12/10/2011, 23:55
 
маруся-яДата: Четвер, 13/10/2011, 02:04 | Сообщение # 1652
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Привіт дівчата!!!!!!!!!! Скільки нових тортів багато. а які всі цікаві... Супер applause :applause: applause Всіх навіть не прокоментуеш, стільки багато і всі дуже гарні.......
Я навіть коли не маю часу . то загляну одним оком - красаааааааа, одним словом.!
Ось і я, під впливом прекрасного, стараюсь не відставати.......... Принесла і свої тортики показати.......


Це мій перший торт на весілля.


А це Боб нашвидкоруч, для синочка......... Я після весільного торта вже нічого не хотіла, dry але він мене "убалтав" happy

Вже потім помітила. що щоки не причіпила happy happy happy
Прикрепления: 4933952.jpeg (65.7 Kb) · 5212413.jpeg (41.9 Kb) · 4322115.jpeg (42.0 Kb) · 7337096.jpeg (29.8 Kb) · 5974153.jpeg (44.0 Kb)


Сообщение отредактировал маруся-я - Четвер, 13/10/2011, 02:07
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 13/10/2011, 10:05 | Сообщение # 1653
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
маруся-я,дуже гарні торти, боб весельчак малий, троянда ніби щойно з куща зірвана, а жар-птиця...це .....чудо жар птиця!!!! А про весільний просто нема мови, він шикарний!!!!!

 
ТаньчикДата: Четвер, 13/10/2011, 10:41 | Сообщение # 1654
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
маруся-я, торти просто диво!!!!!! Я захоплена ти(можна на ти?) справжня майстриня!!!Молодець!!! Мені цікаво а як ти робиш торт-троянду?

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: Четвер, 13/10/2011, 11:06 | Сообщение # 1655
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
Мені цікаво а як ти робиш торт-троянду?

У нас є майстер клас,але у тебе не достатньо повідомлень та активності на сайті.Працюй і все побачиш.


 
PavlukДата: Четвер, 13/10/2011, 11:11 | Сообщение # 1656
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата день не була на форумі а тут стільки краси!!! Ще і новачки появилися cranky
Таньчик, молодець, тут і навчишся і нових друзів знайдеш. Тільки треба хотіти спілкуватися. Не бійся задавати питання ми поділимося всім що самі знаємо.


 
ТаньчикДата: Четвер, 13/10/2011, 13:04 | Сообщение # 1657
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
дівчата підкажіть, будь ласка, коли ліпила мастику вона дуже чіплялася до рук, я добавляла цукрову пудру і вона перестала чіплятися, але після витягнення з холодильника все повторилося sad можливо я дала замало цукрової пудри?

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
PavlukДата: Четвер, 13/10/2011, 13:13 | Сообщение # 1658
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Таньчик, можливо ти її замало вимісила, а коли додати забагато пудри - мастика буде кришитися. Попробуй відщипни маленький шматок і добре поміси. Додавай по трошечки пудру, будеш бачити коли досить. Мастика не повинна чіплятися до рук. А коли розкачую, я підсипаю крохмалом, потім його змітаю пензликом.

 
Оленка14Дата: Четвер, 13/10/2011, 13:15 | Сообщение # 1659
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Маруся я скільки тортів!!!! І всі такі гарні! Молодчина! wacko wacko wacko applause applause applause
 
LILEJAДата: Четвер, 13/10/2011, 14:12 | Сообщение # 1660
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
маруся-я, оце вже й краса!!!!!!! Я в захваті! Я так розумію, шия і голова в пташки з мармишкової мастики? Як довго її треба сушити, щоб вона так гарно трималася?

 
ЛесяДата: Четвер, 13/10/2011, 14:18 | Сообщение # 1661
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Марянко!!!Твої торти безподобні.Один кращий за другаий.Чудовий перший весільний!!!

 
ЛесяДата: Четвер, 13/10/2011, 14:21 | Сообщение # 1662
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я сьогодні за рулем нової машини.мав бути джип,а вийшло.................сама не знаю що.Дивіться і кажіть що не так???


 
PavlukДата: Четвер, 13/10/2011, 14:25 | Сообщение # 1663
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, гарний джип, новомодній!!!

 
ЛесяДата: Четвер, 13/10/2011, 14:41 | Сообщение # 1664
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Леся, гарний джип, новомодній!!!

Оце точно,моя видумана модель


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 13/10/2011, 15:02 | Сообщение # 1665
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, класна машина!!!!

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024