В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 113 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PocяДата: Четвер, 13/10/2011, 18:36 | Сообщение # 1681
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Леся)
.А то я щось теж у машинах на профі,


Лесю. не прибіднюйся! За які тортики берешся - всі виходять дуже гарні і машинка особливо гарна!!!
applause applause applause

маруся-я, Ти рідко заходиш але мітко! Тортики суперові!!! good good good


 
PoetkaДата: Четвер, 13/10/2011, 19:32 | Сообщение # 1682
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
В наших інтернет магазинах того є повно

Я власне купила екскудер оцей:

My WebPage
Як ним працювати? Запихаю валик мастики,а шоб витиснути то треба мати звірячу силу,купила за 200 грн.(переплатила суттєво cry
Може я не так шось роблю,може його треба розігрівати?????Одним словом лежить він в мене без діла,катаю все вручну.....шкода грошей.


Я ОЛЯ!
 
маруся-яДата: Четвер, 13/10/2011, 19:43 | Сообщение # 1683
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Леся, Дякую за відповідь! flower А ця додаткова підставка повинна бути трохи менша ніж сам торт? Чи як?
 
маруся-яДата: Четвер, 13/10/2011, 19:45 | Сообщение # 1684
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Pocя, -Дякую! Та я часто заглядаю сюди але не вхожу під іменем...... Мені часу не було.....А тепер трохи розвантажилась smile Тож буду старатися коментувати, smile
 
ромашкаДата: Четвер, 13/10/2011, 20:11 | Сообщение # 1685
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
маруся-я, гарни тортики!
Леся, сучасний джип. Молодець!
 
НаталонькаДата: Четвер, 13/10/2011, 20:23 | Сообщение # 1686
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
маруся-я, створюєш справжню красу, троянда дуже ніжна, чарівна жарптиця, ітакий витончений та продуманий весільний торт - чудова робота
Леся, джип зробила за останім словом Женевського автосалону.
 
kcюшkaДата: П`ятниця, 14/10/2011, 00:17 | Сообщение # 1687
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Невже за один день можна стільки краси натворити wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko
Клас......... ото вже є на що подивитися, applause applause applause


 
УлянкаДата: П`ятниця, 14/10/2011, 00:54 | Сообщение # 1688
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Леся, класна машина good good good Я ще не наважуюсь таке зробити.
маруся-я, ніжненький тортик! applause applause applause


s
 
ТаньчикДата: П`ятниця, 14/10/2011, 10:59 | Сообщение # 1689
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Доброго ранку!!!Підкажіть мені які штампи для мастики найкраще придбати, бо вибір великий і я розгубилася

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно

Сообщение отредактировал Таньчик - П`ятниця, 14/10/2011, 14:40
 
ЛесяДата: П`ятниця, 14/10/2011, 14:01 | Сообщение # 1690
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Всім ,всім,всім нашим господинькам!!!Дуже,дуже,дуже дякую за вашу підтримку.Ви навіть не уявляєте як я чекаю на будь які відгуки,чи то позитивні,чи то негативні.Одне тішить.а друге надихає до кращої роботи.


 
IraДата: П`ятниця, 14/10/2011, 17:40 | Сообщение # 1691
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
маруся-я, Яка краса surprised surprised surprised wacko wacko Очей неможливо відірвати кожен торт це витвір мистецтва biggrin biggrin Дуже гарно та майстерно все супер!!!!!!!

 
IraДата: П`ятниця, 14/10/2011, 17:42 | Сообщение # 1692
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Леся, гарна машина surprised не придирайся, можливо таку модель саме зараз хтось придумує а ти її вже відтворила smile smile нє серйозно машинка класна biggrin biggrin

 
оксанкаДата: П`ятниця, 14/10/2011, 18:25 | Сообщение # 1693
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
маруся-я, О то видно...думали ти десь пропала...а ти таку красу понаробляла, супер!!!!
Quote (Леся)
Оце точно,моя видумана модель

Дуже вдала видумка... happy Робота прекрасна!!!!!!!!!!!!!! applause applause


 
PavlukДата: П`ятниця, 14/10/2011, 20:45 | Сообщение # 1694
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
маруся-я, торт Супер!!! Правда-правда!!!
Я сьогодні прийшла не з пустими руками. Принесла вже не нового Губку Боба, та Квітастий торт.
всередині ванільні коржі бісквітні та креми шоколадні:один з білим а другий з чорним шоколадом.
всередині торт "Міністерський".
Сподіваюсь тим квітастим сусідка буде задоволена. Чоловік як забирав того торта був дуже здивований wacko


 
ir71Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 20:50 | Сообщение # 1695
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,твій квітчастий мене полонив!!!!!Гарний тортик,веселий,позитивний.А ось Губці щось трохи бракує,або хвилястого обведення або кружечків,ну щось трохи пустоватий

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024