Працюємо з мастикою та кремом 2
| |
Pocя | Дата: Четвер, 13/10/2011, 18:36 | Сообщение # 1681 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Леся) .А то я щось теж у машинах на профі,
Лесю. не прибіднюйся! За які тортики берешся - всі виходять дуже гарні і машинка особливо гарна!!!
маруся-я, Ти рідко заходиш але мітко! Тортики суперові!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 13/10/2011, 19:32 | Сообщение # 1682 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ir71) В наших інтернет магазинах того є повно Я власне купила екскудер оцей:
My WebPage Як ним працювати? Запихаю валик мастики,а шоб витиснути то треба мати звірячу силу,купила за 200 грн.(переплатила суттєво Може я не так шось роблю,може його треба розігрівати?????Одним словом лежить він в мене без діла,катаю все вручну.....шкода грошей.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
маруся-я | Дата: Четвер, 13/10/2011, 19:43 | Сообщение # 1683 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Леся, Дякую за відповідь! А ця додаткова підставка повинна бути трохи менша ніж сам торт? Чи як?
|
|
| |
маруся-я | Дата: Четвер, 13/10/2011, 19:45 | Сообщение # 1684 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Pocя, -Дякую! Та я часто заглядаю сюди але не вхожу під іменем...... Мені часу не було.....А тепер трохи розвантажилась Тож буду старатися коментувати,
|
|
| |
ромашка | Дата: Четвер, 13/10/2011, 20:11 | Сообщение # 1685 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| маруся-я, гарни тортики! Леся, сучасний джип. Молодець!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 13/10/2011, 20:23 | Сообщение # 1686 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| маруся-я, створюєш справжню красу, троянда дуже ніжна, чарівна жарптиця, ітакий витончений та продуманий весільний торт - чудова робота Леся, джип зробила за останім словом Женевського автосалону.
|
|
| | | |
Таньчик | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 10:59 | Сообщение # 1689 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Доброго ранку!!!Підкажіть мені які штампи для мастики найкраще придбати, бо вибір великий і я розгубилася
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
Сообщение отредактировал Таньчик - П`ятниця, 14/10/2011, 14:40 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 14:01 | Сообщение # 1690 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Всім ,всім,всім нашим господинькам!!!Дуже,дуже,дуже дякую за вашу підтримку.Ви навіть не уявляєте як я чекаю на будь які відгуки,чи то позитивні,чи то негативні.Одне тішить.а друге надихає до кращої роботи.
|
|
| | |
Ira | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 17:42 | Сообщение # 1692 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Леся, гарна машина не придирайся, можливо таку модель саме зараз хтось придумує а ти її вже відтворила нє серйозно машинка класна
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 18:25 | Сообщение # 1693 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| маруся-я, О то видно...думали ти десь пропала...а ти таку красу понаробляла, супер!!!! Quote (Леся) Оце точно,моя видумана модель Дуже вдала видумка... Робота прекрасна!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 20:45 | Сообщение # 1694 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| маруся-я, торт Супер!!! Правда-правда!!! Я сьогодні прийшла не з пустими руками. Принесла вже не нового Губку Боба, та Квітастий торт. всередині ванільні коржі бісквітні та креми шоколадні:один з білим а другий з чорним шоколадом. всередині торт "Міністерський". Сподіваюсь тим квітастим сусідка буде задоволена. Чоловік як забирав того торта був дуже здивований
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 20:50 | Сообщение # 1695 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таню,твій квітчастий мене полонив!!!!!Гарний тортик,веселий,позитивний.А ось Губці щось трохи бракує,або хвилястого обведення або кружечків,ну щось трохи пустоватий
|
|
| |
|