В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 119 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 119 з 197«12117118119120121196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PoetkaДата: Вівторок, 18/10/2011, 09:57 | Сообщение # 1771
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
те що хотыла

Воно.Дякую! smile
smile


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:06 | Сообщение # 1772
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
Ось тут э саме те що хотыла

Ірусь!!!На круглому то понятно,а на торті одиничці як???


 
ir71Дата: Вівторок, 18/10/2011, 10:09 | Сообщение # 1773
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Леся)
а на торті одиничці як???

Так само,але по кутах закріплюю або білим шоколадом(якщо стрічка трердіша) або двухстороннім скочем.(при відриванні стрічки з торта,скоч залишається на стрічці а не на торті.Провірено!)


 
МарянаДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:20 | Сообщение # 1774
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Я зі своїм переїздом геть вибилась із колії. Кілька разів заходила і просто перечитувала форум. Дівчата Ви всі такі молодці, Ваші торти- шедеври. Навіть не знаю котрий кращий за інший. Всім БРАВО!!!!!!!!!!!! flower flower flower Новенькі на форумі - Вам натхнення і терпіння і Ви все зможете!!!!!!!!!

 
ТаньчикДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:47 | Сообщение # 1775
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
маруся-я, Красивий!!!!!

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ТаньчикДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:50 | Сообщение # 1776
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (Маряна)
Новенькі на форумі - Вам натхнення і терпіння і Ви все зможете!


Дякуюююююююю!!!!
Доречы Таны ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибы за те що пыдказала яку пудру брати!!!!!
Дівчатта мастика невиходила саме через пудру, а ось Танюша підказала яку брати і все вийшло одразу ж!!!!!!!!!!!!!!!! УРА!!!!!!!
flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 19:10 | Сообщение # 1777
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Привіт всім,дівчатонька я сьгодні вчилась перший раз крутити квітки,ось що получилось




але я до вас з проханнячком,по перше не знаю чи правильно я робила,у мене чомусь почала мастіка ріднути я її витягнула з холодильника,зліпила пару подобій квітки,а коли почала розкачувати на третю квіткуі ліпити,так воно все розверталось і не хотіло триматися купи,,тобто пелюстки не стояли,тоді додала чуть цукру пудри і вроді все вирівнялось
.Друге питання,де потрібно сушити ті квітки,я десь тут читала що в сухому місці пару днів,а десь читала що ставити в холод,я не зрозуміла,як правильно,підкажіть будь ласка.І ще одне питання тоже прочитала що вже готові можна підкрашувати і змащувати для блиску,питання,коли це потрібно робити,коли висохнуть?
Я розумію що багато хочу,але ще одненьке питання,скільки можна зберігати такі квіти і де?А тепер чекаю від вас кртитики,може так швидше навчусь


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 19:13
 
ТаньчикДата: Вівторок, 18/10/2011, 19:25 | Сообщение # 1778
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
Ксюша, квіти вийшли гарненькі і як на перший раз ти молодець.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!на відповіді чекай від наших господиньок бо я ще чайник і мені самій цікаво послухати відповіді на твої питання

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 19:47 | Сообщение # 1779
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дякую за підтримку.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PavlukДата: Вівторок, 18/10/2011, 20:07 | Сообщение # 1780
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Таньчик, я дуже рада, що змогла тобі помогти з вибором пудри. Як то кажуть, я вже на тій пудрі зуби з'їла happy happy happy
Ксюша, квіти вийшли гарні, оригінальні. Я б і не сказала шо то перші!!! За то шо рідне мастика, причина може бути саме в пудрі, її якості. Можливо мало вимісила мастику коли готувала її, на неї, мастику, ще впливає кількість доданого барвника. Вона може ріднути і кришитися. В мене вже таке було, особливо коли хотіла добитися насиченого кольору.
Сушити квіти та всі решта фігурки я особисто, ставлю в кімнаті на шафу, сухо, не волого і сонце не попадає. Там вони можуть сохнути до тижня, залежно від товщини.
Зберігати можна довго, квіти висохнуть, стануть тверді і нічого їм не буде. Хай чекають свого часу зіркового biggrin А зберігаю в коробці картонній з-під печива, і ще в металевій. Щільно закриваю, десь колись загляну чи все добре і все.
Підфарбовувати краще коли вони вже сухі.
Ну а що я не так сказала - дівчата виправлять і свого додадуть biggrin


 
ir71Дата: Вівторок, 18/10/2011, 20:13 | Сообщение # 1781
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
а коли почала розкачувати на третю квіткуі ліпити,так воно все розверталось і не хотіло триматися купи,

Для того щоб трималось купи змащуй листочки чуть водичкою
Quote (Ксюша)
,а десь читала що ставити в холод,

Це цілковита брехня.Після холоду квіти розмякають і липнуть дуже швидко
Quote (Ксюша)
,скільки можна зберігати такі квіти і де?

пів року в сухому провітрювальному місці.
На всі решта питань тобі відповіла наша Таня.
Ксюша я трохи віредагувала твоє повідовлення бо важко було прочитати,коли ось так все на купі і фото і текст без пробігів surprised


 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 20:51 | Сообщение # 1782
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Quote
Ксюша я трохи віредагувала твоє повідовленн
Дякую, я хотіла все розпитати,тай через це поналіпляла,буду дивитись.
Quote
змащуй листочки чуть водичкою
,так я змащувала,але взагалі були моменти,коли я ставила їх то воно все лягало,а деякі стояли нормально.Може тому що в мене ця мастіка з морозилки,але коли я її тільки зробила 22 вересня пробувала ліпити,так воно так само було,сьгодні витягнула,(я розморожувала ніч у холодильнику,Та що біла мала забагато цукру,коли яїї змішала з рожевою,то стало нормально.Дякую за відповідь.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 20:53 | Сообщение # 1783
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Pavluk, може і у пудрі,я в цій справі новачок,так що взяла пудру,яка була в магазині,а вона була як камінці,тоді міксером подрібнювала,а от просіяти я не сіяла,може і тому,як говорять на помилках вчаться.Підкажи будь ласка,яка пудра краща?

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PavlukДата: Вівторок, 18/10/2011, 21:27 | Сообщение # 1784
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ксюша, я не знаю яка у вас є в продажу. У нас на ринку я купую від фірми "Віко-банзай" (прозора пачка 250 гр з синеньким та червоненьким орнаментом по периметру пачки), а коли буваю у Львові стараюся запастися пудрою "АТА", як на мене вона поки краща з того шо пробувала.

Ще чула гарні відгуки про польську пудру, яку бабульки привозять і торгують нею на ринках. Але сама на неї ще не попадала, і не можу нічого сказати.
П.с. поки писала подумала що не знаю звідки ти, а подивилася в профіль - Львів. Отож у Львові пудру АТА купую в Арсенах, крайній раз по 5,20 або в Ашані.




Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 18/10/2011, 21:29
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 21:43 | Сообщение # 1785
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Quote
подивилася в профіль - Львів.
То я з Трускавця,просто коли реєструвалась,то не знала як знайти то місто,і в мене вийшло що Львів,я не знаю як поміняти.Дякую за підказку.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 119 з 197«12117118119120121196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016