В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 12 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PocяДата: Неділя, 29/05/2011, 17:42 | Сообщение # 166
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (ir71)
Що ж там таке смачне в середині????


А це, Іринко, твій смачнющий "Горіховий пляцок із записника моєї бабусі"ось тут
Дякую!!!
Робила подвійну порцію ( бо торт був великий 30х40) і замість горіхів в другий корж добавила мак втертий з цукром-пудрою а в третій - какао. На крем виклала вишні у власному соці. biggrin

Дуже дякую, дівчатка, за похвалу. Ясно що мені приємно але ви мені лестите. Це просто фото не дуже чітке і якісне. Було б таке як в нашої Talochku то ви б побачили як я" вмію працювати з мастикою" happy ^_^ happy .




Сообщение отредактировал Pocя - Неділя, 29/05/2011, 22:47
 
ЛесяДата: Неділя, 29/05/2011, 20:36 | Сообщение # 167
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ще один тортик-подарунок.Для молодої дівчини,тобто вже жіночки,від чоловіка(племінник замовив для друдини).
Вага 3,600,в середині бісквіт,крем з вершків,ківі і нектарин.
Вид зверху

Вид з боку


 
zooДата: Неділя, 29/05/2011, 21:10 | Сообщение # 168
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Дівчата, які ви всі молодці тортики суперові ВСІІІІІІ! applause applause applause applause applause applause applause

Мене звати Тетяна
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 29/05/2011, 21:23 | Сообщение # 169
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата ви всі гарно попрацювали, як невтомні бджілки трудівнички!!!!!!!!!!!!!!!!

 
оксанкаДата: Неділя, 29/05/2011, 21:36 | Сообщение # 170
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Справді, я теж притримаюся цієї думки... ВСІ ПРОСТО МОЛОДЦІ!!! Тортики чудові, кожен по своєму особливий!!!! Так тримати!!! applause applause applause applause applause applause applause applause

 
НаталонькаДата: Неділя, 29/05/2011, 21:44 | Сообщение # 171
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Леся, гарна робота, вишуканий і стильний подарунок, і ще одна його перевага - смачнющий.
 
PocяДата: Неділя, 29/05/2011, 21:48 | Сообщение # 172
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Леся)
Ще один тортик-подарунок


Оце так тортик, я розумію. Любо глянути, дуже ніжний акуратний і нічого зайвого!!! good good good


 
ir71Дата: Неділя, 29/05/2011, 22:27 | Сообщение # 173
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лесю,торт і справді як з картинки!!!!Надзвичайно гарно попрацювала.Бант з якої мастики???
Про золотистий колір-я роблю лише кандуріном


 
УлянкаДата: Понеділок, 30/05/2011, 11:43 | Сообщение # 174
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Леся, гарнющий, ніжний тортик-подарунок!

s
 
ЛесяДата: Понеділок, 30/05/2011, 11:43 | Сообщение # 175
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
.Бант з якої мастики???

Іра!!!Я поки що працюю лишень з зефірною мастикою,отже і бант з неї.Правда треба вчасно його зкласти (щоб не сильно висохли детальки) ,бо якщо пересохне то вже тобі можна викадати .
Quote (ir71)
Про золотистий колір-я роблю лише кандуріном

Дякую за відповідь.


 
ромашкаДата: Понеділок, 30/05/2011, 16:26 | Сообщение # 176
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Дівчата, які ви молодці скільки красивих тортиків напекли. А на головній, яка краса : applause applause applause
 
ромашкаДата: Вівторок, 31/05/2011, 19:18 | Сообщение # 177
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
ТортЛісовий
 
ir71Дата: Вівторок, 31/05/2011, 21:33 | Сообщение # 178
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Світлано,яка цікава картина!!!!Навіть дорога з машинками і їжачки чемно дорогу переходять.Молодчинка,так все класно придумала.Гарний тортик!!!!

 
ShadEДата: Вівторок, 31/05/2011, 23:53 | Сообщение # 179
ShadE
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Quote (Natalaj)
хтось купував такі барвники Гелевый краситель (Россия), 100г - 30грн, вони дають насичений колір, чи ні? бо сухі барвники вони зовсім не дають насичений колір, наприклад зелений((((

Если Вас все еще интересует этот вопрос. То ответ таков. У меня несколько цветов такого красителя, цвет очень насыщенный и необходимо чуть ли не капельку этого красителя.
 
PavlukДата: Середа, 01/06/2011, 00:18 | Сообщение # 180
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ShadE, дякую за інформацію. А то думаю, чи варто купляти такі барвники wink wink wink

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024