В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 122 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ромашкаДата: Середа, 19/10/2011, 12:46 | Сообщение # 1816
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Pavluk,
Quote (Pavluk)
Прошу критики

Що тут критикувати, гарнi тортики!
irusyk, вiтаю з приeднанням до нашоi кулiнарноi сiм"i!
Тортики цiкавi i краивi кожен по свому
 
КсюшаДата: Середа, 19/10/2011, 12:50 | Сообщение # 1817
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71,
Quote
спробуй після звичайного холодильника
Обов"язково попробую,я просто ше вчуся,бо сама захотіла дітям ту ляльку спекти,то й мене заінтригувало,так що дякую за пораду буду вчитись,як щось вийде путне то покажу.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
УлянкаДата: Середа, 19/10/2011, 14:12 | Сообщение # 1818
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Дівчата, підкажіть будь-ласка, як і чим приклеювати цукор-декор, особливо дрібненький!!!

s
 
ir71Дата: Середа, 19/10/2011, 14:29 | Сообщение # 1819
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Улянка)
, як і чим приклеювати цукор-декор,

айсінг,декор гель,або на крайній випадок білим шоколадом(але частіше відлітає після шоколаду)


 
УлянкаДата: Середа, 19/10/2011, 17:23 | Сообщение # 1820
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ir71, дякую за відповідь!

s
 
ЛесяДата: Середа, 19/10/2011, 18:05 | Сообщение # 1821
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Танюшка!!!Ти як завжди супер.Спортсмен кльовий,для пацанчика теж.Ну що тут ще казати,Профі!!!

 
ЛесяДата: Середа, 19/10/2011, 18:05 | Сообщение # 1822
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
irusyk, Гарні,цікаві тортики.Вітаю у нашій родині.

 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 18:56 | Сообщение # 1823
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
дякую Леся, приємно)))

 
ТаньчикДата: Середа, 19/10/2011, 18:57 | Сообщение # 1824
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Леся, ви любите ліпити маки, може Ви дасте мені відповідь скільки пелюсточків має бути у мака? sad sad sad sad sad sad sad

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ТаньчикДата: Середа, 19/10/2011, 18:58 | Сообщение # 1825
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Ксюша, Вам дякую, выдео переглянула а ось макыв там непобачила.....

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 19:01 | Сообщение # 1826
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
торт для подруги!
Прикрепления: 7710102.jpg (29.2 Kb)


 
PavlukДата: Середа, 19/10/2011, 19:01 | Сообщение # 1827
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Таньчик, я ліпила маки з 4-ьох пелюсток. Вирізала сердечком, а десь читала що можна і 5. wink

 
PavlukДата: Середа, 19/10/2011, 19:02 | Сообщение # 1828
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
irusyk, думаю подруга була задоволена і приємно вражена!!! applause

 
оксанкаДата: Середа, 19/10/2011, 19:24 | Сообщение # 1829
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
applause applause applause applause Pavluk, Таню молодець!!!!!!!!!! Спортсмен(не можу вимовити wink tongue назву) СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
irusykДата: Середа, 19/10/2011, 20:00 | Сообщение # 1830
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
biggrin
Quote (Таньчик)
скільки пелюсточків має бути у мака?


на скільки я знаю, то 4 пелюстки, ось фото
Прикрепления: 2619758.jpg (32.1 Kb)


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024