В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 128 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 128 з 197«12126127128129130196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
Зоряна9810Дата: Субота, 22/10/2011, 18:37 | Сообщение # 1906
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Мінімум два,а якщо хочуть більшу то три.

о а я наївна думала стане одного, і в першій ночі мусіла пекти ще один....нє перепитати спершу angry


 
КсюшаДата: Субота, 22/10/2011, 18:55 | Сообщение # 1907
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, Зорянка класні в тебе принцеси.
Pavluk, Тортик супер,а твій експерти дійсно в захваті,таке враження що він думає і ото все моє.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
LILEJAДата: Субота, 22/10/2011, 18:56 | Сообщение # 1908
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Pavluk, гарненький торт, не лінуєшся ти квіточок стільки наліпити!
ромашка, як я вже писала- киця десь "пищала" від задоволення! happy
Зоряна9810, гарна ляля, дуже ніжна!
оксанка, сумочка - СУПЕР! Можеш пекти на замовлення. smile
А як бути, якщо нема такої спеціальної штуки для пари? Що тоді робити, щоб гарно блищало? Бо я так розумію, що якщо помастити сухим кандуріном і пройтися парою, то блищить краще, ніж коли мастити кандуріном з горілкою. Чи я помиляюся?


 
КсюшаДата: Субота, 22/10/2011, 18:57 | Сообщение # 1909
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, Я тоже так думаю квіти викинуть,а вот таким тортом і налюбуються і поласують,молодецьОксанко.

ромашка, Я думаю киця в захваті від свого котика,а торитк супер


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Субота, 22/10/2011, 18:58 | Сообщение # 1910
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
якщо нема такої спеціальної штуки для пари

Ліля я робила праскою, за порадою Іри....


 
ir71Дата: Субота, 22/10/2011, 19:24 | Сообщение # 1911
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Я сьогодні до Вас тоже з тортиком.

Оксано.. wacko wacko wacko wacko wacko wacko surprised surprised як ти швидко навчилася!!!!! applause applause applause applause applause applause прекрасна сумочка!!!Я просто тобою пишаюся!!!!


 
мамцяДата: Субота, 22/10/2011, 19:36 | Сообщение # 1912
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
Я вже другий день намагаюсь вам теж показати свого торта, та не виходить.Вчора три спроби через радикал і сьогодні дві через кіп, увінчались невдачею cry

Тортики всі суперові!!!


Оксана Я.
 
PavlukДата: Субота, 22/10/2011, 20:16 | Сообщение # 1913
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
LILEJA, знала би ти як я лінувалася. Я кілька заходів робила, щоб ті квіти наліпити. wacko Як би то був торт комусь чужому, то може би відмовляла на шось інше. А то для мами моєї куми на ювілей, мусило бути суперово!!!

 
irusykДата: Субота, 22/10/2011, 21:00 | Сообщение # 1914
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
ось і ще одна моя давніша робота)

дівчата, ви справжні майстрині applause :applause: applause вс тортики прекрасні!!!
Прикрепления: 3783684.jpg(30Kb)


 
ромашкаДата: Субота, 22/10/2011, 21:04 | Сообщение # 1915
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Торт Весiльний
 
irusykДата: Субота, 22/10/2011, 21:15 | Сообщение # 1916
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
ромашка,
дуже гарний, а розочки немов живі applause а як вони у вас такі пишненькі виходять і не заліплені... ????

Quote (Леся)
Використовуєте екскудер????


а скажіть мені що це таке і що ним робиться???? sad :( sad


 
LILEJAДата: Субота, 22/10/2011, 21:50 | Сообщение # 1917
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ромашка, тортик гарнезний!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
канаркаДата: Субота, 22/10/2011, 22:32 | Сообщение # 1918
канарка
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Дівчата, ваші торти взагалі суперові. Ви всі Молодці!!!!!!!!!!!
 
masikДата: Субота, 22/10/2011, 23:21 | Сообщение # 1919
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Дівчата дві принцеси Одна справжня а одна казкова

Я б сказала три принцеси.
 
НаталонькаДата: Субота, 22/10/2011, 23:22 | Сообщение # 1920
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
b]Pavluk[/b], корзина з квітами така яскрава, видно, що і експерту подобається.
ромашка, тортик вийшов, такий як ти хотіла, - прикольний, і мишка супер. А весільний сама довершеність. Дуже професіно зроблені троянди і листочки - гарна композиція.
Зоряна9810, всі красуні починаючи з тебе. Лялька гарна, видно що є досвід у тортоприкрашані. А тепер так гарно сяє від кандуріну.
оксанка, сумочка для похресниці - гарна, зі смаком прикрашена, і стильна. Думаю, що всі були здивовані таким подарунком.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 128 з 197«12126127128129130196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016